Šta je novo?

LG Nexus 5

I meni je ovo ruzan telefon, jeste da cilja na suprotne kupce od onih koji ce kupovati iphone 5s gold, ali opet je ruzan. Po meni, 2 najlepsa telefona su moto x i n4. A najruzniji su mi lg-jevi, samsungovi (skoro svi) i lumije...
Volim zakrivljen dizajn ali onoliko koliko je to na moto x. Ova zadnja strana izgleda jako ruzno i ocekivao sam bar 2 lampice.
Siguran sam da ovo za bateriju nije tacno ako ce imati s800 i fhd, ne bi google to uradio... I poprilicno sam siguran da da ovako nece izgledati n5. Ajde videcemo, ali cisto sumnjam da je bilo sta od ovih informacija tacno.

Pa onaj na slici uopšte nije ružan...
I plus će biti izdržljiviji od N4...

Znaci to je to.

nexus-5-01.png

nexus-5-03.png

Napred je odlicno uradjen. Ne svidja mi se iza ovo socivo kamere okroman je ovaj krug kao i oblik ali ok. Konacno kvalitetna (nadam se) normalna plastika.
Ima da razvale sa prodajom ako ne odluce da poskupe Nexus seriju.

gde mu je zvucnik za pozive .. kako da cujes coveka koji te zove ? ima i video.. izgleda da su na nekoj zurci :D http://www.youtube.com/watch?v=QPYVbaF1Jmg

p.s. odlicno izgleda.. taman da zamenim moj n4 :D malo me buni materijal oko kamere..

Poslednja izmena:
Znaci to je to.

nexus-5-03.png

.

Na ovoj drugoj fotki u donjem levom uglu imaju neke rupice...malo chudni deluje.

A na nekom od rendera sam video da sa donje, ne zadnje, strane ima dva zvuchnika kao iphone 4. To je bolje nego na n4, mada daleko od htc One, koji je tu pokidao.
Sta znam...solidan..samo toliko. I meni je kamera gadost. Sve to treba da bude neprimetno a ne da se istiche..al dobro...boze moj..

wtf koga zabole kako izgleda zadnja strana telefona, kako ga vi to koristite pa da vam je bitno kako izgleda pozadi?

Ko zna mozda ce biti bolja osjetljivost na svjetlost sa onolikim socivom. Posebno mi se svidja kako je napisano ono LG i 'not for sale' :)

U svakom slučaju definitivno će biti izdržljiviji od N4, to svakako!
Sve ostalo su lične preferencije :d

pbgghopyen.png

na xda kazu da je ovaj krug po sredini verovatno zvucnik.. ne znam sta pokusava google ovakom izradom da postigne,no videcemo

p.s. na klipu se vidi i malo pocetne boot animacije za 4.4 verovatno

Poslednja izmena:
Zvucnik za pozive ti je onaj kruzic gore na sredini u sta gledas *** :)

znam ali je ispod stakla.. da li je ikada neko izbacio ovakav prednji zvucnik.. ?

ako nista lakse ce da se lepe oni screen protectori koji koriste vodu.. :D

Poslednja izmena:
Otkud znas da je ispod stakla na slici se ne moze zakljuciti. Pa sta mislis gdje bi onda stavili zvucnik za pozive? Da nisu one rupice dole pa okrenes tel :D

po slici se vidi da je ispod stakla.. a nece valjda da stave okruglu rupu tako na sred mobilnog, kada bi tako bilo ne bi postojalo ruznije resenje :D

Mislim da ce za audio biti dole kao kod g2 a ovaj krug napred je za pozive..

Шта мислите, зашто је онај круг око задње камере онолико велики. Само сочиво камере је оно у средини, а около округла равна површина. Да није лежиште за неку спољашњу оптику, рецимо магнетни носач или тако нешто. Не верујем да би се Гугл зезао тим стварима. Или је можда толики пречник због постојања оптичке стабилизације испод истог.

Ja mislim da je ovo drugo u pitanju.
Mada opet to je moglo da se sakrije istom plastikom kao zadnja strana telefona. Ne znam stvarno cemu toliki prostor oko kamere. Ne izgleda bas nesto na "malom" telefonu ali ok. Valjda ce imati neku namenu.
A mozda je samo prototip.

I androidauthority objavio da postoji velika šansa da će se event desiti 14.10., ta vest uparena sa onim spigel bumperom ili čime god se uklapaju. Možda i izađe do kraja oktobra.

Izacice 1 novembra.. To je moja procena :) ako ga ovi odmah nabave u bgeu znaci da ce oko nove godine biti oko 350e,sto mi odgovara :)

Nije elegantan i lep kao nexus 4, ali dobro je što su se rešili stakla pozadi.

I androidauthority objavio da postoji velika šansa da će se event desiti 14.10., ta vest uparena sa onim spigel bumperom ili čime god se uklapaju. Možda i izađe do kraja oktobra.
To bi mi baš odgovaralo :)

Cisto sumnjam, posto oko nove godine treba da se pazare pokloni, tako da ce cena ostati 400 do nove godine, a posle toga ce pasti, znaci januar... Barem bi ja tako uradio, da prodajem :D

Mislim od izlaska sto je sredina oktobra do decembra to je 2 meseca? Cena treba da padne preko 100 eura... Nema sanse za 2 meseca... Prosle godine kad je izasao bio je i 500 i 470 i 450, nije bas tako brzo pala cena na 350...

Da ali prosle god nije mogao da se nabavi 4 meseca.. Cim je dosao u logic shop npr bio je 380e..

Koliko je bilo potrebno da se pojavi u GP prodavnici posle predstavljanja?

Nazad
Vrh Dno