Šta je novo?

LG Nexus 5

Pojavljuje se scena gej vencanja, koje je legalno samo u 15 drzava, od 194 koliko ih postoji danas u svetu. Cista propaganda.

A da nije urodjeno se vidi na brojnim primerima blizanaca, gde je jedan hetero, a drugi gej. Da je urodjeno obojica bi bila iste seksualne orijentacije

Hoces da kazes da su jednog ucili da bude, a drugog nisu?
Elem, nije bitno sto je prikazano u reklami, mene ne dotice, niti razumem ljude kojima smeta.
I mislim da ce se sloziti sa mnom, da niko nije postao gay od te reklame.
Mada mozda bolje da sacekam par dana inkubacije? :D

Jel planiras iz nase zemlje da narucis ili on da ti naruci? Zanima me kako iz nase zemlje moze, jel preko proxy-a?

Pozz

Ako narucim nexus 5 preko google play (imam prijatelje u USA na ciju adresu mogu da porucim), hocu moci da ga koristim na nasoj mrezi? Btw vidim da imaju isporuku za britaniju i za USA, jel to ima neke veze sto se mreze tice?

Hvala unapred!

Hipotetička situacija da ja recimo imam karticu koju je izdala nemačka banka. Da li mogu da naručim na adresu u srbiji ili adresa mora biti u nemačkoj?

Pa ako je vec hipoteticki, teleportujes se tamo kod nekog u stan, ponesi jednu toljagu i reci im da ti naruce telefon, budi sa njima 10-ak dana, mali ih istuci, dodje telefon, ti pokupis i odes. ;)

Imao sam tu neku ideju u glavi, znao sam da ima neka shemica. :d
Bez problema preskacem ovaj model, po ovome sto vidim, mogu lagano i da ostanem na 4.3 na n4.

Poslednja izmena:
Najveca prednost Nexusa i vecni update su ovim Google potezom nestali. Google me je bas razočarao ovim potezom.

Poslednja izmena:
Ajde molim te kupi vise iPhone. Nemam nista protiv, ali u svakoj temi spominjes iPhone.
Resenje za rutovanje ce uvek biti, ko hoce hoce, ko nece ne mora. Ne vidim da je gugl ikada reklamirao open source=rut i prckanje, dokle god mozete skinuti source kod to je to. Ako ima bolje nadjite.

Poslednja izmena:
I ja sam primetio :-D Ajmo svi da skupimo pare za pink ip i predamo da Đilketu :-D

Ajde molim te kupi vise iPhone. Nemam nista protiv, ali u svakoj temi spominjes iPhone.

Zato sto radi? Iako sam dugogodisnji korisnik androida, ne mogu da kazem da to radi kako treba. Zbog toga sam naucio ebeni BBS i ostale gluposti. Ne znam kad ce neki wakelock da se pojavi da mi iscedi bateriju i ne nisam na nekoj papazjaniji od ROM-a nego na rutovanom stock-u sa stock kernelom... Da ima kod nasih operatera rado bih ga kupio, ali ovako nemam odmah da dam 600e iz cuga. Moram da se zadovoljim sa onim sta ima ovde.

@Onua pink nije izasao, ali i njega bi furao :d fensiiii zezanje :p mislim gay is okay, kao i kod Google-a na reklami ;)

Poslednja izmena:
Pa da zato sto radi. Znas kako trava uvek deluje zelenije preko ograde, samo ne mora uvek da bude.

Poslednja izmena:
Sto galama Nexus ne dobija podrsku za KitKat...

pa nisu nikad rekli da će biti večni update, samo brzi + 18 meseci, oba su ispoštovali. galaxy nexus je za sad jedini telefon koji je dobio 3 update-a.
ali 18 meseci jeste nebuloza. to će posebno biti izraženo na primeru n4.

Nazad
Vrh Dno