Šta je novo?

LG Nexus 5

Da li onda Nexus 4 neće dobiti Android koji će izaći na Nexus 6? :)

pa ako ne promene tu "posle_18_meseci_me_zabole_za_korisnike" politiku, proći će kao gnex. tačnije, imate još pola godine apdejta, ako nešto izađe za to vreme dobijate, ako ne 4.4 i to vam je to :D

Ja sam svakako planirao da menjam GN, ali me stvarno iznerviralo to ponasanje kada te silom teraju da menjas telefon.
U te custom romove ne ulazem neku nadu jer tesko moze da se nadje neki da radi bez problema

Ja malo drugacije gledam na to.. Mozda su digli ruke od GN jer ga "mali" broj ljudi ima,cenim oko 1mil.. ? Ne znam mozda n4 bude imao pune 2 god podrske ipak ga ima oko 6,7mil ljudi(tako se prica nezvanicno ). Ako n5 bude prodat u oko 10mil cenim da nece moci da ga napuste posle 1god i 6 meseci.. Ebem li ga

^^pa rekao sam ja.. ako zadnji deo bude kao ova plastika koja stoji sa strane n4 onda po meni ne postoji bolji plasticni materijal za mobilni telefon. kada je pipnes imas osecaj kao da je nekakva gumirana plastika,vrh

ovakav materijal je i na nexus 7 2013 i po meni je odlican. posle par meseci nema nikakvih problema ni ostecenja a prija pod rukom.

Zna li neko kad se narucuje nexus u playstore u Germany, da li mogu da platim mojom viza karticom iz Srbije i da stavim da mi stigne telefon u Njemackoj kod prijatelja? Ili mora on da plati karticom koja je registrovana u njegovoj zemlji?

samo kartica koja je registrovana u zemlji u kojoj kupujes. tako je bilo sa n4 verovatno je i sa n5

hahaha bravo.

Inace n5 mi izgleda robusnije i izdrzljivije, ali nije lepsi od n4. Ne svidja mi se ovo pozadi sto je ogromnim slovima ispisano nexus, malo je ljakserski.

Ja bi ga ionako stavio u zastitnu. Moj S2 ne vadim iz nje, inace bi do sada bio slomljen.
Tako da nije ni bitno to napadno Nexus.

http://www.youtube.com/watch?v=vdJUCwyEAEo 25 min :D

neki ljudi su ga vec dobili na xda.. ocekujem uskoro izvestaj o bateriji :D

p.s. mozete da pricate sta hocete ali je meni ovaj mob ekstremno lep..

gledam sada ovog lika.. gde se nalazi notifikacion led ?

Poslednja izmena:
Ne svidja mi se taj guglov UI,nekako kao da je osakacen.
Valjda zato sto je i sistem takav,cist android

fmrv9oBl.jpg

mada previse mi jaka ova crvena.. kao da je photoshop

Secate li se ovoga jos iz marta ove godine? ,)

lg-nexus-5-prototype-630x472_610x457.jpeg

I te kako lici na N5.

Inace telefoni ne dolaze sa finalnom verzijom softvera:

http://www.phonearena.com/news/Software-update-needed-to-set-up-your-Nexus-5_id48973

Poslednja izmena:
Najsmesnije u celoj prici sto guraju to "512mb dovoljno, vecina uredjaja ce moci da dobije 4.4" i na kraju GNex ne dobije update? Alooo bre rodjaci, pa koga bre vi *****avate? xD

Kazu da je problem u tome sto je kompanija koja je radila cipove za gnex, Texas Instruments vise ne radi, ne bave se vise mobilnom telefonijom, tako da ne mogu s njima da rade na updateu

РГБ лед диодица се налази тачно на средини телефона 8 до 10мм одоздо тачно изнад микроусб прикључка за пуњење. Ево, лепо се види на овој слици, лево на савијеном савитљивом PCBu а на слици десно је прозорче са мат белом пластиком за уједначавање светла. Мислим да је и на Н4 на истом месту.

Prilozi

• nexus-5-fcc-filing-leak10_1020_verge_super_wide.jpg
    nexus-5-fcc-filing-leak10_1020_verge_super_wide.jpg
    86.7 KB · Pregleda: 262
Ako narucim nexus 5 preko google play (imam prijatelje u USA na ciju adresu mogu da porucim), hocu moci da ga koristim na nasoj mrezi? Btw vidim da imaju isporuku za britaniju i za USA, jel to ima neke veze sto se mreze tice?

Hvala unapred!

Radi na svim mrezama nexus,a ti ne mozes da porucis vec samo prijatelj s karticom koja je registrovana u zemlji iz koje porucujes.

Hvala na odgovoru! Mislim da ima neka fora da se unese druga zemlja pri narucivanju, tako je drugar kupio nexus 4, jedino ako nisu menjali nesto u celom procesu :)

Moram off-topic.
Kakvog propagiranja? Pojavljuje se jedna scena na par sekundi izmedju vecinskih hetero parova.
Ne mozes da propagiras nesto sto nije izbor, vec urodjeno.
Niti je samo kod ljudi, niti je cak vezano samo za sisare, kod pingvina je recimo dosta cesto...

Inace sto se tice reklame, ona je genericka, dosadna, i sto vise politicki korektna.
Moras da pokrijes sve demografije. I nema ama bas nista bitno u sebi.

Pojavljuje se scena gej vencanja, koje je legalno samo u 15 drzava, od 194 koliko ih postoji danas u svetu. Cista propaganda.

A da nije urodjeno se vidi na brojnim primerima blizanaca, gde je jedan hetero, a drugi gej. Da je urodjeno obojica bi bila iste seksualne orijentacije

Koga briga za to, gledao sam reklamu a nisam ni primetio gde je to.

Pojavljuje se scena gej vencanja, koje je legalno samo u 15 drzava, od 194 koliko ih postoji danas u svetu. Cista propaganda.

A da nije urodjeno se vidi na brojnim primerima blizanaca, gde je jedan hetero, a drugi gej. Da je urodjeno obojica bi bila iste seksualne orijentacije

Daj prestani molim te od sinoc postujes samo o ovome, definitivno imas problem. Ne mogu da verujem o cemu se raspravlja u N5 temi, udjem da vidim ima li kakvih novosti i ne zelim da citam tvoje nebulozne postove.

N5 je gay telefon! Reklamira se kao gay telefon! Ko ga kupi gay je! Eto.

Poslednja izmena:
Daj prestani molim te od sinoc postujes samo o ovome, definitivno imas problem. Ne mogu da verujem o cemu se raspravlja u N5 temi, udjem da vidim ima li kakvih novosti i ne zelim da citam tvoje nebulozne postove.

N5 je gay telefon! Reklamira se kao gay telefon! Ko ga kupi gay je! Eto.

Ocigledno imas problem u glavi decko, ja sam samo napisao sta mi je zasmetalo i odgovorio liku koji mi je citirao komentar. Nigde nisam trolovao za razliku od tebe koji redovno to radis, sto se ocigledno vidi i u ovom poslednjem postu.

Na pocetku klipa nesto brljavi.. To jest do polovine.. Ne znam ,meni je to sve isto :) ja sam mobilnom kamerom u zivotu snimio max 20 klipova,sve je jasno :D

Poslednja izmena:
Kamera i video su na nivou 3gs. Stvarno ne znam sta ocekujete za 350 dolara.

Vrh Dno