Evo ortak pored mene igra i secka mu u krivinama, taman da se lepo izgineDavno sam je probao ali se ne sećam da secka na N5?!
E pa drugovi popravio sam telefon, a sa njim su se javili problemi.
Iz nekog razloga mi u Google play services tek tako bude ukljucen GPS iako su mi lokacije sve iskljucene.
Pa onda odjednom vidim samo emergency call only. Reset, wipe cache i dalvik, pa jos jedan reset preko power dugmeta pa se vratio signal.
Dok sam sve to radio primetim da telefon posle jednog reseta prikaze da ima 25% baterije, onda pri sledecem resetu prikaze 18%. U twrp-u je pisalo 25%. Wtf?
Ima li neko ideju sta je bre ovo, bukvalno prvi put imam ovakve probleme sa telefonom. -_-
Seckalo i meni samo na krivinama, sve ostalo išlo glatko, obrisao naravno.Evo ortak pored mene igra i secka mu u krivinama, taman da se lepo izgine![]()
Pa tu najčešće i izgubim. GlupostSeckalo i meni samo na krivinama, sve ostalo išlo glatko, obrisao naravno.
Meni rekord bio milionče dok nije počelo to zabadati, a nije zabadalo prije onog velikog ažuriranja gdje se donio veliki broj promjena, e od tad ne mogu preko 400k. Inače telefon je na custom romu, isto tako ne sjecam se da mi je na stocku stopalo, verovatno jer je tad još bila stara verzija igre.Pa tu najčešće i izgubim. Glupost
Ma jok. Ako si na slimkatu ne moraš uopšte flash gapps posle dirty updatea, samo nemoj da radiš format system nego pukni instalaciju odmah
Meni je menjao lik taj sa ebaya, kostao 50e. Display je super, nema razlike u odzivu displeja i kvaliteta(nije mutno ili stagod da su pisali na raznim rivjuovima). Ono sto nije dobro jeste sto je rupa za prednju kameru lose odradjena, pa izgleda kao da imas crni svod na svim slikama. Meni to realno nije bitno, pa to i ne vidim kao neku manu. Ostalo zavisi samo od ugradnje, ako sve fino spakujes radice kao bombonica.Dans mi je prsno display . Imao je i vece padove u ove dvije godine al eto danas puce. Gledam po ebayu za 30 funti ima . Je li neko mijenjao . Gdje je najpouzdanije uzeti. To s ebaya mi nesto smrdi. Jel ima kopija.
Ako je neko kupovo nq ebayu ili negdje jeftinije Molim vas javite. Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari