Šta je novo?

LG Nexus 5

Meni je dovoljan da čujem da zvoni iz druge sobe i da slušam YouTube klip, šta će mi više. Problem je lokacija jer ga zapušim kad držim telefon kako sam navikao u landscape.

Instalirao sam aplikaciju za pojacavanje zvona i zvuk je malo glasniji i bogatiji u odnosu na default podesavanja.

Ima uvek rešenja. Sa Franco kernelom npr:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1408823580406.jpg
    uploadfromtaptalk1408823580406.jpg
    72 KB · Pregleda: 222
Nerviraju me nabeđeni klinci. :) A pritom poslednji put kada sam ga probao, imao je strašan battery drain... Ostajem na ElementalX. Sad ću da vidim šta ima za volume boost kernel settings, a probaću i aplikaciju koju je @telep naveo.

Retko iritantan lik :D

Ja probao da vidim te i2c commits za uštedu baterije, mada i flar2 to najavljuje za sledeću verziju Elementalx...

Vladof, šališ se ili? Aplikacija koju baciš u pozadinu, a ne podržava rad u pozadini, neće zauzimati procesorsko vreme. U prevodu, igra ili zvanična YT aplikacija neće opterećivati procesor.

Znam ja šta ti pričaš, ali nije uvek onako kako treba da bude, recimo candy crush saga mi je u više navrata držala sva 4 jezgra na 100% iako nije bila aktivna, istu stvar radi i Google +, Google maps, IGO, viber takođe ume da zaglavi pogotovo ako se deli neka medija, ne uvek ali mi se dešavalo da telefon bude vreo...meni je ostala navika još od šljamsunga da mi recent bude prazan.

Nikad nisam cuo da telefon bude vreo od pozadinskih procesa, da ima drain da ali da bude vreo ne.

Kako se ponasa pri normalnom koristenju, a kako u igrama? Mislim na grejanje.
I kakav je na punjacu da li se uzari

Na punjaču ne, lagano korišćenje ne, igre onako, ume da se ugreje. Mogu kerneli da se podese da duže stoji na nižim frekvencijama + undervolt i bude hladniji a i manje troši.

Da češće koristite Operu Mini znali biste da je itekako moguće :)

Ako si, neka te. Cestitam na "prinovi". ;)

@fkloznica: de, de... :D

Ortak kupuje sada Nexus 5, znaci treba da se obrati pažnja na dugme, na vibraciju i na mrtve piksele?

A sta cu, jos posle da me kune sto je kupio los telefon. :p A vec sam mu rekao da kupuje najbolji Android telefon :)

Prijavi ga modovima :)

Elem, neka pogleda i onu plastiku oko power i volume dugmeta,zna da pukne. Isto tako i da li kamera radi,vidjao sam oglase za n5 gde sve radi sem kamere..

u2ytunyq.jpg

Stvarno mirisu na cokoladu / vanilu :D Stvarno su odlicne, porucih sa alija sa linka iz teme. Hvala :)
Za šta beše ovaj metalni clip?

Samo sto me je zvuk na ovom telefonu malo razocarao, galaxy s ga opusteno dobija.

Ocekivao sam da je za 4 godine doslo da napretka na tom polju, ali se pokazalo koliko sgs ima potencijala, jos kada malo nabudzis zvuk, ubija. Nije ni ovaj los, ali...

Poslednja izmena:
Da li da menjam htc one za Nexus 5 znace mi brzina i kamera. Pored htc imam s5 ali bih hteo i htc da menjam :)

Poslednja izmena:
Od One (M7) je sigurno brzi, ma brzi je i od S5.

[YOUTUBE]V0ijg7in0K8[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Jer mogu da dobijem za htc jedno 250e stanje 9/10

Nazad
Vrh Dno