Šta je novo?

LG Nexus 5

Garantujem da bi našli mikroogrebotine, vlagu unutra ili instalirano nešto krekovano (karikiram za ovo poslednje), pa bi odbili garanciju. Mislim, tako ide kod većine.

http://www.phonearena.com/news/Goog...uild-100-low-to-mid-range-Nexus-phone_id55312 :D

According to those in the know, this low to mid-range priced Nexus model would not replace a flagship spec'd Nexus 6.

Ovo ako urade, bice potez veka.Onda samo treba prepustiti kinezima kasnije da stancuju svoje modele i eto nama gomile stabilnih android fonova i za 50e za siroke narodne mase.:)
jos i projekat ara kad zazivi..ovo je prilika za dosta jeftinije komponente.

Истина..

Иначе изашао је официјални miui бета ром за н5

Ljudi jedno pitanje, kada god otputujem negde nemam mrežu nikada. Nemam roming. Tako mi je bilo i sa nexusom 4. Je l' ovo opšta tačka za sve nexuse?

Kod mene je bilo sve ok. Iskljucio sam data roming, ali sam imao pun signal i mrezu.

Automatsko traženje mreže ili manuelno izabrana matična mreža?

Tako je, oba iskljucena. I nema drugih stavki, mislim da je to to. Bar je kod mene samo to.
Edit: Da mozes da probas na manuelno trazenje mreze, pa da selektujes svaku posebno da vidis dal ces na nekoj imati signal.

Poslednja izmena:
A u drugom telefonu ti kartica u roamingu ima mrežu?

Matična kod kuće je bila automatski. Sada neće ni automatski na manuelno. Nemam mogućnost da probam u drugom telefonu. Ali i sa drugom karticom na nexusu 4 nisam mogao.

Da li ti je omogućen uopšte roaming? Proveri sa operaterom.

Probaj da ukljucis airplane mod, pa ga posle iskljuci, pa je mozda pronadje.

Boki probao sam, neće. Ja sam na mts postpaidu, tu po defaultu možda nije uključen?

vrlo moguće da moraš da tražiš od njih da ti ga uključe

Izgleda da nije to. Devojka izabere manual mrežu i automatski se zakači. Meni nece tako. App podešavanja ne treba da se diraju?

uvodiš novu varijablu: devojka, koja nema veze sa tvojim problemom, osim ukoliko niste istog dana, na istom paketu uzeli brojeve kod MTS-a :)

Devojka ima bolji telefon od tebe :p Ne znam za ostala podesavanja, ja nista nisam dirao. Koliko si dugo na postpaidu?

Ona je uzela isti paket, ista mreža. Njoj radi meni ne. Nebitno, nije strasno, imam wifi. Proguglacu malo na ovu temu.

Nisi video moje pitanje u prethodnom postu. Posalji email mts podrsci.

Moras imati 6 meseci ili cak 12 (nemoj me drzati za rec) isplacenih racuna da bi ti bio omogucen roaming.

^ Ukloni sve znakove nakon .zip

Nazad
Vrh Dno