Šta je novo?

LG Nexus 5

Da li je potvrđeno da je rasprodan na Play Store il ije to onako neko prenio?

ja planiram posle novaka da ga dopremim iz USA moji taman se tada vracaju ;) nadam se da je to super kupovina sobzirom na cenu i cist android

U kojim zemljama ga ima na playstore?

The Nexus 5 will be available in the US and Canada in North America, the UK, France, Germany, Spain and Italy in Europe, plus Australia, Japan and Korea (and coming soon to India).

Poslednja izmena:
Unfortunately, the bad news is that the Nexus 5's build quality quite isn't up to the kind of watch-like craftsmanship we've come to expect on flagship phones like the iPhone 5S or the HTC One. It's unapologetically plastic, to borrow a phrase that Apple has used to describe the 5C. The back has a very nice feel to it, however, with a soft-touch finish that's very grippable — Google calls it "silky," and that's actually a fair description.

Izgleda mi da ce poklopac jako ali jako brzo da se upropasti. Posebno crni. Prosto takva je plastika. Ne trpi masnocu, ogrebotine i sl.

Zato treba uzeti bumper.

^^pa dobro.. kojim mob ima kvalitet izrade kao htc one i iphone.. ? bitno je da nije svetlucava plastika

edit: A few minutes ago 16 GB Black was out of stock, then a few minutes later refresh it's available. placed order, received email. Said leaves warehouse 11/8, so maybe 2nd batch.

nadajmo se da nece biti problema sa nabavkom.. ode moj n4 na oglase za koji dan :D

Poslednja izmena:
Android 4.4 KitKat comes with Immersive mode - true full-screen mode for apps

"Now, should developers decide to take advantage of Immersive mode (and we sure hope that they will), you'll be able to enjoy true full-screen apps and games on Android 4.4-running devices. And how do you get the nav keys back on screen in order to exit the app? Easy - you'll just have to do a swipe from the top or bottom of the screen, in order to display the system bars again."

Konacno!

Džaba ako je rasprodan :)

Dzabe top sw, kad developeri ne naprave aplikaciju kako treba. Chrome koji je Google-ov produkt.

Kada je android genralno java virtuelna masina. A java se zna da je spora. Jos je Oracle rekao, da je dalwik dodatno sporiji od ciste jave.
A Google je tako izbegao da placa patent i licencu Oracle-u.

Dzabe top sw, kad developeri ne naprave aplikaciju kako treba. Chrome koji je Google-ov produkt.

To je nemoguce. Ne moze gugl nikako to da sredi, uvek ce zavisiti od samih proizvodjaca, i operatera.
I nista za gnexus od apdejta, razocarenje

Ako Android prezivi, razvice se dovoljno da je dovoljno nezavistan od hardware-a kao i desktop OS.
Standardizovace se, uvek je tako, krene od opsteg haosa, dok se ne razvije dovolno.

Svidjaju mi se novine...

http://developer.android.com/about/versions/kitkat.html

kk-proc-device-overview-n5.jpg
kk-proc-device-detail-n5.jpg

kk-loudnessEnhancerAnnotated.png

Pa kamera i nije losa... Dosto dobro odradila posao.

Poslednja izmena:
I ja cu preskociti, ionako sam tek nedavno nabavio N4. Mislim, lep je i N5 ali mi je prethodnik nekako lepsi :)

Verge se ponovo polako vraca appleu, blah vise ih ni ne citam

Sad gledam specifikacije n5 i n4 i mogu reci da nema neke velike razlike sem u ekranu i procesoru...

Ko ima n4 nema potrebe da uzima n5 ili ko planira da uzme n4 slobodno da ga uzme jer nece nesto puno vise dobiti ako uzme n5...

Sve vise gledam ove 4 slike i sve vise mislim da su se zeznuli i da su zamenili mesta N5 i 5s...

Vrh Dno