Šta je novo?

LG Nexus 5

Mislim da lepak nije toliko dobar da moze stojati odlepljeno i kada ti/nam se opet prohte da ga opet lepimo. Ni jedan lepak nije bas toliko dobar.

bolja je baterija na n5, ili aj da kažemo nije lošija. mada s3 ti je već bio mator sigurno i baterija je oslabila tako da će biti bolje na n5.
Vidim da je baterija nešto većeg kapaciteta, ali je i hardver znatno veći potrošač, ekran, procesor, a i ovi po testovima ga baš ocrnili.Dodatno je kod S3 bio AMOLED, pa se štebilo i izborom black tema.

Moje potrebe se svode na Tapatalk, Mail, i čitanje vijesti, jako rijetko neka igrica i nikada slušanje muzike i gledanje filmova. Ako sa ovim bude problema sastaviti 24 sata, onda bi ipak išao na G2.

Vidim da je baterija nešto većeg kapaciteta, ali je i hardver znatno veći potrošač, ekran, procesor, a i ovi po testovima ga baš ocrnili.Dodatno je kod S3 bio AMOLED, pa se štebilo i izborom black tema.

Moje potrebe se svode na Tapatalk, Mail, i čitanje vijesti, jako rijetko neka igrica i nikada slušanje muzike i gledanje filmova. Ako sa ovim bude problema sastaviti 24 sata, onda bi ipak išao na G2.
imam oba u kući. s3 kad je bio nov išao je oko 4.5h ekrana, godinu i po dana star oko 4h. nexus sa sličnom upotrebom oko 5h.
a može i ovako :D http://forum.benchmark.rs/showthread.php?303696-LG-Nexus-5&p=3866670&viewfull=1#post3866670

Poredjenje kamera Iphone 6 i Nexus 5
Provalite koliko je bolji Audio na Nexusu 5

Cudi me da je ovakav zvuk na n5.. On je poznat kao telefon sa najgorim zvukom pri snimanju klipova

Fora je u tome kada ima puno buke kao na koncertima e tu je Nexus daleko najgori ali u normalnim uslovima je odlican zvuk.

Svega par telefona moze da se pokaze u tim uslovima, svi drugi su bulja. Inace snimanje koncerta telefonom mi je kao kada bi pro fotograf doneo telefon da slika njime.

Poslednja izmena:
Svega par telefona moze da se pokaze u tim uslovima, svi drugi su bulja. Inace snimanje koncerta telefonom mi je kao kada bi pro fotograf doneo telefon da slika njime.
Hehehe dobro si rek'o... :D

Nego, Nexus 4 + Faux Sound Driver (patch) = Pro camera za snimanje bucnih dogadjaja. Fora je u tome da se smanji Gain u microphonu, i zvuk je cist ko suza :)

Hehehe dobro si rek'o... :D

Nego, Nexus 4 + Faux Sound Driver (patch) = Pro camera za snimanje bucnih dogadjaja. Fora je u tome da se smanji Gain u microphonu, i zvuk je cist ko suza :)
Jel' ima ovako nešto i za druge telefone?

To bi mogli da ubace u aplikaciju kamere. Kao sto imaju modovi za slikanje, tako da imaju i za video. Pa da se na osnovu toga i mikrofoni "nasteluju".

ima cini mi se i za Nexus 5 nisam pokusavao ali moze se naci na xda

Radi li kome aplikacija Lenovo SNAPit and SEEit kao zamena za stock kameru? Meni ne, stalno mi izbacuje da je prestala sa radom.

Uzeo danas nov i na kutiji serijski broj 409k tako da ga jos proizvode.

Zanimljivo. Nexus 4 se prestali na 307 seriji. Makar je meni tako nesto u mozgu

Meni se sve više čini da su one glasine da će se Nexus 5 dalje praviti i prodavati kad izađe Nexus X tačne.

@nenad88 Koja cena i gde si ga uzeo ako nije tajna, moze i na private.

Cene su manje vise svugde iste, za nove telefone.

I sestrin je isto ta 409 serija, uzet prosle nedelje.

Da li je ovo serijski broj(S/N)? Meni pise 311... i sta po tome mogu da sakljucim?

Prilozi

• SN.jpg
    SN.jpg
    140.4 KB · Pregleda: 205
Da je napravljen u novembru 2013. Šta bi ti za 160€ :D

^ Novembar 2013.
edit: Vojkan me pretekao sa odgovorom ;)

Poslednja izmena:
Ljudi, da li vredi dati n4 i sto eura za n5? Oba savršeno očuvana...

Nazad
Vrh Dno