Šta je novo?

LG Nexus 5

Ok hvala, a mozes li mi reci koje su mu mane kad smo vec kod toga zanima me cisto , sad nema nazad ... :D

Klimavo power dugme, screen bleeding, vibracija kao motokultivator :p

Sta je bilo ono sa zvucnikom? Krcanje, krckanje ili sta vec? I ima ono dok se snima video snimak, pa kad preslusavas, da nema zvuka ili isto tako krcanje neko.

Da.. Ali ko danas snima klipove :) to krckanje cenim da je kod svakog drugog modela

U *** nemojte me plasiti toliko :D , sto se tice zvucnika krckanje nisam primetio, power dugme jeste malo klimavo ali nista strasno, e sad mrtvi pikseli jel se javljaju vremenom il ih odma bude ? Da li treba da proverim necim displej i ako treba kojom app il kako najefikasnije?
Screen bleeding, jel se javlja kod svakog primerka , i da li se ispoljava odma ili vremenom?

na mom nexusu nexus samo sto ima malo klimavo dugme nema mrtvih pixela i zvuk se cuje odlicno

По питању батерије да изнесем један спонтани тест. Ради се о Леново и Тошиба лаптоповима.... Мој леново из 2011 и даље држи 3-4 сата сурфовања, а пуњена је углавном са 30-40% и није остављана на каблу (не зато што сам ја знао за ово, него природа послс)... Док тошиба којој је вађена батерија и пуњења само од нуле до краја (неко је сестри рекао да је тако најбоље) одавно не ради... Чиними се да је трајала мање од две године...

Cekaj ljudi sutra treba da kupim fon u jednoj radnji, ne kapiram i dobijem primerak recimo sa mrtvim pikselima jel mogu da ga zamenim, od svih tih navedenih mana mi ne smeta klimavo dugme i jos jedno pitanje pa jel vredi on 350e sa tolikim manama

Nas kako ja ne gledam toliko bas detaljno i mislim da nisu strasne mane jedino mi je bitno oko displeja , kako se ispoljavaju dead pixeli i bleeding , odma il vremenom.
I pitanjce sto se tice spigena ako je neko narucivao jel direkt sa sajta il ebay tako nesto? Hvala

Poslednja izmena:
Koliko znam odmah. A program za proveru perfect pixel checker 2 ( ili tako nesto )

Može li neko da mi pošalje na pp iGO koji radi na N5?

Gde u Bgdu ima izložen N5 kod operatera? (da ne idem baš do zemuna) :)

Delta city takođe, prvi sprat odmah čim siđeš sa pokretnih stepenica.

Stigao mi Spigen Slim Armor... Telefon mi je sad veći nego S4 sa futrolom. Mislim da ću prodati case, ovo je previše glomazno, čak i za moju šaku. Kapiram da mi je bolja varijanta da uzmem Rhino Shield i neki Ultra Slim case.

Najbolja varijanta da ga furas kakav jeste,i da se molis da ti ne ispadne na beton :)

Malo mi je cim od toga pošto mi je S4 ispao 3 dan i polomio se ekran. :)

Pa i slim armor za g2 je sve samo ne slim:)

Kada bi nekako mogao da se nabavi diztronic tpu kejs to bi bilo ok.. Koliko pratim teme na xda on je najtanji od tih gumenih kejsova a pri tome je i dosta kvalitetan

Ljudi kakava je kamera u odnosu na s3 interesuje me u slabije osvetljenim prostorijama

Nazad
Vrh Dno