- Učlanjen(a)
- 10.10.2006
- Poena
- 319
Beli ima glossy bočne ivice
Slazem se beli mi se nije svideo
Beli ima glossy bočne ivice
Izvolte
Ja bih na sve te nabrojane dobre strane dodao (bar se meni to dosta sviđa) da mnogi kažu da je osjećaj držanja u ruci crnog Nexusa 5 jako dobar, da je zadnja strana ekstra. Ne znam da li je materijal isti kao onaj sa strane kod Nexusa 4, možda je čak i bolji
Još samo da dobijem potvrde da GPS radi dobro i da su problemi sa slabijim signalom za Wi-Fi samo sporadični a ne i opšte pravilo, ali nisam vidio da se žale na to na XDA.
@copears kako ti djeluje ekran u odnosu na N4?
Nesto sto primecujem a nijedan tel nije izdrzao baterija je ceo dan akana a sada je na 30%, note2,nexus4,s4,ip5,HTC one nisu to mogli... Veeeeeliki plus za bateriju
Svi telefoni koje si naveo nisu imali niti sada imaju KitKat. Drugo, 1d stdby i 3h screen on time-a su prosjek....
Nesto sto primecujem a nijedan tel nije izdrzao baterija je ceo dan akana a sada je na 30%, note2,nexus4,s4,ip5,HTC one nisu to mogli... Veeeeeliki plus za bateriju
Ja koliko znam N4 ima više od 4h, u jednom danu...tako da ovo i nije nešto...ovo pričam jer imam i HoX i N3, i oba na našim mrežama imaju manji SOT u odnosu na iskustva drugih...Ovih 3-4h je neki realan pokazatelj u našim uslovima...
Ne kontam, 3.5 h screena je 15% a taj neki Weather je 62%, kako to?
moguce na 4.4 pravi bug nemam pojma ni meni nije jasno sta mu je, snimicu neki drugi program danas imam drugi ciklus punjenja pa cu videti sta kako, i bice mlo zhtevnijeg rada.Neki bag je u pitanju.
Koristim W2U aplikaciju vec 2 godine i nikad je nisam ni video battery usage ekranu.
Ja realno mislim da lupetajukazu ljudi na xda da je pozeljno da se rucno instalira stock image za bolju bateriju.. jer onaj updejt koji se instalira pri prvom paljenju moze da poremeti bateriju. ne znam da li u toj prici ima istine
Neki bag je u pitanju.
Koristim W2U aplikaciju vec 2 godine i nikad je nisam ni video battery usage ekranu.
Verovatno je bug sa widget-om.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari