Šta je novo?

LG Nexus 5

Ali ko će čekati do tada? :)
Slična muka je i kod mene, za oko mjesec dana mi stiže Nexus 4 a do tada treba da odlučim da li da ga uzmem ili da idem na Nexus 5, a kako da odlučim ako N5 neće biti predstavljen do kraja oktobra? :trust:
Vjerujem da će N5 hardverski biti u redu ali ne znam cijenu, kad bih znao da neće biti veća nego što je bila kad je N4 izašao (neki najavljuju da će čak biti manja) onda bih lakše odlučio da idem na njega.
Najgori scenario je da odustanem od N4 i onda kasnije vidim da N5 košta $500 ili tako nešto pa izvisim i za N4 i za N5 :wall: (a taj N4 ću imati u rukama za mjesec dana za samo 190€).

mislime da ce ga predstaviti sredinom okt a da ce biti pusten u prodaju u novembru.. ali to ne menja stvari da treba da se saceka da se prodaju prve serije tako da ces verovatno ionako cekati do jan feb

Pa ako ima nekih hardverskih problema nastalih u procesu proizvodnje u tim prvim serijama se to uvek pokaze..

Jasno ali...koliko se to često danas dešava? Mnogi kupuju telefone čim se pojave, N4 je planuo isti dan, da li se zaista treba brinuti oko toga?

Pa na HTCovim telefonima se desavalo :D sta znam...ja licno nikad ne uzimam odmah tel. vec sacekam, dva, tri meseca :)

Garanciju u srbiji kada ga nabavis sa plej stora ?

Ja imam garanciju "na divljaka" jos 10 mjeseci. Ne dao Bog da mi zatreba :D

Pise evleaks da izgleda da se zeznuo... ono jeste bio nexus 5

Poslednja izmena:
Пише 2300

Не знам шта да осећам према овоме што видим. Не свиђа ми се а Нексус је. То је као да имаш ружно дете, не можеш да га не волиш а знаш да није лепо :d

Poslednja izmena:
baterija je ocaj ako je ovo n5 a mislim da jeste.. minimum su trebali da grunu 2600.. a i nije od napred toliko los,binto je da ne pise LG :D

Poslednja izmena:
;)

Чини ми се да пише ово

3.8V, Typ 2300mAh 8.74Wh
Min 2220mAh 8.44Wh

Ако сам добро провалио, предлажем да заузврат скупите репа и купите ми један као награду за инфо;)

Ако сам добро провалио, предлажем да заузврат скупите репа и купите ми један као награду за инфо

I onda je mrmot zavio cokoladu u foliju :p.

Jao nestao mi post...
Imam n4. Prelep telefon. Ali to ima cenu koja pocinja da me nervira. Da se ne bi razbio, furam bumper koji dosta uvecava telefon. Sa drgue strane telefon ne klizi u ruci kao bez njega. Znaci treba da bude negde izmedju, tj da ne bude staklo.
N5!
Ovo mi deluje kao bas neka guma ili kvalitetna plastika. Sto je strava!!! Telefon bez futrola bumpera i ******.

A jel ste primetili chudan otvor na vrhu? Da nije IR blaster :)

Pa sta mislis da je otvor? Da nije za onaj privezak oko vrata :) podledaj sliku. Bas je chudno..

Pojma nemam.

Ovo deluje kao da će telefon biti napravljen od jeftinijih materijala, bar leđa, verujem da bi zadržao ubilačko jeftinu cenu kao N4 kada je izašao...

ovo je test verzija.. moguce da nece imati takva ledja,to jest bas od identicnog materijala.. ako pogledate seriski broj telefona videcete da je proizveden u junu,mozda ce promeniti nesto do izlaska.znaci za sada ja i mahatma od n4 vlasnika sa foruma imamo nameru da predjemo na n5 :D

Poslednja izmena:
ovo je test verzija.. moguce da nece imati takva ledja,to jest bas od identicnog materijala.. ako pogledate seriski broj telefona videcete da je proizveden u junu,mozda ce promeniti nesto do izlaska.znaci za sada ja i mahatma od n4 vlasnika sa foruma imamo nameru da predjemo na n5 :D

Pored navedenog, meni je glavni motiv za prelazak na N5 kamera. Ako ona ne bude dovoljno dobra sumljam da cu prelaziti.

Da li mislite da ce stvarno telefon u finalnoj verziji rastureno i lose sklopljeno da izgleda?

Kladim se da testiraju bar 3 verzije istog.

Naravno da mislimo da ce da izgleda rastureno i nakrivo... Dzizs...

Nego. Imam utisak kad god vidim ovakve neke leak fotke, da telefon posle izgleda identicno.
Ove fotke su iz nekog njihovog zavoda za odobravanje uredjaja ili kako vec... Ne znam dal bi slali tamo neke testne verzije..

Poslednja izmena:
Не знам шта да осећам према овоме што видим. Не свиђа ми се а Нексус је. То је као да имаш ружно дете, не можеш да га не волиш а знаш да није лепо :d

Identican osecaj kod mene. :D Stvarno n4 izgleda kompaktnije i lepse od ovoga.

Nazad
Vrh Dno