Andrija231
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.03.2011
- Poena
- 170
Baš vala. Čekamo 5.1,valjda neće opet da se igraju kao deca sa sistemom ;-).Meni prihvata...isto nemam cekirano ono gore. 3 telefona, 3 razlicita ponasanja. :d
Baš vala. Čekamo 5.1,valjda neće opet da se igraju kao deca sa sistemom ;-).Meni prihvata...isto nemam cekirano ono gore. 3 telefona, 3 razlicita ponasanja. :d
Meni prihvata...isto nemam cekirano ono gore. 3 telefona, 3 razlicita ponasanja. :d
Pa kad su požurili da izbace ažuriranje da bi stigli Motorolu i LGPo meni najpametnije bi bilo sacekati neki 5.1 aBdejt, jer ovaj 5.0 ima problema left and right. Svi se zale na ponesto.
Moram da se citiram i pitam jos nestoKako odraditi root vec updateovanog Nexusa na 5.0? I da li je moguce i kako onda promeniti belu pozadinu u app draweru,tj da li ima neka dobra dark tema ili nesto slicno? Hvala!
Treba root za to? Koji je najbolji Havin za root Lollipopa?Root explorer, ja sam obrisao slides, docs, hangouts, sheets, calendar.
Root explorer, ja sam obrisao slides, docs, hangouts, sheets, calendar, one korean i pinyin input.
Nemoj da brises taj stock mail i exchange koji ima istu ikonicu. Ako to obrises neces moci drugu mail adresu da ubacis u gmail. Makar sam ja takav zakljucak izvukao namestanjem gmaila na lollipop previewuGoogle+,Google play music, fit, photos, email(ne gmail nego onaj stock) da li je i ovo bezbedno za ukloniti?![]()
Kupi rom toolbox pro. Mislim da je na popustu. On ima root browser u sebi,a pored toga jos brdo korisnih apkRoot explorer nije free, ako se bas tako zove. Sad pogledah i pise da je 3,91$.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari