Šta je novo?

LG Nexus 5

Nekoliko meseci posto je prvi dan otisao out off stock :) a ako mislis taj prvi dan,mislim da je oko 20 dana,ali nisam skroz siguran.. Proguglaj na netu

Dve sedmice, ako o tome pričate, N4 je predstavljen 29. oktobra a izašao je 13. novembra.

Vec sam se ponadao da cu jos imati ko da mi donese ali nista od toga i N4 radi kao sat :)

^+1
Kapiram da ce biti kul stvari na novom modelu, ali mi stvarno ne pada na pamet da menjam n4 za n5. :D

Ionako kada bude predstavljen novi model svi dobijaju kit kat:-D

pa za 4.3 su svi dobili istovremeno, kako se završila konferencija tako su bili dostupni image fajlovi na google serverima. ali ti čekaš ota pa te ovo ne zanima... :D

pa za 4.3 su svi dobili istovremeno, kako se završila konferencija tako su bili dostupni image fajlovi na google serverima. ali ti čekaš ota pa te ovo ne zanima... :D

Tebi cu ovo kupiti :D :

Kit-Kat-kitkat-26578182-320-320.jpg

Ne cekam OTA, kad vec izbacuju zvanicno na server. Cekam jedino da vidim utiske! :)

Da li je svaki novi Android bio bolji od prethodnog, pa i po pitanju potrosnje baterije, kad se tako nestrpljivo čeka nova verzija? Ili je u pitanju samo radoznalost kako će izgledati i šta će biti novo? :)
Pošto mi je kolega rekao da mu baterija na Nexus 4 manje traje kad je prešao na Android 4.3

koliko videh, na n4 svima traje duže na 4.3 :)
na gnex isto

Da li je svaki novi Android bio bolji od prethodnog, pa i po pitanju potrosnje baterije, kad se tako nestrpljivo čeka nova verzija? Ili je u pitanju samo radoznalost kako će izgledati i šta će biti novo? :)
Pošto mi je kolega rekao da mu baterija na Nexus 4 manje traje kad je prešao na Android 4.3

Meni je svaka naredna verzija uvijek osjetno bolja bila, po pitanju svega, jos nisam Nexus koristio. A jos sad na Nexusu mogu misliti. :)

Krećem da skupljam pare :d

Dizajn je ok a jos bolje je sto nema sljokice i sto materijali deluju kvalitetno.

Fino izgleda. Dopada mi se.

polako se i mi pretvaramo u ljude kakve ima apple.. samo kada odjednom dignu cenu na 600e ima da se *****mo :)

Nista novo nisu rekli. I da, fino izgleda.

Ja sam sad dobio potvrdu da mi je kupljen Nexus 4 16 GB u USA za $249 ali rado bih uzeo Nexus 5 i to već u novembru isto u USA ako bi izašao u prodaju u prvoj polovini novembra. U tom slučaju bih svoj Nexus 4 prodao kolegi sa posla. Samo me brine da Nexus 5 možda neće izaći u prodaju do tada. Po glasinama se navodi ili kraj oktobra ili po nekima 14. oktobar a to bi mi baš odgovaralo jer bi onda u prodaju izašao krajem oktobra.

Nzm ovako preko slika meni se više sviđa 4 nego ova 5. Ovakav dizajn teško da će imati, meni trenutno najlepsi barem po izgledu:-D

+1
Ni ja nisam bas odusevljen izgledom,neki detalji mi smetaju,a naj vise okrugli i mali zvucnik na sredini.
Nikako mi se ne uklapa ta rupica sa resetkom.
Al treba sacekat officijal i vidjeti to u zivo.

Trenutno na prvu bih rekao da preskacem N5 i cekam N6.

Kako god,jednom Nexus uvijek Nexus...sem ako nije Samsung proizvodjac lol

Samo neka ostane LG ili Moto, eventualno Asus ostali neka iskuliraju i neka gledaju svoja posla :-D

E,to ti ja pricam,sa ovim normalnim speaker grill-om to vec lici na mobitel.

Koliko citam i ova slika je fan render.. Tako da ce speaker gril mozda i biti onaj cudni krug.. Videcemo

verovatno zato sto test model nema slot za karticu ili zato sto je test :D

Vrh Dno