@Loznica
A šta to znači?
P.S. Dragan Mićić ruuuules!
+1 Anand i Erica su meni najbolji sto se tice testova.
Meni su fotke sa N5 na ovim dvema slikama prilično slabe.Meni i prva i druga slika sa Nexusa deluju dosta svetlije i bolje, kad stavim jednu pored druge e sad mozda se nekom oku vise svide 5s slike.
Druga sa 5s izgleda ok, ali je dosta tamna.
Sto se te 2 slike tice N5 >>>>> 5s.
Plus na engadgetu im hands on video
Nisu imali vremena za njih, jel?
Kako li samo imaš strpljenja i vremena da slušaš onu klinku kako brblja sat vremena...jedino ako su fetiši u pitanju
Anand je druga priča, i to ne Anand nego Brian Klug, po meni br.1 IT(&mobile) novinar trenutno...
P.S. spava li neko na ovoj temi...
Нажалост, то није врста пластике, него неки гумени слој преко исте, премаз, који се временом љушти и онда телефон постаје јако ружан. Имао сам пар геџета са тим премазом (мп3 плејер, блутут за кола који иде на упаљач), тренутно имам Logitech миш са тим чудом и ако је тај материјал, онда следи велико разочарење кроз пар месеци коришћења. А можда је и нешто боље, видећемо.
To je borba protiv fragmentacije![]()
Nisu u stanju da izbace u isto vreme update za dva uredjaja, i kako onda ljudi da ocekuju azurnost od Samsunga, HTC...
A o nepisanom zakonu od 18 meseci podrske da ni ne pricamo, za nexus prodju ti 6 meseci samo dok ga nabavis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari