Šta je novo?

LG Nexus 5

Ja cu sacekati utiske i onda videti. Preci cu jedino ako je kamera neuporedivo bolja na n5. Sa svim ostalim sam prezadovoljan ne n4 (nisam ni kamerom nezadovoljan, nego ako moze bolje, a nexus je, it's mine!) :).

Ja cu preci najverovatnije, da vidim za koju lovu mogu da prodam n4, pa cu odluciti. Ako prodam za 200e a novi kosta 300, tako cu i uraditi onda za 100e godisnje imam top telefon. Jos ako uradim povracaj pdv-a, vrh.

Model od 16GB..12 GB slobodno

Kamera nije u nivou poklopca pozadi već štrči napolju.

Po onim dimenzijama koje su ranije procurile trebao bi biti malo manji od N4, ovako iz videa ne mogu da procjenim dimenzije ali nisam stekao utisak da mu je bezel manji nego na N4.

Verzija androida key lime pie,bele status bar ikone a crn nav bar.
Par stvari se tu ne poklapa,ipak cemo mi pricekati na to zvanicno predstavljanje:)

Ovo je stara verzija softvera na njemu... Nisu odradili jos ta fensi sminkanja

Pa nije njima u interesu da budu cvrsti...

Sta cekaju ovi ljudi meni nije jasno sto ne ozvanice ovaj telefon vec jednom?

Ima li jedna stvar nepoznata vezano za isti? Ovo je kao Spanska serija iz dana u dan. Nije ni zanimljivo vise.

Sta cekaju ovi ljudi meni nije jasno sto ne ozvanice ovaj telefon vec jednom?
Ljudi se drže datuma koji su ko zna kad odredili za predstavljanje. To što smo mi nestrpljivi je naš a ne njihov problem :)

Inače nestrpljivi mogu biti prije svega oni koji ozbiljno razmatraju da ga kupe, ja sam ga razmatrao ali kako mi se N4 dosta svidio nisam više toliko nestrpljiv oko izlaska N5 :), ali me zanimaju testovi kamere i baterije.

Definitivno necu preci jer je N4 vredan uzivanja. I stvarno cu pokusati da mu budem veran do N6. Cekam da izađe pa dabijemo kitkat:-D

Poslednja izmena:
Nije da nece postojati nego se najverovatnije nece zvati nexus 6..

Ljudi se drže datuma koji su ko zna kad odredili za predstavljanje. To što smo mi nestrpljivi je naš a ne njihov problem :)

Inače nestrpljivi mogu biti prije svega oni koji ozbiljno razmatraju da ga kupe, ja sam ga razmatrao ali kako mi se N4 dosta svidio nisam više toliko nestrpljiv oko izlaska N5 :), ali me zanimaju testovi kamere i baterije.

Ma nismo mi nestrpljivi toliko za N5,odes u Vip i vidis G2 i to je to.....Mi smo nestrpljivi zbog 4.4 Kit kat tako je pred svaki novi android updejt....

I mene zanima 4.4 ali ne znam da li je zgodno odmah ga stavljati ili prvo vidjeti od drugih kako radi, da li ima neki problem možda sa baterijom, neki drain.

Stavio sam 4.3 čim su postavili factory image na sajt i nisam imao nikakvih problema do sad, verovatno ću isto uraditi i ovog puta :)

Izvinjavam se onda, pogledao sam samo ovu i kraj prošle strane jer sam mislio da ako ga je neko okačio, okačio ga je nakon članka na Benchu :D

Koji amaterski snimak...lik je pokazao google aplikacije... Wtf.

Izbočena kamera...fail! Smorio sam se...

Izbočena kamera je baš čudna. Nisam koristio puno telefona pa ne znam sreće li se to i na drugim modelima. Na šta to liči kad staviš telefon na sto? On klacka?

Nije toliki problem da se malo ljulja, nego će se verovatno ogrebati sočivo kamere:-(

Siemens :p

Oni prave odlicne telefone..jedva cekam :party:

@fkloznica
Evo javno ti se zahvaljujem :Klanjanje

Na ovom snimku nema aplikacije za poruke među aplikacijama?!

Nazad
Vrh Dno