Šta je novo?

LG Nexus 5

Druskane mozda koristis neki net limiter za data protok pa ti blokira hangouts da se konektuje na mobilni internet posto se tako skida MMS. MMS koristi internet od provajdera pa ako si iskljucio DATA onda ne moze.

^ upravo tako. Wifi mora da bude iskljucen, a mobile data ukljuceno. Ja koristim 8sms aplikaciju i zadovoljan sam.

Ne koristim nikakav data limiter, ali izgleda da je bio konektovan na wi fi. Posto su mi skoro uvek ukljuceni i data i wi fi, pa ako wi fi nije u opsegu, da se prebaci na Data.
Hvala vam momci :)

Meni je i hangouts dobar, posto ne koristim G+, pa ne mesaju mi se kontakti. Jedino zbog ovoga sam se pogubio >.<

https://play.google.com/store/apps/...biflipde&utm_medium=website&utm_campaign=blog
nije losa aplikacija za one koji nisu root-ovali rom, za sakrivanje tastera "back, menu i resent" i drugaciji pristup istim.

Poslednja izmena:
uploadfromtaptalk1395366303006.jpg
uploadfromtaptalk1395366315798.jpg
uploadfromtaptalk1395366327895.jpg

Moj najbolji rez za sada.. Slim plus elemental ,u kernelu sam samo promenio read ahead size na 512 . osvetljenje oko 20, wi fije 70 posto vremena , 2g i par pokusaja 3g ostalo vreme. Da naglasim da u delu grada gde sam bio ni 2g nije radio.. A da, na art-u sam

Poslednja izmena:
Veruj mi ima. Spasila me par puta, bilo na putovanju, bilo ovde u gradu, kada je baterija mrtva.
Ja sam uzeo jednu od 7500. ima za 2 punjenja telefona i slušalica.

Poslednja izmena:
Dali smo na kraju razresili zasto se notifikaciona lampica cas pali cas ne kod mene radi samo na emajl-u zasto

Kod mene radi normalno... I na propušten poziv i na wa i na hangouts, sve različite boje

Ја сам имао доста багова са том лампицом, међутим престали су да се дешавају одкада сам скинуо целу апликацију а не лајт верзију. У њој се могу подешавати и за вацап и сличне апликације. Е сад, јесам ли тако решио проблем или тако што сам променио да светли само док неоткључам телефон то још нисам установио :)

Inače prvi put od kada imam n5 mi se desilo da na wifiju izletim iz servisa, to jest da mi ona ikonica za wifi bude narandžasta.. Naravno nisam dobio notifikacije dok nije pobelelo. Mislim da je do raspalih Google servisa, znam da guraju neko novu verziju

Koliko znam Nexusi imaju problem sa push notifikacijama posebno Nexus 4, a video sam da se to pojavljuje i kod N5. Neki su rekli da su resili promenom radio/baseband-a

pozdrav
da li moze neko ko je na telenor mrezi i kome radi mms da mi postavi ovde screenshot sa apn podesavanjima?
flesovao sam paranoid android i nakon toga mms mi ne radi, a znam da je do apn mms podesavanja, jer sam isti problem imao i sa nexus 4.
mrzi me da flesujem ceo factory image samo da bih video koja su podesavanja tako da ako neko ima vremena da mi pomogne bio bih mu zahvalan!

Imas na Telenor sajtu podesavanja za internet i mms. Valjda?

Pa ostalo ni ne diras... ipv4 itd sve ostaje valjda default? Mislim cisto sumnjam da ti tamo ne bi ostavili sva podesavanja... Mada cudni su nasi operateri.

Sad videh... Jesi ti isao na ona detaljna podesavanja, tamo ti bas sve pise, 22 stavke?

Poslednja izmena:
ma paranoid android mi je zeznuo to ostalo.. pre na n4 sam uvek imao screen tih podesavanja u slucaju da flesujem PA (na stock romu mi je uvek radilo kako treba), i sad cu izgleda morati da se vracam na stock rom samo zbog tih podesavanja a konacno sam sve lepo namestio, i PA, i franco i xposed i sve...sta ces xd

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2660517

http://www.aliexpress.com/item/Orig...ery-Backup-Charger-Power-Bank/1582236782.html

nije losa stvar ova stvarcica.. izgleda dosta fensi :D samo u zadnjih par godina nigde ne putujem pa ne znam da li ima svrhe nabavljati ovako nesto "D

Ja upravo sada kupih ovaj Astro3 od 12000 mAh na nemačkom Amazonu (stiže kod rođaka u Austriju). Imaju neku akciju, pa izađe samo 36€.

http://goo.gl/LV0N9I

ma paranoid android mi je zeznuo to ostalo.. pre na n4 sam uvek imao screen tih podesavanja u slucaju da flesujem PA (na stock romu mi je uvek radilo kako treba), i sad cu izgleda morati da se vracam na stock rom samo zbog tih podesavanja a konacno sam sve lepo namestio, i PA, i franco i xposed i sve...sta ces xd

Pa ostaće ti sve namešteno, samo uradi nandroid backup, pa kad vratiš stock i vidiš šta te zanima, pregazi ga opet očas posla.

Ја сам имао доста багова са том лампицом, међутим престали су да се дешавају одкада сам скинуо целу апликацију а не лајт верзију. У њој се могу подешавати и за вацап и сличне апликације. Е сад, јесам ли тако решио проблем или тако што сам променио да светли само док неоткључам телефон то још нисам установио :)

Koja je to aplikacija zar lampica ne radi po difiultu na n5

Апликација се зове Light Flow Lite, а ако оћеш фул верзију мораш мало чапркати по гуглу :)

Апликација се зове Light Flow Lite, а ако оћеш фул верзију мораш мало чапркати по гуглу :)

gde podesavas da svetli samo dok ne otključas telefon

uzgred čini mi se da mnogo vuce ram memoriju dali trosi bateriju.
Kako ne moze ova led lampica da radi po difoultu na n5 za notifikacije sms propusten poziv itd

Poslednja izmena:
Улазиш појединачно у сваки избор и чекираш једно од понуђена четри

nuge5a5u.jpg

renuga2y.jpg

hvala, koliko ti vuce ram memorije i dali ti trosi vise bateriju
sta si stavio za poruke kod mene za poruke ne svetli

Poslednja izmena:
Puno vuče taj light flow, a opcija je da svetle dugmići... Otišla je sa mog telefona momentalno. Slim lepo ima u sebi podešavanja led lampice i sve cool.

Ја сам на Галаксији баш патио од трајања батерија, међутим на Њексусу се опште неоптерећујем тиме - колико траје нек траје. А скоро увек издржи док не дођем кући

Puno vuče taj light flow, a opcija je da svetle dugmići... Otišla je sa mog telefona momentalno. Slim lepo ima u sebi podešavanja led lampice i sve cool.

Ni meni se ne svidjaju posebne app za LED,najvise volim kad je integrisano. Srecom imam to, ali mi jedino nedostaje Quiet Hours, za potpuni automatizam :D

Vrh Dno