Ja kod nas nisam uspeo nigde da nađem verziju od 32GBJel neko slučajno zna gde ima da se uzme u NS-u 32GB verzija (samo nov, nikako polovan). Može i na pm info
Ja sam pre dva i po meseca jeftinije platio G2 sa 32gb, pa ti vidiJuče sam gledao ali nisam bio video, glup mu je oglas. 330 eura mi i odgovara, baš ću videti šta taj lik prodaje, odo da ga nazovem.
Edit: sada sam ga nazvao, pošto uzimam dva komada daće mi po 325 eura. Mislim da je to ok cena, šta vi mislite?
Pa i sada je g2 od 32gb jeftiniji za nekih 25e.
G2 me ne interesuje zbog meni odvratnog LG skina.
Plus 1000Ma znam sve to, ali nexus je nexus.
Jesi ostavio slim kernel ili si ubacio elementalx? I jesi stavljao i xposed ili samo clean slim?Bio sam dugo na stock (Xposed + GB, ElementalX, itd.) pa reko za promenu da probam ovaj poslednji L preview.. Ja lično nisam zadovoljan, možda nisam navikao, neke stvari/ideje mi se sviđaju, većina ne, ali ok ipak je preview. Baterija mi je bila oko 4h SOT, sa mnogo manje apps nego na stoku, dok na stock KitKat-u i preko 5h.
Onda sam rešio posle dužeg vremena da probam Slim, i iskreno neverovatno brzo i stabilno radi, fluidnije i od stock-a, prijatno sam iznenađen.
Kakvo vi mišljenje imate o trenutnom L?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari