Šta je novo?

LG Nexus 5

WI-FI odlicno radi uporedo sam testirao sa ip5 nema nikakvih problema... Mogu reci da na N5 me odusevljava brzina otvaranja stranica na netu veoma je brz!Testirao sam kameru koja daje po meni jako dobre rezultate po danu, savrsen je za stalnu upotrebu aparat... Cekam makro mod da vidim tj da probam kakav ce biti rezultat

Prijatelj je naručio Ringke Slim Case za njegov N5 a vidim da imaju i za N4, da li je neko koristio to? Ovde sa slika dole se može vidjeti koliko dodaje na debljinu, hvale se da je to najtanji bumper. U komentarima neki su zadovoljni a neki kažu da nije dobar kao za N4, telefon savršeno sjeda pa je teže skidati bumper a kažu da ima i neke oštre ivice.

Usput, preletim povremenu teme na XDA o bateriji na N5 i koliko vidim veoma su zadovoljni.

@copears, ako ti nije problem kad stigneš testiraj GPS, možeš skinuti neke GPS aplikacije pa vidi koliko brzo i dobro hvata signal a ako probaš i neku navigaciju još bolje, da vidiš da li povremeno gubi signal. Meni N4 po tom pitanju radi mnogo bolje nego SGS ali i on jednog oblačnog dana nije baš mogao da uhvati signal.

Kakav ti je speaker? Mada je ovo teško reći nekome jer je subjektivno ali sam vidio da se mnogi žale na njega, više nego na bateriju, nekima je nedovoljno glasan i slabog kvaliteta a nekima je opet sasvim u redu, kažu i bolji nego na N4 a ja sa njim nemam nekih problema na N4, mada bi mogao biti glasniji. I na SGS sam imao propuštene pozive kad sam napolju jer ga ne čujem, u zatvorenom se čuje dobro.

Bateriju nikada ne mogu realno da ocenim sve zavisi od jutros do sada na nekih 73% malo neta malo poziva danas nije zahtevan bio Dan. GPS cu tesrirati sa nekim programom pa cu videti sta kako

Bateriju nikada ne mogu realno da ocenim sve zavisi od jutros do sada na nekih 73% malo neta malo poziva danas nije zahtevan bio Dan. GPS cu tesrirati sa nekim programom pa cu videti sta kako

Ajd, ako te ne mrzi, jedno veče, kad bude baterija na izmaku, samo iscitaj u screen-on time...

@Vojkan, možda sam pristrasan, ali displej mi deluje malo bolje na G2.

Ja Sam pobegao od G2 na prvi pogled mi se nije dopao, inace po klipovima mi je bio favorite. Ali kad je stigao nexus 5 odmah Sam odustao jer znam da ce g2 vrtoglavo da padne cena, a i note3 ce ga glatko pocistiti. Nexus5 nije da se poredi sa g2 nije to taj koncept uopste.

A otkad su G2 i Note3 ista kategorija za poredjenje? Po meni su tek oni sasvim drugaciji koncept... Btw i ne vidim da ga je Note 3 glatko pocistio - bolji sveukupno jeste ali da ga je glatko pocistio - tesko.

A otkad su G2 i Note3 ista kategorija za poredjenje?
Upravo tako, čudi me to neko pominjanje Note 3 kad se priča o G2 ili N5 kada je Note 3 sasvim druga klasa, zbog veličine.

@copears da li je materijal sa bočnih strana na N5 isti kao onaj pozadi? Kako ti N5 djeluje po tom pitanju, kad se drži u ruci? Meni je N4 sa strana odličan ali pozadi sasvim drugačiji, sklizak.

Nije isti. Sa strane je glatka, sjajna plastika.

Ispravka: Tako je kod panda modela.

Poslednja izmena:
Upravo tako, čudi me to neko pominjanje Note 3 kad se priča o G2 ili N5 kada je Note 3 sasvim druga klasa, zbog veličine.

@copears da li je materijal sa bočnih strana na N5 isti kao onaj pozadi? Kako ti N5 djeluje po tom pitanju, kad se drži u ruci? Meni je N4 sa strana odličan ali pozadi sasvim drugačiji, sklizak.

Isti je kao pozadi, sasvim drugaciji nego kod n4 po meni je na n4 bio lepsi mada kad padne n4 puca samo tako pozadi... Videcemo za dalje n5 super lezi u ruci taman je da je malo veci ne bi bio ful, ovako lg svaka cast.

esupy5e8.jpg

Slika uslikana n5

Stavi neku full size :)

Ovako

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384207729797.jpg
    uploadfromtaptalk1384207729797.jpg
    84.2 KB · Pregleda: 212
  • uploadfromtaptalk1384207751745.jpg
    uploadfromtaptalk1384207751745.jpg
    78.8 KB · Pregleda: 233
Ne, uploaduj negde, npr. dodaj.rs pa ovde okači link ili onako umanjenu.

Nesto sto primecujem a nijedan tel nije izdrzao baterija je ceo dan akana a sada je na 30%, note2,nexus4,s4,ip5,HTC one nisu to mogli... Veeeeeliki plus za bateriju

Daj neki ss :D

Odlično to za bateriju, i na XDA su zadovoljni sa njom.

Izvolte

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384208154845.jpg
    uploadfromtaptalk1384208154845.jpg
    44.6 KB · Pregleda: 262
*** šta je sa prognozom?

Vrh Dno