Šta je novo?

LG Nexus 5

ako je meni postavljeno pitanje cu da odgovorim jer je ionako smor gajbi :D

s1,s3,n4,g2 i n5.. od androida :)

Poslednja izmena:
:d

[YOUTUBE]daldy-HkRIU[/YOUTUBE]

La onda znaš da je razlika brzini n4 sa n5 vrlo mala... Brzinom moze da se oduševi samo ako je nosio s2 ili arc s ili tako nesto

Jeste, a ja sam Elmer Davež poznati milioner, posedujem palatu i jahtu!!

Koji si hejter seme mu.. :)

Inace pitanje za vlasnike n5,da li vam viri malo metala od usb dzeka kada ustekate mob na punjac.. ? Nekako kao da mi ne udji ceo mikro usb u onu rupicu na mobu. Da li je normalno da viri fazon pola milimetra metala van ?

Koliko se sećam da. Nemoj da guraš ko sivonja ostavi ga tako :D

Ok.. Mada mi tvoje secanje ne uliva previse poverenja :)

E pa ti onda guraj ako ne veruješ :p

Ima li neko insajdersku informaciju kad stize nova tura Nexusa 5 u Telenor za nas sto smo online rezervisali?

Upravo sam zvao Call Centar i kaze da ne znaju kad tacno stize (amateri)!

@fkloznica

brate mili koliko ti cepidlacis oko telefona, to stvarno nije ni malo razumno...prodaj i kupi iphone 5/5s... eto oni imaju savrsenu zavrsnu obradu koja bi tebi odgovarala... moras da skapiras da ni jedan telefon nije savrsen i da se ide na kompromise... ti si svoj kesirao 320e, ja sam 300e... nadji mi za taj novac telefon koji bi mogao da pruzi ono sto pruza nexus sa svojim celokupnim paketom...

Juce sam prvi put video tel uzivo i malo ga cackao u vipu; deluje kao fina spravica ali mislim da mi nije vredan doplate da prelazim na isti sa s4 trenutno. Obzirom da im pada cena brze nego samsunzima, ako sacekam malo mozda mi jos neko da isti i doplati...al definitivno je doslo vreme da predjem vec jednom na fabricki pure asop :D

@fkloznica

brate mili koliko ti cepidlacis oko telefona, to stvarno nije ni malo razumno...prodaj i kupi iphone 5/5s... eto oni imaju savrsenu zavrsnu obradu koja bi tebi odgovarala... moras da skapiras da ni jedan telefon nije savrsen i da se ide na kompromise... ti si svoj kesirao 320e, ja sam 300e... nadji mi za taj novac telefon koji bi mogao da pruzi ono sto pruza nexus sa svojim celokupnim paketom...

Tebra iz kog filma si ti sada iskocio da mi je znati ? Sto tebe zabole sta ja ocekujem od moba za koga sam dao 320e ? Da si lepo procitao moje postove video bih da se manje vise sprdam i da svima preporucujem n5 pre bilo kog moba..

Hahaha, šta je ovo loznice svi te nešto prozivaju :d

Juce sam prvi put video tel uzivo i malo ga cackao u vipu; deluje kao fina spravica ali mislim da mi nije vredan doplate da prelazim na isti sa s4 trenutno. Obzirom da im pada cena brze nego samsunzima, ako sacekam malo mozda mi jos neko da isti i doplati...al definitivno je doslo vreme da predjem vec jednom na fabricki pure asop :D

pa zar ti treba doplata? ne pratim cene u poslednje vreme al kontam da nije veća od par desetina eur?

Da.. Bez garancije u odlicnom stanju za lagano 330e

Mislis da ce te zanimati prodaja kad ga jednom kupis? E moj ti :)

@fkloznica

ako ne komentarisem ne znaci i da ne pratim vise forum (a pratim duze vreme i dobro sam upoznat sa djilkom, owerklokerom i tobom).... vidim i znam da si za neksus... ali isto tako ti je i smetao prvi zbog labavog dugmeta, pa onda lg g2, sada opet i kod ovog neksusa trazis neke falinke... :) ne kapiram te stvarno, niti te prozivam, ali mi deluje da stvarno cepidlacis i ocekujes previse oko uredjaja za koji se zna da je osmisljen kao telefon koji ce pribliziti cist android sirim narodnim masama...sada sto ga valjaju i ugradjuju se po vecim cenama je druga prica...
chilaj i uzivaj u telefonu a ne u traganju mana za istim.. :) za ono sto nudi za novac malo koji telefon moze da pruzi... problemi sa QC-jem imaju svi... zabodes noviju seriju i to je to

Poslednja izmena:
Ma volim kada kupim nesto novo da mi radi kako je i namenjeno. To je isto kao kada bi kupio neki nov auto a on ne moze da ubaci u 6stu brzinu a ti mi kazes on se pravi za mase nema idealnog automobila itd itd.. Mada svako ima pravo na svoje misljenje zato je i ovo forum a ne demokratija

Poslednja izmena:
O svim tim stvarima je pricano, kao i "kompromisi" koji moraju da se uzmu obzir za isti model, bio to n5,g2,s4 ili htc.... a za to "klimavo" power dugme... To je toliko smesno da je zanemarujuce u slucaju n5 (ako je samo o tome rec)... Da, i kod mene je ali nije klimavo, koliko se moze reci da vrlo malo mrda, tj postoji "luft" za razliku od onog za volume, mada mozda je kod drugih/starijih serija to bilo kriticno...Ali stvarno bi bilo cepidlacenje sa moje strane recimo da tako nesto uzmem u obzir... Mada meni je u case-u koji ima svoje preko tih od telefona tako da mi i ne smeta...

Pa ja se nikada nisam ni bunio na klimavo dugme nego na crknuti vibration motor i probijanje svetlosti. Za mene su to 2 velike stvari za druge verovatno ne

Poslednja izmena:
BfVUgKXCMAAy-T0.png:large

Ovaj zadnji deo cu da kupim a ti se samo smesi :)

Mora i bokove temperama onda :) Jedino se isplati u slučaju bele varijante gde su glossy bokovi krš.

Da.. Samo je pitanje da li su ovi bokovi glosy ili gumirani..

Nazad
Vrh Dno