16 i 32 sigurno, sumnjam da će biti više...
Zato sto oni zele da kupis i tablet. Tako je bilo i prosle godine. Pa su posto poto' povukli 8gb N7 i izbacili, a onda zamenili 8 sa 16 i 16 sa 32.
Ne moze sve da se ima na Nexusu. I dobra kamera i dobra baterija i vise memorije (jer nema slot za kartice) i da glatko radi i dobar procesor i da vam sve to kosta 300-350 eura. Jednostavno moras se odreci necega i to je to. Naravno ako ne zelis da se odreknes toga, imas G2, Note3, One Max (verovatno) ali oni i vise kostaju.
ne ide bas to tako.. nexus linija se ne bazira na marketingu(ljudi na xda iz amerike su pisali da mesecima nisu videli ni jednu reklamu za nexus na tv-u) samim tim i mnogo ljudi nikada nece saznati njegove spec.. t
Koliko sam ja shvatio Nexus inače nema realnu cijenu po komponentama koje ima i u odnosu na konkurenciju. Neka druga "matematika" je u pitanju kada se određuje cijena za Nexus. Sumnjam da će Nexus 5 biti onoliko slabiji od LG G2 koliko će biti jeftiniji (tako je bilo i prošle godine sa N4 i LG G). Očigledno Nexus serija ima ponajbolji odnos uloženo/dobijeno. Nadam se da će tako biti i za N5.
Što se tiče memorije mislim da je većini dovoljno 16 GB a to će biti sigurno bez obzira da li će drugi kapacitet biti 8 GB ili 32 GB.
Nema sanse da izbace model sa 8GB...16 i 32 verovatno
Nesto razmisljam...generalno sve te firme koje rade Nexus liniju za Google bi trebalo da naprave telefon tako da im to bude flagship i da ne prave sebi konkurenciju u vidu maltene istog telefona samo sa njihovim logom..
U slucaju LGa, nisu trebali da izbace G2, vec samo Nexus kad ga vec rade, sa svim ovim top hardverom, a da G2 sacuvaju za neku drugu godinu kad neko drugi bude radio tel. za Google..
Pa nelogicno bi bilo da stave 8GB iskreno...S800 i 8GB jednostavno ne iduAli zar AT&T i ostali nemaju Nexuse u svojim ponudama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari