Šta je novo?

LG Nexus 5

Jedno glupo pitanje. Kako da ubacim ŠĐŽĆČ slova? Gde sve nisam ušao, ali nikako da nađem. iOS mi je isprao mozak :D

Google Keyboard settings, Input languages, destikliras English i u listi ispod stavis samo Alphabet (QWERTY).

Poslednja izmena:
Jedno glupo pitanje. Kako da ubacim ŠĐŽĆČ slova? Gde sve nisam ušao, ali nikako da nađem. iOS mi je isprao mozak :D
Ako koristiš default google tastaturu, imaš samo ćirilicu za srpski. Što se tiče latinice sa našim slovima, možeš da instaliraš npr. SwiftKey.

Pa neka štiklira hrvatsku pa će imati naša šđćčž slova.

Ако већ користиш латиницу убаци Swiftkey и уживај. Најбоља тастатура. :)

Stigli, trenutno se apdejtuje
c91f36eb0c1f01a465f0e79c33ecab4b.jpg

U zdravlju da se služiš. Uzeo si ih po odličnoj ceni. :)

Širimo se širomo...Dobro došao Telep i tvoh brat u Nexus familiju ;):D

A za malo da zavrse u S4 familiji. Dobro su izabrali :)

Zato volim nexus, vec je na 4.4.4 za 5 minuta od kupovine.

Samo sam svoju karticu isakatio secenjem, jedva je stala u s1 tako skrnava.

Super, lepo da vas služe obojicu :) Inače, once you go Nexus, there's no going back :d

Super, lepo da vas služe obojicu :) Inače, once you go Nexus, there's no going back :d

Zavisi kako ko... :) Ja razmisljam da predjem sa N5 na Z2 krajem godine, doduse iz nekih drugih razloga, ne zato sto sam nezadovoljan Neksusom... :)

Koji je nabrzi i najjednostavniji nacin da rutujem telefon? Hocu xposed i adaway da instaliram.

To da moze da proverava ribu po principu slucajno uzeo,mislio da je njegov tel :D

Hvala

Edit: sta je bolje twrp ili cwm? Ja sam uvek koristio cwm, a vidim da sada svi furaju twrp.

Poslednja izmena:
TWRP

I ja sam ranije forsirao CWM, ali sada je po meni twrp bez premca.

lakši je za upotrebu ali kad god bude neka frka sa recoveryjem to je frka sa twrpom

i ja ga koristim ali eto

Vrh Dno