Šta je novo?

LG Nexus 5

Meni nije jasno zašto ovoliki modul kamere nije na sredini kao kod HTC One?

Telefon pristojno izgleda ali Kinezi u tom domenu deru braću Koreance u poslednje vreme. Šteta što im je softver mušičav i što imaju dečijih bolesti, ali naravno najveći problem je (ne)dostupnost.

Zato što na sredini treba da ti stoje prsti. Koliko sam ja puta samo stavio prst u objektiv na desire i gnexus. Pa onda čisti.

Spreda izgleda isto ko n4. Pozadi nije los, meni se svidja taj izgled kamere, na n4 je taj deo dizajnerski najruznije izgleda. Ne znam samo kakva je ovo plastika i kako ce lezati u ruci

Meni je ovo korak unazad što se zadnje strane tiče...

Sa strane dizajna...da. Sa strane upotrebljivosti..ne verujem.

Sto ljudi 200 misljenja; meni je bas od pozadi extra sa onim nexus logoom i velikim socivom i pomerenom kamerom sa sredine!! Naravno, kao i uvek jedino mi velicina samog telefona uopste nevalja, da hocu tablet da nosim sa sobom i pricam u njega kupio bih isti a ne ovolike telefone!!...doduse kad bolje razmislim ni sama estetika, onolika zakrivljenost na vrhu i dnu nisu bas najdopadljiviji. Naravno ubudjavice telefon sa 2300mAh baterijom kao sto smo i predpostavljali, tako da ce isti da udje u istoriju kao tel koji treba da se puni bar 3 puta na dan ili da nosite akumulator od kombajna na ledjima sa produznim kablovima!!!

Poslednja izmena:
Niko te ne tera da ga kupiš, imaš stotine modela na 5 različitih platforma na tržištu, biraj ono što ti odgovara

Poslednja izmena:
Sto patetisete toliko sa baterijom. N4 ma 2100mah, pa drzi nista losije od ostalih telefona. Valjda ce da mu ga daju po soft optimizaciji..

Ova "gubljenja" telefona po barovima su čiste nameštaljke, iliti deo moderne promotivne kampanje za telefon. Isto tako je bilo i sa iPhone-om.

To je neki lik sa xda zapazio.. Karlovacko i neke hr cigare. Kaze da google ima neku kancelariju u hr,ebem li ga
P.s. mreza je hrvatski vip, cini mi se da je to napisao neki lik na xda

Poslednja izmena:
Šta, šta piše na mreži dole? Daltonista sam pa ne zamerite, ništa ne kapiram :D

Na XDA je neko napisao: There has been some discussion about the Croatia connection elsewhere. The limes, cigarettes, beer, etc are all Croatian. And Google has an office in Zagreb.

Vidis sta su prednosti kada google ima kancelariju u Zagrebu :)

Nazad
Vrh Dno