Šta je novo?

LG Nexus 5

Akan telefon, a lepo se vidi da nije korišćen... Haha. Smešno.

Ekran

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384240567948.jpg
    uploadfromtaptalk1384240567948.jpg
    33 KB · Pregleda: 262
Ako vas zanimaju screenshotovi za bateriju imate ih dosta ovde. Mnogi su prilično zadovoljni.

Baterija je full nema sta da se prica... Kaamera odlicna za normalne ne prezahtevne korisnike, rad android 4.4 upeglan extra, brzina rada procesora no comment savrsen, zvuk u slusalici jasan u bilo kojim uslovima rada, jacina zvucnika tj zvonjava slabija to mi je jedino mana jedina kod nexus 5... Toliko od mene posle 2 dana koricenja ove masine

Ja bih na sve te nabrojane dobre strane dodao (bar se meni to dosta sviđa) da mnogi kažu da je osjećaj držanja u ruci crnog Nexusa 5 jako dobar, da je zadnja strana ekstra. Ne znam da li je materijal isti kao onaj sa strane kod Nexusa 4, možda je čak i bolji :)

Još samo da dobijem potvrde da GPS radi dobro i da su problemi sa slabijim signalom za Wi-Fi samo sporadični a ne i opšte pravilo, ali nisam vidio da se žale na to na XDA.

@copears kako ti djeluje ekran u odnosu na N4?

Ja bih na sve te nabrojane dobre strane dodao (bar se meni to dosta sviđa) da mnogi kažu da je osjećaj držanja u ruci crnog Nexusa 5 jako dobar, da je zadnja strana ekstra. Ne znam da li je materijal isti kao onaj sa strane kod Nexusa 4, možda je čak i bolji :)

Još samo da dobijem potvrde da GPS radi dobro i da su problemi sa slabijim signalom za Wi-Fi samo sporadični a ne i opšte pravilo, ali nisam vidio da se žale na to na XDA.

@copears kako ti djeluje ekran u odnosu na N4?

Ekran je lepsi od n4 boje su realnije, sam ekran za oci je divota ne zamara uopste I nisu prejake boje kao kod s4. Meni je WiFi super GPS nisam probao kad probam javljam. Osecaj u ruci je savrsen i nenam bojazni da ce ispasti, ne koristim nikakve zastite na njemu, gledam eBay ako bude nesto korektno narucicu u skorije vreme, za sada go kao od majke rodjen :) pozdrav svima i da u skorije vreme predjemo svi na ovu ljutu a ne tako skupu masinu...

Nesto sto primecujem a nijedan tel nije izdrzao baterija je ceo dan akana a sada je na 30%, note2,nexus4,s4,ip5,HTC one nisu to mogli... Veeeeeliki plus za bateriju

Svi telefoni koje si naveo nisu imali niti sada imaju KitKat. Drugo, 1d stdby i 3h screen on time-a su prosjek....

Svi telefoni koje si naveo nisu imali niti sada imaju KitKat. Drugo, 1d stdby i 3h screen on time-a su prosjek....

Ja koliko znam N4 ima više od 4h, u jednom danu...tako da ovo i nije nešto...ovo pričam jer imam i HoX i N3, i oba na našim mrežama imaju manji SOT u odnosu na iskustva drugih...Ovih 3-4h je neki realan pokazatelj u našim uslovima...

Ja koliko znam N4 ima više od 4h, u jednom danu...tako da ovo i nije nešto...ovo pričam jer imam i HoX i N3, i oba na našim mrežama imaju manji SOT u odnosu na iskustva drugih...Ovih 3-4h je neki realan pokazatelj u našim uslovima...

Pa moze i tako da se kaze. Meni je cudno zvucalo da mu note 2 nije izdrzavao do uvece sa 30%.

Ja sam imao i po 6:30h-7h sot uz nesto malo preko 1d stand by.... 3-4h sot-a izvlacim lagano kad sam samo na data konekciji....

Nemam pojma meni je note2 vrhunska sprava bio mada bateeija onako

Još nešto da te pitam pošto ti jedini ovde imaš N5 :), grije li se? U igrama a i radu. Igre baš i ne igram ali sam probao jednu na N4 i solidno se zagrijao, ali se zna zagrijati i u nekom radu kad ga čačkam. Grije se tamo pozadi naspram kamere.

Ne igram igrice tako da nemam pojma ovako se ne greje, vise se grejao n4

Prosecan rad kod mene...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384255414458.jpg
    uploadfromtaptalk1384255414458.jpg
    47.1 KB · Pregleda: 258
  • uploadfromtaptalk1384255426887.jpg
    uploadfromtaptalk1384255426887.jpg
    32.9 KB · Pregleda: 246
Ne kontam, 3.5 h screena je 15% a taj neki Weather je 62%, kako to?

Bolje ti obrisi taj umbrella weather,sabija bateriju momacki.

Neki bag je u pitanju.
Koristim W2U aplikaciju vec 2 godine i nikad je nisam ni video battery usage ekranu.
moguce na 4.4 pravi bug nemam pojma ni meni nije jasno sta mu je, snimicu neki drugi program danas imam drugi ciklus punjenja pa cu videti sta kako, i bice mlo zhtevnijeg rada.

kazu ljudi na xda da je pozeljno da se rucno instalira stock image za bolju bateriju.. jer onaj updejt koji se instalira pri prvom paljenju moze da poremeti bateriju. ne znam da li u toj prici ima istine

Neki mod bi mogao da promeni naziv teme u LG Nexus 5

kazu ljudi na xda da je pozeljno da se rucno instalira stock image za bolju bateriju.. jer onaj updejt koji se instalira pri prvom paljenju moze da poremeti bateriju. ne znam da li u toj prici ima istine
Ja realno mislim da lupetaju

Nazad
Vrh Dno