N5 koji se sad kupi čeka sedmicama da se isporuči, dva prijatelja su kupili nedugo nakon sto je izašao i pisalo je da će biti isporučen krajem novembra.Ne znam kako funkcioniše kupovina telefona preko Google Play pošto toga kod nas još uvek nema.![]()
N5 koji se sad kupi čeka sedmicama da se isporuči, dva prijatelja su kupili nedugo nakon sto je izašao i pisalo je da će biti isporučen krajem novembra.
na KP sajtu NS dileri krecu sa jakim cenama. mora proci mesec dana da se stabilizuju cene . sada ga cene na 450e za 16 gb
to nije istina.. napisu 2-3 nedelje ali to je najgori scenario.. mnogima stigne posle 5,6 dana.. makar tako pisu na xda
Ti bamperi su izgleda dobra stvar ali ne znam koliko kvare izgled i osjecaj pri radu sa telefonom. Ja sada nemam nista na N4 i lijep mi je tako a i ugodan za drzanje i upotrebu mada sam mislio uzeti mozda neki dbrand ako odlucim ostati na N4.
na KP sajtu NS dileri krecu sa jakim cenama. mora proci mesec dana da se stabilizuju cene . sada ga cene na 450e za 16 gb
N5 koji se sad kupi čeka sedmicama da se isporuči, dva prijatelja su kupili nedugo nakon sto je izašao i pisalo je da će biti isporučen krajem novembra.
to nije istina.. napisu 2-3 nedelje ali to je najgori scenario.. mnogima stigne posle 5,6 dana.. makar tako pisu na xda
Mislim da ne bih moga, jer kupac mora biti iz italije, tj imati karticu, a to znaci da je rezident a to znaci da nema povracaja poreza![]()
Ne znam kako su oni to riješili na sl Google Play sajtu ali bi valjda trebalo kod kupovine a prije plaćanja da napišu kad će biti isporučen , mislim da sam vidio neki takav screenshoot. Ako je tako može prvo probati preko sajta da vidi kako stvari stoje (u tom slučaju javi ovde jer me baš zanima, možda ću i ja kupovati a ne znam koliko sad traje taj cijeli proces).A može li da se ne uzme preko Google Play nego u nekoj od prodavnica koje sarađuju sa njima
jedno pitanje.. mada cenim da necu dobiti odgovorkada bi nabavio ovaj telefon preko italijanskog plej stora da li bi mogao da odradim povracaj dela poreza,posto je porez uracunat u cenu.. ? i ako bi moglo, kako se to radi
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari