:d
[YOUTUBE]daldy-HkRIU[/YOUTUBE]
@fkloznica
brate mili koliko ti cepidlacis oko telefona, to stvarno nije ni malo razumno...prodaj i kupi iphone 5/5s... eto oni imaju savrsenu zavrsnu obradu koja bi tebi odgovarala... moras da skapiras da ni jedan telefon nije savrsen i da se ide na kompromise... ti si svoj kesirao 320e, ja sam 300e... nadji mi za taj novac telefon koji bi mogao da pruzi ono sto pruza nexus sa svojim celokupnim paketom...
Juce sam prvi put video tel uzivo i malo ga cackao u vipu; deluje kao fina spravica ali mislim da mi nije vredan doplate da prelazim na isti sa s4 trenutno. Obzirom da im pada cena brze nego samsunzima, ako sacekam malo mozda mi jos neko da isti i doplati...al definitivno je doslo vreme da predjem vec jednom na fabricki pure asop![]()
Juce sam prvi put video tel uzivo i malo ga cackao u vipu; deluje kao fina spravica ali mislim da mi nije vredan doplate da prelazim na isti sa s4 trenutno. Obzirom da im pada cena brze nego samsunzima, ako sacekam malo mozda mi jos neko da isti i doplati...al definitivno je doslo vreme da predjem vec jednom na fabricki pure asop![]()
Mislis da ce te zanimati prodaja kad ga jednom kupis? E moj ti![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari