Šta je novo?

LG Nexus 5

Tek su smešne ove fore sa samo 512mb dovoljnih za apdejt. Baš da vidim koji će to uređaj sa 512 mb da apdejtuju na 4.4, takav ne postoji.

Teško da će uopšte da izlaze uređaji bez 1gb a ni njih neće apdejtovati.

Oni stvarno misle da će neko da kupuje telefon na 6 meseci + što moraš da uzmeš neki flagship model .

Cenim da ima sigurno 30-40 % koji su još na ics i dobar deo koji je na 4.1, a još imaš kasnije i 4.2 ,4.3 pa tek 4.4 , katastrofa.

Нажалост, то није врста пластике, него неки гумени слој преко исте, премаз, који се временом љушти и онда телефон постаје јако ружан. Имао сам пар геџета са тим премазом (мп3 плејер, блутут за кола који иде на упаљач), тренутно имам Logitech миш са тим чудом и ако је тај материјал, онда следи велико разочарење кроз пар месеци коришћења. А можда је и нешто боље, видећемо.

Meni je zadnja strana na Nexusu 7 kao nova, a imam ga jače od godinu dana... Sad ne znam da li je ista vrsta plastike korišćena za N5, ali ako je kao ona na tabletu onda je izuzetno kvalitetna

Ne možeš tako gledati, jeste da ima dosta GB u opticaju, ali to su većinom low end telefoni (koje mi ovde ne bi ni pogledali) koji se prodaju u Indiji, Kini i tim tamo zemljama trećeg sveta. Jer sigurno je ogroman broj telefona koji su izašli sa 2.3 ili dobili apdejt na 2.3 otišao u penziju.

Upravo to. Tuga je kako se jedno priča a drugo radi. Platiš premijum telefon 500-600 evra i možeš ga baciti posle dve godine.

Jesi ti svestan da nexus 4 košta kao iPhone4?

Poslednja izmena:
Нажалост, то није врста пластике, него неки гумени слој преко исте, премаз, који се временом љушти и онда телефон постаје јако ружан. Имао сам пар геџета са тим премазом (мп3 плејер, блутут за кола који иде на упаљач), тренутно имам Logitech миш са тим чудом и ако је тај материјал, онда следи велико разочарење кроз пар месеци коришћења. А можда је и нешто боље, видећемо.

To definitivno nije taj materijal. Ne znam na kojem premijum telefonu si to video. Ako je neko koristio HTC desire, ima predstavu kakav je taj materijal.

To definitivno nije taj materijal. Ne znam na kojem premijum telefonu si to video. Ako je neko koristio HTC desire, ima predstavu kakav je taj materijal.

Hero je imao bruka osećaj, teflon coating je super na dodir, deluje mekano a opet izdržljivo, ne prlja se, ne ljušti se. Super

"koji god telefon da kupite,on posle 6 meseci postaje druga liga"
Zašto bi to bio problem ako sam ja zadovoljan sa sadašnjim telefonom, ako radi kako treba što se tiče brzine i funkcionalnosti? To što će neko (pa i ja sam, ako upadnem u tu zamku) moj telefon smatrati "drugom ligom" neće učiniti da on sada zbog toga odjednom radi sporije, pravi lošije fotografije, baterija mu traje kraće, ekran postaje slabiji. Korisno je posmatrati u sebi kako nešto novo što izađe odjednom čini da više nismo zadovoljni sa onim sa čime smo još juče bili. Iz toga možemo dosta naučiti o sebi i o tome koliko smo podložni uticajima iz vana. A ovamo se smatramo zrelim i samosvjesnim osobama. Čuj samo-svjesni a sve oko nas nam mijenja svijest, kreira nezadovoljstva, želje, ponašanje.

@Vader
To je samo uteha a nikako opravdanje za slabu podrsku koju nude

Zašto bi to bio problem ako sam ja zadovoljan sa sadašnjim telefonom, ako radi kako treba što se tiče brzine i funkcionalnosti? To što će neko (pa i ja sam, ako upadnem u tu zamku) moj telefon smatrati "drugom ligom" neće učiniti da on sada zbog toga odjednom radi sporije, pravi lošije fotografije, baterija mu traje kraće, ekran postaje slabiji. Korisno je posmatrati u sebi kako nešto novo što izađe odjednom čini da više nismo zadovoljni sa onim sa čime smo još juče bili. Iz toga možemo dosta naučiti o sebi i o tome koliko smo podložni uticajima iz vana. A ovamo se smatramo zrelim i samosvjesnim osobama. Čuj samo-svjesni a sve oko nas nam mijenja svijest, kreira nezadovoljstva, želje, ponašanje.

Jasno,sve to stoji ali u ocima prosecnih korisnika taj komentar je itekako bitan faktor.
Njima telefon postaje zastareo kad izadje nov model.
Ja recimo koristim S2,sad sam na 4.1.2 Biftor romu,telefon radi kao sat,i eto uletelo mi povoljno da uzmem G2,tako da sigurno necu menjati telefon naredne 2 godine.
A nasa svest je takva da nista sto nije Samsung ili Iphone ni onoj stvari ne valja.

Pored nekih mojih mozda neobjektivnih zamerki na ovaj klip koji se nalazi na stranici za predstavljanje Nexusa 5 (kao sto je propagiranje homoseksualizma).

Moram off-topic.
Kakvog propagiranja? Pojavljuje se jedna scena na par sekundi izmedju vecinskih hetero parova.
Ne mozes da propagiras nesto sto nije izbor, vec urodjeno.
Niti je samo kod ljudi, niti je cak vezano samo za sisare, kod pingvina je recimo dosta cesto...

Inace sto se tice reklame, ona je genericka, dosadna, i sto vise politicki korektna.
Moras da pokrijes sve demografije. I nema ama bas nista bitno u sebi.

Hero je imao bruka osećaj, teflon coating je super na dodir, deluje mekano a opet izdržljivo, ne prlja se, ne ljušti se. Super

Ima istine,eno moj beli posle toliko godina jos dobro izgleda :)

Najsmesnije u celoj prici sto guraju to "512mb dovoljno, vecina uredjaja ce moci da dobije 4.4" i na kraju GNex ne dobije update? Alooo bre rodjaci, pa koga bre vi *****avate? xD

Najsmesnije u celoj prici sto guraju to "512mb dovoljno, vecina uredjaja ce moci da dobije 4.4" i na kraju GNex ne dobije update? Alooo bre rodjaci, pa koga bre vi *****avate? xD

Google se resava fragmentacije, jasnom porukom: kupite nov telefon!!!

Moram off-topic.
Kakvog propagiranja? Pojavljuje se jedna scena na par sekundi izmedju vecinskih hetero parova.
Ne mozes da propagiras nesto sto nije izbor, vec urodjeno.
Niti je samo kod ljudi, niti je cak vezano samo za sisare, kod pingvina je recimo dosta cesto...

Inace sto se tice reklame, ona je genericka, dosadna, i sto vise politicki korektna.
Moras da pokrijes sve demografije. I nema ama bas nista bitno u sebi.
Ajmo da ne pricamo o homoseksualizmu, jer ako ja krenem da pljujem po njemu nece biti kraja i dobicu ban :d

Ma kod nas mnogi se plase da ce postati homoseksualci ako vide neku reklamu ili ih vide na ulici pa im zato smeta :)

Da li postoji neki ozbiljan test sto se kamere tice na N5?
Meni je to presudna stvar, ili da sacekam novi N6 :)

To i ja čekam... Ako naletiš na nešto, javi :)

Da li onda Nexus 4 neće dobiti Android koji će izaći na Nexus 6? :)

Nazad
Vrh Dno