Šta je novo?

LG Nexus 5

То је већ пало.. GE галакси с5 :)

Android Silver will replace the Nexus hardware program
ako dobro razumem, Google će prestati da subvencioniše* (lapsus ;) ) cene telefona, kao što je to bio slučaj sa Nexus linijom, i umesto toga ponuditi 5 telefona različitih proizvođača sa nemodifikovanom verzijom androida po tržišnoj ceni, nešto kao Google Play edition popularnih flagshipa...

Poslednja izmena:
*subvencioniše

Ja razumeo samo da više neće biti Nexus, već Silver, da će ih nuditi preko operatera i ostalih prodavaca, a da mu cena neće biti ovolika se možda naslućuje iz onog dela "premium hardware". Gde si ti izvukao podatak i X telefona različitih proizvođača, nesam školovala.

Као што рече један паметан човек раније,све су то румери :)

Овај Силвер како схватам је нека врста GE уређаја али само дигнуто на много озбиљнији ниво.

I kod nas imaš takve USB fleš memorije kapaciteta 8, 16 i 32GB. Imaš garanciju, a cena nije mnogo viša od one na linku. Pogledaj u firmi na E.

Bas me zanima ko ce uzeti Nexus (ako budu u tom cenovnom flagship rangu) pre nego vodeci HTC model (ako naprave krstenu kameru) ili Samsungov.

Najmanji problem je gde naruciti i kupiti.
Meni treba pomoc oko odabira.

Ja imam Transcend 32GB Jetflash 380 i zadovoljan sam. Nije brzinski rekorder ali sluzi svrsi. I bas je mali, uopste ne smeta prilikom koriscenja telefona. Jedina mana mu je da se mnogo, ali bas mnogo greje, tako da sam se nekoliko puta propisno opekao nakon kompiranja gomile podataka sa telefona na njega.

http://en.miui.com/thread-20052-1-1.html

Још само да избаце public beta верзију.. Мада на нету већ имају да се скину верзије намењене тест тиму. Мораћу да га флешнем када изађе :)

Можда се навучем на њихов ром.

On je izašao ima godina dana :) A o 4.4.3 još ništa.

A i kao da je bitno, ne donosi ništa novo, a 4.4.2 radi sjajno. :)

^ Doneće fix za onaj battery drain sa procesom za kameru (mada mi se to nije dešavalo od kada su ispravili kroz update Skype-a od pre mesec ipo dana). I, nadamo se, doneće ispravku za random otvaranje aplikacije iz pozadine kada se aktivna aplikacija zatvori pritiskom na back.

Poslednja izmena:
Елементал х кернел и терај. Никако Франко. А и да,мото г има бољу батерију од н5.

Ne znam, meni je u odnosu na prethodni N4 bateriju ubica. Nisam imao Moto G, ali mi N5 npr. u idle-u preko noci potrosi 1% baterije. Pre neko vece smo sa drustvom igrali onu slagalicu gde se pogadjaju pojmovi, igrali smo tacno 4 sata, to je znaci 4 sata ukljucen ekran, sa pritiskanjem dugmica, sa 100% mi je baterija na kraju pala na 77%. Po meni odlicno.

Takodje preporucujem elemental x, mnogo bolji kernel od franca.

Ja sam na net nesto pretrazivao ova 3ipo sata i bukvalno otisla baterija. Opalila se po neka slika i jedino su skajp i viber bili upaljeni.
Neka ga na stock jos koji dan da istestiram da bih uocio razlike.

Da ti nisu upaljene lokacije?

Nijesu lokacije upaljene. Ali mi je cudno da se grije telefon? Gledam naspram moto g koji je hladan na browsing.

Meni je N5 posle 4 sata igre bio hladan kao led, samo od ruku se zagrejao, dok mi se N4 od devojke, i moj prethodni grejao kao sporet, pogotovo kad je 3G ukljucen.

Nazad
Vrh Dno