- Učlanjen(a)
- 27.06.2009
- Poena
- 199
Kako vas bre ne nerviraju te falinke? Ja bih poludeo...
^
Pa ka od sutra do petka...videcemo... Ja cekam da bi N4 pala cena pa da zamenim svoj S3 za N4![]()
Ja na svom primećujem samo da veoooooma malo klimavo power dugme, a i to ne bih primetio da nisam pročitao na netu da se to dešava. Mnogo izvoljevate.Kako vas bre ne nerviraju te falinke? Ja bih poludeo...
U trenutnoj fazi razvoja ta 2 poslednja baš i ne idu jedno sa drugim...ono što bi mogao probati su cm m2, slimkat, mahdi, omni, beanstalk, purity... Ja koristim SlimKat ali baš mi je LED bio jedini bug
trepće do besvesti iako pročitam notifikaciju, doduše em ne radim wipe kod novih verzija, em su izašla 1-2 nova builda od tad kad me zezalo, sem toga je dosta dobar. Teško ćeš naći loš rom za nexus...
Probao carbon - ne podrzava art, na slimu mi je sve previse sitno - preterali su sa DPI-em, probao aokp - nesto mi se nije svidelo ne secam se staNa kraju nasao ovaj dalvik patch koji je navodno trenutno brzi od art-a, tako da sto se mene tice stock + xposed keva
Probao carbon - ne podrzava art, na slimu mi je sve previse sitno - preterali su sa DPI-em, probao aokp - nesto mi se nije svidelo ne secam se staNa kraju nasao ovaj dalvik patch koji je navodno trenutno brzi od art-a, tako da sto se mene tice stock + xposed keva
za dpi edituješ jedan red u build.prop, imaš čak i app za to da ne moraš da se zezaš sa tekstualnim fajlovima
nije brži od arta![]()
Pushed my antutu score from 20,500 (art) to 24,100 (dalvik). Quadrant score went from 5,800 to 9,800
- I can't imagine the Nexus 7 being any snappier.
- Go to www.theverge.com in desktop mode in chrome. Scroll around
- Just flashed the patches. Holy crap that's fast. Using art I had stuttering on theverge. With the patches, the stuttering is completely gone. From a fresh boot I got a score of 24780 in Antutu. Also, Mandelbrot Maps, the app I view mandelbrots with, is very quick. I'm impressed.
Edit: I should mention that I did benchmark my device with Art wihtout hte patches and got a score of around 19k. With Art and the patches, the score was around 20k.
gde si našao carbon? vidim samo neki unofficial...
Ma brži je art za korišćenje, pusti benchmark, to nisam ni radio na artu
A xposed može biti samo mana u odnosu na romove, nikako prednost, jer je to u stvari jedna budževina
Ma brži je art za korišćenje, pusti benchmark, to nisam ni radio na artu
A xposed može biti samo mana u odnosu na romove, nikako prednost, jer je to u stvari jedna budževina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari