Šta je novo?

LG Nexus 4

Ne nego ga pretisnes da nece iz prve da odreaguje i da ima cuveni dupli klik, vidjeces i sam kad kliknes radi li ;-)

Zakucale su mi navigacione tipke,ostali deo displeja radi normalno.ne pomoze ni factory reset.ima li neko neko resenje?

Misliš na navigacione tastere na dnu ekrana? Uključi automatsku rotaciju slike, otvori neku aplikaciju koja se rotira (Poruke, na primer) i okreni telefon na stranu. Da li tada rade tasteri?

Misliš na navigacione tastere na dnu ekrana? Uključi automatsku rotaciju slike, otvori neku aplikaciju koja se rotira (Poruke, na primer) i okreni telefon na stranu. Da li tada rade tasteri?
probao,nece ni da cuje.da li je moguce da je touch otkazao?

Poslednja izmena:
Čekaj bre, ako desna (ili leva) strana radi ok u portrait modu a u landscape ne reaguju nav tasteri koji se premeste tu to onda nije hw kvar

Čekaj bre, ako desna (ili leva) strana radi ok u portrait modu a u landscape ne reaguju nav tasteri koji se premeste tu to onda nije hw kvar

+1 Čitam više puta i ne razumem zaključak. Ako touchscreen reaguje na tom delu ekrana u portrait modu, a kad okreneš u landscape tasteri na tom istom delu ekrana ne reaguju, onda je problem softverske prirode.

Sve u svemu nece :)instalirao sam neki soft key dok ne vidim sta cu sa njim.

Možeš i na stocku da promeniš dpi :)
Ne znam da li ima baš kao opcija, ali u svakom slučaju možeš editovati build prop.

You're welcome ;)

Vi što ste na Purity-u da li ste dobili update za novi Hangouts? Čuo sam da je izašao novi update ali meni piše "your device isn't compatible with this version" Mislim wtf, jel to do Purity-a ili šta?

Moguće, mada sam skinuo gapps koji su oni preporučili, na kraju sam se vratio na stock i dobio odmah update za hangouts.
Purity je odličan custom rom ali mi se počelo dešavati i da tapatalk zabada, dal je do Purity-a ne znam ali prije nisam imao tih problema.
*** ja koji god rom da probam uvijek se nekako vratim na stock.

Moguće, mada sam skinuo gapps koji su oni preporučili, na kraju sam se vratio na stock i dobio odmah update za hangouts.
Purity je odličan custom rom ali mi se počelo dešavati i da tapatalk zabada, dal je do Purity-a ne znam ali prije nisam imao tih problema.
*** ja koji god rom da probam uvijek se nekako vratim na stock.
Velocity nije los sto se tice brzine i stabilnosti. Ako ne volis previse opcija pravi ROM za tebe. Brzi je barem 30-50% od svih ostalih.

A Đje stjepane? Daj link za taj Velocity, nema ga na xda.
To je bivsi psx rom, kako sam skontao.
Imam multirom twrp pa ga probam odma.

Meni na purity neki battery drain, a mrsko mi loviti i traziti sta je.
Ili Djilketa smarati sa bbs.

Inace i meni je Cataclysm rom bio naj naj rom, stvarno steta sto je dev odustao, ili sta vec?
Ni traga ni glasa od čovjeka.

A Đje stjepane? Daj link za taj Velocity, nema ga na xda.
To je bivsi psx rom, kako sam skontao.
Imam multirom twrp pa ga probam odma.

Meni na purity neki battery drain, a mrsko mi loviti i traziti sta je.
Ili Djilketa smarati sa bbs.

Inace i meni je Cataclysm rom bio naj naj rom, stvarno steta sto je dev odustao, ili sta vec?
Ni traga ni glasa od čovjeka.

Google servisi su i meni na pjuritiju pojeli bateriju neki dan.
Restart je pomogao.

Koje bih modove preporucili za nexus4? Trenutno koristim stock ROM + matr1x kernel i instalirao sam Xposed.

Hvala ciril

@leetz vidi sta ti najvise fali\nedostaje pa to prvo instaliraj :D

Baterija je meni ku### na velocity-u sa stock kernelom, mnogo curi a nista ne pokazuje u statistici. Sa semaphore-om je druga stvar, ako nije duplo bolje nije nista. Ne mogu ja bez Semaphorea definitivno.

Da preformulisem pitanje onda, koje modove koristite? Vidio sam da ima dosta modova oko zvuka al nisam sigiran jel vredi neki da se instalira :D

Vrh Dno