Šta je novo?

LG Nexus 5

Jel neko slučajno zna gde ima da se uzme u NS-u 32GB verzija (samo nov, nikako polovan). Može i na pm info

Momci, koristim slim 6, obavestava me da je izasla sedmica. Jel mogu samo da je flesnem preko ili mora wipe, factory reset i ostalo?

U twrpu obriši system, cache and dalvik, onda instaliraj zip i rešio si sve, nece ti obrisati ništa.

Slimrom zip ionako formatira sistemsku particiju pre flešovanja. Samo flešuj zip i nećeš imati problema, podaci će ti ostati.

+ ako preskočiš format system skripta će sačuvati gapps i dpi (možda i još nešto)

imas u l**** shopu u bg-eu za 330e. ne znam da li ga imaju na stanju,ali znam da ima opcija da ga salju

ukucaj na kupujemprodajem "nexus red", ima jedan oglas sa 32ojkama u svim bojama, baš je iz NS, samo treba proveriti ima li na stanju

Juče sam gledao ali nisam bio video, glup mu je oglas. 330 eura mi i odgovara, baš ću videti šta taj lik prodaje, odo da ga nazovem.

Edit: sada sam ga nazvao, pošto uzimam dva komada daće mi po 325 eura. Mislim da je to ok cena, šta vi mislite?

Poslednja izmena:
jedino još da zoveš ove što prodaju 16ice za 280 (kod ovog je 300) i da vidiš da li bi ti oni dali neku bolju cenu mada kod njih nisam viđao 32 u ponudi

Pa za 325e bolje da uzmes u onoj radnji u bg. Tamo je 330e plus dobijas satro garanciju na 2 god.

Juče sam gledao ali nisam bio video, glup mu je oglas. 330 eura mi i odgovara, baš ću videti šta taj lik prodaje, odo da ga nazovem.

Edit: sada sam ga nazvao, pošto uzimam dva komada daće mi po 325 eura. Mislim da je to ok cena, šta vi mislite?
Ja sam pre dva i po meseca jeftinije platio G2 sa 32gb, pa ti vidi

Pa i sada je g2 od 32gb jeftiniji za nekih 25e.

Bio sam dugo na stock (Xposed + GB, ElementalX, itd.) pa reko za promenu da probam ovaj poslednji L preview.. Ja lično nisam zadovoljan, možda nisam navikao, neke stvari/ideje mi se sviđaju, većina ne, ali ok ipak je preview. Baterija mi je bila oko 4h SOT, sa mnogo manje apps nego na stoku, dok na stock KitKat-u i preko 5h.

Onda sam rešio posle dužeg vremena da probam Slim, i iskreno neverovatno brzo i stabilno radi, fluidnije i od stock-a, prijatno sam iznenađen.

Kakvo vi mišljenje imate o trenutnom L?

Po nekoj mojoj proceni mnogo se veci hajp dizao za n5,da ne kazem da je ranije poceo da se provlaci kroz medije. Zato sam pomislio da naslednika nece biti.

Inace ako bude motorola to znaci potencijalno amoled ekran :)

Druga stvar,trebao bi da bude 64bit,pa mi je cudna ova vest za s801 u njemu

edit;
http://www.anandtech.com/show/7784/...-64bit-warpath-with-48core-cortex-a53-designs
ocekujem s610 ili s615. s810 nema teorije jer on izlazi sledece god,verovatno uz galaxy s6

Poslednja izmena:
Pa i meni je nelogicno,nisu ludi da ne iskoriste svoj rodjeni softver u potpunosti,cemu onda sve?

Pa mogu da se prebace na Google Play telefone i tako da prave. Još više će zaraditi, jer su Google Play telefoni iste cene kao i flagship te ili te kompanije.

Bio sam dugo na stock (Xposed + GB, ElementalX, itd.) pa reko za promenu da probam ovaj poslednji L preview.. Ja lično nisam zadovoljan, možda nisam navikao, neke stvari/ideje mi se sviđaju, većina ne, ali ok ipak je preview. Baterija mi je bila oko 4h SOT, sa mnogo manje apps nego na stoku, dok na stock KitKat-u i preko 5h.

Onda sam rešio posle dužeg vremena da probam Slim, i iskreno neverovatno brzo i stabilno radi, fluidnije i od stock-a, prijatno sam iznenađen.

Kakvo vi mišljenje imate o trenutnom L?
Jesi ostavio slim kernel ili si ubacio elementalx? I jesi stavljao i xposed ili samo clean slim?

Slim +ElementalX

A Xposed sam ubacio zbog Greenify.

Imam problema sa stock launcher-om na Slim-u (Google Launcher)..

Naime, grid na app drawer-u i/ili na home-u se stalno menja, čas je 4x4, čas 5x4, pa 6x5.. U opšte ne mogu da uhvatim logiku. 2x sam clean flash I ništa. DPI je default N5, 480.

Ima li neko ideju kako da rešim, osim naravno promene Launcher-a?

Nazad
Vrh Dno