Šta je novo?

LG Nexus 5

imam i ja neku kombinaciju za USA, ali kada presaberem sve na kraju mozda mi se i ne isplati....verovatno bez kutije, garancije, i poluinvalid za nase mreze. za 350e ipak mozda ne
Evo baš računam, prijatelji su naručili N5 sa Play Store i treba im biti isporučen do kraja mjeseca, verzija sa 32 GB uz VAT i shipping ih je izašla $433, to dođe 322€.
Ako bih ja N4 prodao za 200€ doplata me dođe 120€, nije malo.

Ja imam jos petnaestak dana da se odlučim za n5 ili g2 ali sto vise razmišljam to me više boli mozak od upoređivanje...

Na N5 imas brze novi Android i verovatno duzu podrsku. Na G2 je sve ostalo bolje i dobija Kit-Kat do kraja godine.

ja sam odlucio da ce biti N5. To sto kaze Dark Magician je sto posto tacno samo za N5. Sto se tice G2 i Kit-Kat-a, ne verujem dok ne vidim. Jednom sam se zeznuo sa LG aparatima i ne pada mi na pamet da ponovim istu gresku. LG O2x je cekao godinu dana za update na 4.0.4, dok je S2 u isto vreme dobio 4.1.

Nexus dobija nove verzije Androida ali da li uz to dobija i manje apdejte koji ispravljaju neke bugove, popravljaju kameru i takve stvari?

Koliko novih verzija Androida je Nexus 4 dobio? Ako se ne varam samo jednu, ovu na 4.3, dobiće još 4.4 i pitanje je da li će još nešto dobiti. Ako je tako onda ta podrška i nije nešto silno, pogotovo ako je odgovor na prvo pitanje negativan.

N4 ce sa 4.4 verziom dobiti treci zvanicni update, ali to ne znaci da ce i zavrsiti sa tom verzijom. uvek ce biti source za taj chip set i za driwere koji su potrebni za noviju verziju androida.

Dzaba ako ima sve kad Google zavrne slavinu posle 18 meseci.

....i bug-ova ;)

sve ima svoju cenu. radije bi imao malo bug-ova na CM romu nego zvanicni LG ili Samsungov rom.
stvar ukusa.:)

ako dobijaš USA verziju po njihovoj PS ceni, ni u ludilu, po meni :)

Pa kolika je razlika?
U USA je 350$ + porez a u EU 350E - porez.
Za neku sicu se ne isplati cimati nekog iz amerike i cekati,EU je bar blizu :)

ne moze da se skine porez kada kupujes u EU.. jer moras da budes rezident te zemlje

Scheiße :)

Mocice kad se pojavi i u saturnu i kod ostalih retail-era. Barem je tako bilo sa N4, negde posle nove godine je isto kostao na PS i u retail-u.

ne moze da se skine porez kada kupujes u EU.. jer moras da budes rezident te zemlje

Nista mi nije jasno oko tog poreza...

Hoces da kazes da je u USA cena na PlayStore-u 400$ bez poreza, znaci dodaje se porez i postarina, dok je u EU cena 400€ i ne dodaje se porez vec jedino postarina, i uzgred, jel zna neko kolika je?
Jesam li ispravno shvatio :)

mene bas zanima kako se copears cini kada poredi N5 i G2?
sada sam bio u VIPu i drzao sam G2 u rukama, i pored mog SGS uz koji sam srastao, ne mogu da se nacudim ekranu i dimenzijama...
Oba imaju super ekrane pribliznih dimenzija su, nameravam g2 da uzmem od drugara pa cu da ga testiram, videcemo

Ja imam jos petnaestak dana da se odlučim za n5 ili g2 ali sto vise razmišljam to me više boli mozak od upoređivanje...

Mislim da je g2 bolji izbor, brzi cpu, brza graficka, bolja kamera, veci kapacitet i noviji andorid, mada ni n5 nije los, korektan telefon ali ne za beara :D

za sada je bolja kupovina g2. ali opet zavisi sta su coveku prioriteti :D kada n5 padne cena u srbij na normalu onda ce biti klanja.. :) p.s. sta napisa kolega borat :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Evo ja sam napravio probu kupovime za kaliforniju gde mi sestra zivi... 440$ bi se ukupno platilo, stim sto kalifornija ima najveci porez tj. pdv ako se ne varam.Review your purchase

Pay to: Google Inc.
Ship to:

Igor Vuckovic, , 2, Laguna Niguel C...
Pay with:

Discover-6927
Item Price
Nexus 5 (32GB, Black)
Nexus 5 helps you capture the everyday and the epic in fresh new ways. It's t...
$399.00 USD
Shipping method:
Ground (3-5 business days)
Leaves warehouse in 2 - 3 weeks.
$9.99 USD
Tax $31.92 USD
Total $440.91 USD

Poslednja izmena:
to ti izadje oko 340e ? ili me racunica laze..

Nego ne mogu da verujem da su dugorocno segmentirali trziste sa LTE.
To nece biti problem u naredne 2-3 godine ali kasnije ce itekako predstavljati problem jer ce sve veci i veci broj telefona imati podrsku za 3G i neda neces videti nista blizu 42 mb/s nego neces videti nista preko 3 mb/s sto se vec moze desiti u beogradu ako probate koji put speedtest.

ja sam odlucio da ce biti N5. To sto kaze Dark Magician je sto posto tacno samo za N5. Sto se tice G2 i Kit-Kat-a, ne verujem dok ne vidim. Jednom sam se zeznuo sa LG aparatima i ne pada mi na pamet da ponovim istu gresku. LG O2x je cekao godinu dana za update na 4.0.4, dok je S2 u isto vreme dobio 4.1.

Potvrdili su pre neki dan. To je flagship aktivan, tako da ce stici.

Vrh Dno