Titogradjanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2013
- Poena
- 210
Ne nego ga pretisnes da nece iz prve da odreaguje i da ima cuveni dupli klik, vidjeces i sam kad kliknes radi li ;-)
probao,nece ni da cuje.da li je moguce da je touch otkazao?Misliš na navigacione tastere na dnu ekrana? Uključi automatsku rotaciju slike, otvori neku aplikaciju koja se rotira (Poruke, na primer) i okreni telefon na stranu. Da li tada rade tasteri?
Moguće. To se mom bratu desilo, ali ne na N4 već na HTC One V. Morao je da menja touch pošto su mu otkazali navigacioni tasteri.probao,nece ni da cuje.da li je moguce da je touch otkazao?
Čekaj bre, ako desna (ili leva) strana radi ok u portrait modu a u landscape ne reaguju nav tasteri koji se premeste tu to onda nije hw kvar
+2 Logican (pametan) zakljucak+1 Čitam više puta i ne razumem zaključak. Ako touchscreen reaguje na tom delu ekrana u portrait modu, a kad okreneš u landscape tasteri na tom istom delu ekrana ne reaguju, onda je problem softverske prirode.
Možeš i na stocku da promeniš dpi![]()
Ne znam da li ima baš kao opcija, ali u svakom slučaju možeš editovati build prop.
Treba ti file explorer koji podrzava root.
Probaj sa Build Prop Editor aplikacijomPokušao sam sa file Explorerom da otvorim, promenio sam al ne mogu da sačuvam..
Probaj sa Build Prop Editor aplikacijom
Velocity nije los sto se tice brzine i stabilnosti. Ako ne volis previse opcija pravi ROM za tebe. Brzi je barem 30-50% od svih ostalih.Moguće, mada sam skinuo gapps koji su oni preporučili, na kraju sam se vratio na stock i dobio odmah update za hangouts.
Purity je odličan custom rom ali mi se počelo dešavati i da tapatalk zabada, dal je do Purity-a ne znam ali prije nisam imao tih problema.
*** ja koji god rom da probam uvijek se nekako vratim na stock.
A Đje stjepane? Daj link za taj Velocity, nema ga na xda.
To je bivsi psx rom, kako sam skontao.
Imam multirom twrp pa ga probam odma.
Meni na purity neki battery drain, a mrsko mi loviti i traziti sta je.
Ili Djilketa smarati sa bbs.
Inace i meni je Cataclysm rom bio naj naj rom, stvarno steta sto je dev odustao, ili sta vec?
Ni traga ni glasa od čovjeka.
A Đje stjepane? Daj link za taj Velocity, nema ga na xda.
To je bivsi psx rom, kako sam skontao.
Imam multirom twrp pa ga probam odma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari