Šta je novo?

LG Nexus 5

Uzeh n5.. 320e bez garancije :) koja razlika u odnosu na g2.. Pakao

Jel si ovaj put isprobao telefon pre kupovine?

Kupio od nekog lika sto ih svercuje preko min spoljnih poslova iz amerike,lik ima 50god.. Vrh :) cackao sam ga 15min u kaficu sto je fora nema klimavo power dugme,serija 312

A da, ako g2 vredi oko 350e ovaj mob mora da vredi makar 500.. Ovo je poslednji put kada pominjem g2 :)

Poslednja izmena:
^ Verzija od 16GB ili 32GB?

Znao sam da neces dugo da izdrzis. :)
Imas li problema sa vibracijom i osvetljenjem?

Jedno pitanje.. Da li neko zna kako da namestim google tastu da ima iste tonove pri stiskanju na nekom custom romu kao sto ima na stocku ? Na stocku ima 3 tona razlicita ( spejs,brisanje slova i slovo ) dok na customu ima jedno

Cenim da ne moze tako lako.. Ali reko mozda neko ima iskustva sa time :)

Mrzi me da kucam valjda vidiš sve sa slike :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1391020241741.jpg
    uploadfromtaptalk1391020241741.jpg
    58.2 KB · Pregleda: 258
Fkl, ako ti nije jasna slika, odustani odmah :D

Ja mislio ti profi, nexus ovo ono, ipak je G2 za tebe :p

Znam vise od proseka ali ne ko vojkan i par ubica :) vidim da su tonovi za tastu ali ne vidim krajnju svrhu slike :)

svrha je da iščupaš te fajlove iz stock roma gde ti se sviđaju zvukovi i da ih pljusneš na custom gde ti se ne sviđaju, imaš imena fajlova, folder, permissions... sve piše :)

@Gizmo
Kad će test?

Pa poruči telefon preko sajta.

kako da poricim kad ima opcija rezerivsi.... a kako vaucher da iskoristim....

Pa kad krenes u online porucivanje imas polje gde ukucas kod sa vaucera.
Iskoristis, porucis, pa valjda ce ti javiti kad im stigne ili ako vec imaju na stanju.

Upravo sam porucio Nexus 5 preko Telenor eshopa.
Sutra cu bas da ih zovem da vidim kad mi stize telefon.
Iznenadjujuce lepo i jasno je odradjen eshop.

Nego ako nesto ne bude ok sa telefonom, ekran, dugmici ili sta ste jos navodili da je moguce, po zakonu mogu da vratim uredjaj u roku dal 7 ili 15 dana i moraju bez daljeg odugovlacenja da mi zamene ako imaju drugi?
Posto nisam video uredjaj licno i nisam mogao licno da se uverim da je sve ispravno.

AKo neko moze da okaci onaj post gde ste naveli sta je moguce da ne bude ok na telefonu i cime da testiram ekran, da ne trazim ko ludak po temi.

Nazad
Vrh Dno