Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Bude li kao onaj Knox koji poništava garanciju... Apsolutno će se kositi sa dosadašnjom politikom Nexusa. Bukvalno neću imati šta da odaberem od telefona.![]()
Ubuntu Edge ako zazivi.
Bude li kao onaj Knox koji poništava garanciju... Apsolutno će se kositi sa dosadašnjom politikom Nexusa. Bukvalno neću imati šta da odaberem od telefona.![]()
Jesi procitao? Nije bas kao knox, ali kontam da ce postojati i developer edition Nexus telefoni. Iako je nas entuzijasta malo (ovo uopste ne dotice average Joe-a) kontam da ce se naci nesto, samo sto necemo moci izvorni kernel od google-a da koristimo nego cemo morati bug kernele da koristimo i patimo se da bi imali root.
To je namerno uradjeno i ostavljeno za sledeci model.Moraju i oni da "izmisle" nove tehnologije i namlate pare
Dok G2 sa istim hardverom moze.kako onda da n5 ne moze krsteno 1080p/60fps da snima?
...one sa n4 koja je i meni licno bila sasvim dovoljna za ono za sta mi sluzi telefon
Deluju dobro semplovi sa N5 ali ne znam samo kako su uspeli sa trenutno 2 top android kamere da dobiju ove brljotine, neki N3 i Z1 semplovi su bas krs i ispada da je N5 bolji, definitivno ne treba verovati svemu sto se vidi po netu :d
Ove lumie i kamere na njima su BEZ konkurencije!
Znam za 920icu, ja sam probao neki model sa 512 mb i radio je kao lutka.920 ima 1GB rama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari