Šta je novo?

LG Nexus 5

Za koliko je stigla futrola i jesi naručio sa nemačkog amazona ili američkog?

Ja znam da se placa, ali je bila kasnije izbacena light verzija. Ne znam koliko je ogranicena. Meni su inace ti programi go*no, puno mi memorije jeo taj LightFlow.

Stavis Slim i on vec u sebi ima notification light, nit moras da placas nit da se cimas, a ni memorija ti ne ne staje.

Stavis Slim i on vec u sebi ima notification light, nit moras da placas nit da se cimas, a ni memorija ti ne ne staje.

Osim što se cimaš da staviš custom ROM :D
Ako mu treba samo LED notifikacija, onda bolje da stavi Xposed modul i u njemu GravityBox.

Za art neka skine muzei, dok Rovio ne napravi podršku za isti :d
Ranije sam bio zakleti flešer, ali sad me to prošlo, jer je apsolutno svaki ROM imao neki bug, a Xposed je daleko bezbolnija varijanta :)

sto kazu na komentarima, taman kada jabuka ima predstavljanje,cisto da ukradu malo prostora :)

Meni su inace ti programi go*no, puno mi memorije jeo taj LightFlow.

LightFlow je odlična aplikacija. Koristim je skoro dve godine na svim telefonima i nikada se nije dogodilo da zauzme mnogo memorije (koristi 7.8MB u ovom trenutku). Čak ibkada koristim Slimrom, ugasim njegova podešavanja za LED i koristim LightFlow.

Znas ti ja kad sam video 111 MB, slog me strefio, :d steta sto nisam odradio SS. Mislim ja gledam sto vise da iskoristim ROM, a sto manje da skidam tih programcica da mi se vrte u pozadini :)

Moze biti :d Mozda zato sto je i bilo puno za obavestenja, pa trosio vise... Nem pojma, znam da ga nijedan moj telefon nece videti :)

Mene jedino nervira sto je kamera izbacena pa se plasim da se ne osteti to staklo. Realno ovom telefonu ni ne treba case, pod uslovom da vam ne ispada naravno...

Sta donosi neki custom rom, koja poboljsanja? Ima li potrebe rutovati?

Sta donosi neki custom rom, koja poboljsanja? Ima li potrebe rutovati?

Ako si iole ozbiljan korisnik, root obavezno. Kad imaš root onda ti AdAway može blokirati sve reklame, Titanium Backup uklanjati suvišne preinstalirane programe, Torbot preusmeravati saobraćaj pojedinačnih aplikacija preko Tor mreže, Aptoide instalirati automatski skinute aplikacije...

Neki od nas ovde nisu pobornici ROM-ova od kako je izmišljen Xposed framework, ali on ne radi na ART-u (koristi se i dalje Dalvik), pa onda neki koriste custom ROM-ove jer hoće ART runtime, jer bi trebalo da sa njim telefon radi čak i malo brže... No, razlike mi se čine većim na papiru, nego uživo.

Root -> Xposed framework -> moduli koji od stocka faktički prave custom ROM + recimo ElementalX kernel i miran si.

neka neko javi utiske.. :)

edit:
novi dialer za sada

Poslednja izmena:
Pozdrav drustvance :) sta mislite o ponudi za beli nexus 250e iz germany bez garancije star dvadesetak dana?

Mozda je bolje da nadjes neki za 20-30€ skuplji, al da ima garanciju.

Vrh Dno