Šta je novo?

LG Nexus 5

u2ytunyq.jpg

Stvarno mirisu na cokoladu / vanilu :D Stvarno su odlicne, porucih sa alija sa linka iz teme. Hvala :)
Za šta beše ovaj metalni clip?
Kakve su sluške?

Za te pare i više nego odlične. Verovatno ću ih i ja uskoro naručiti :)

Te slusalice razbijaju za smesan kes, ovde sam kopirao u spoiler test sa head fi (lik koji je pisao je inace uporedio hiljade slusalica do sada i mislim da tesko moze da se nadje objektivniji test tolikog broja slusalica)

Kakav je zvuk dovoljno govori ocena 8,1/10 a veoma popularne (i verovatno malo izvikane) S'magic E10 imaju 7/10 ocenu za zvuk a kostaju 10-ak dolara vise.

U prevodu kupujte i ne razmisljajte :) Da su 50e pa da se razmislja o boljim, kvalitetnijim opcijama, ovako su odlicna kupovina.

Poslednja izmena:
Moze neko da ostavi link odakle da se pazare te sluske? Da taman kazem ortaku da donese od preko.

Procene su zabranjene na forumu. Pogledaj cene u oglasima, pa formiraj svoju.

Za držanje kabla i njegovo kačenje kako se ne bi ljuljao u toku hodanja.

Ok, hvala :)
Sve je super, jedino ako bi bas cepidlacili dugmici za vol + i - su moozda malo klimavi. Ali posto je i na nexusu power dugme takvo - zapravo su ultra kompatibilni :D
Bass je bas dubok i uvek ga ima. Cujem tonove koje nisam do sada cuo u pesmama. Topla preporuka!
Neko je vec kacio link ali evo opet, da se oduzim na neki nacin:

http://www.aliexpress.com/item/New-...arbud-with-Remote-Mic-For-MI2/1331848155.html
(from AliExpress Android)
Edit: stigle za 3 nedelje, bez ikakvih dodatnih troškova.

Poslednja izmena:
Jel samo na aliu ima? Jel ima na ebay-u ili tako nesto.

Ok, hvala :)
Sve je super, jedino ako bi bas cepidlacili dugmici za vol + i - su moozda malo klimavi.

Hm. Kod mene su tasteri vrlo utegnuti i deluju kvalitetno. Inače, na HTC One služe za prebacivanje na prošlu i sledeću pesmu.
Nisam poručivao sa Aliexpress, već sa ibuygou (zvanični Xiaomi partner). Mada su mi se neki žalili preko PM da su "uveli" besplatan DHL, što nema logike.

Te sluske ima "pola" foruma :) ja moje vec preko 2 meseca..

Kakve su u poređenju sa sennheiserom, neke cx serije npr?

Ispada da su te dosta bolje od ovih cx300/2 (mada na testu je stari model, ne znam da li ima razlike u kvalitetu izmedju ta dva modela) sto ja imam, videcu da li mogu sa caletovom karticom da narucim jedne da isprobam.

^ za cx300 (stari model) kazu da cak zvuce malo losije i od cx150 a cx300 II su vec odlicne. Mislim da nema razloga da menjas cx300 II. Mada koliko su ove P2 jeftine isplate se u svakom slucaju.

Zato sam i postavio test, svako moze da se uveri koje slusalice vrede a koje debelo naplacuju logo proizvodjaca.

Sto se tice ''kineskih'' slusalica ja sam se jos pre nekoliko meseci uverio da slusalice (velike tj over ear) USA brenda proizvedene po kineskom ''receptu'' u Kini zvuce sjajno za smesnih 40e i da su za 2 klase ispred (po zvuku) od svih slusalica do 50e koje sam probao pa cak i onih koje su vazile za najbolju kupovinu do te cifre. A pri tom u rukama deluju dovoljno izdrzljivo i kvalitetno i mislim da ce trajati godinama a u isto vreme udobnost je 9/10, znaci ni tu nisu zakinuli.

Tako da sto se mene tice ja vise ne sumnjam u odredjene kineske proizvode koji su dokazano dobri, posebno za svoju cenu a cesto idu i preko svih ocekivanja. Uvek ima izuzetaka, toliko djubreta dolazi iz Kine i to je realnost ali se desi po nekad da naleti i nesto stvarno dobro i kvalitetno.

Poslednja izmena:
Kako se zovu te over ear?

Trebaju mi sluske za pc pa bih te narucio kad su tako dobre.

Gdje ce ovo biti dobro kao cx 300 ii :D One izvlace extra zvuk i sa ovih tonski losih nexusa.
Jedina mana in ear slusalica, svrbe me usi posle, a dobra strana izvuce kilo smole ako ne cistis usi redovnije :)

Poslednja izmena:
Kupio si ove pistons 2 i imaš cx 300 II?
Imam cx 300 ii vec odavno vise ga koristim na iPodu nego na telu jer izvlaci jos bolji zvuk. Probao sam P2. Zna se sta je Sennheiser u svijetu muzike, kao da poredis Qoros i BMW. I jedan i drugi dobar ali BMW ipak odskace.

Imam cx 300 ii vec odavno vise ga koristim na iPodu nego na telu jer izvlaci jos bolji zvuk. Probao sam P2. Zna se sta je Sennheiser u svijetu muzike, kao da poredis Qoros i BMW. I jedan i drugi dobar ali BMW ipak odskace.
Da, ali kad pogledaš cenu, pogledaš ocene ljudi koji su kupili, pogledaš review ljudi koji baš testiraju to. To uopšte nije loše. :)

Kad si ti kupio te P2 nisam video da si rekao da si kupio :p

Nazad
Vrh Dno