Šta je novo?

LG Nexus 4

Biće onda i više od dve. Sumnjam da će dobiti 5.0 a neki tamo 5.1 ne.

Lep potez Google-a sto su izbacili update i za N4

Biće onda i više od dve. Sumnjam da će dobiti 5.0 a neki tamo 5.1 ne.
To i ja kontam, pogotovo sto 5.0 nece biti bez bagova. Kao po obicaju ubrzo ce 5.0.1 npr pa i 5.1.0 pa 5.1.2. :) E sad neki 5.2 pitanje da li ce dobiti N4 a to ce biti tamo nekad na leto. To je kao skok sa JB na KK.

Poslednja izmena:
Ako dobije 5 cenim da će ga gurati bar do 6 :) nema razloga da bude drugačije osim jajarenja...

Kakav izbor sam napravio kad sam kupio ovu mašinu, a imam osjećaj da uopšte ne stari haha

Poslednja izmena:
Sta znaci opcija "Disable app moving" kad se Udje u Settings-Apps na SLimKatu ,)

A pa da... a ovaj sto sam ja koristio je port još od onog developer preview-a, stariji.

Edit:
Ovo je .zip za flash iz recovery? Jesi probao?

Poslednja izmena:
Jesam, ja sam ga flesovao preko multiroma.
Ali ako ga nisi jos skinuo sacekaj jos malo treba da izbace sredjenu verziju gde radi google play

Poslednja izmena:
Da li vi imate onaj error za sinhronizaciju kontakata, ono da izbaci "Sync is currently experiencing problems and will be back shortly" za Google kontakte?
Ja sam to imao na SGS i imam na stock unrooted Nexus 4. Svašta. Ima ona aplikacija na Google Play "Contacts Sync Fix" i ona riješi stvar dok ne unesem novi kontakt u imenik, nakon toga se desi isti error i opet moram sa tom aplikacijom da omogućim sinhronizaciju kontakata jer ona zaglavi kod ubacivanja novog kontakta. Ajde da razumijem da je neki ROM na SGS imao neki bug ali ovo se dešava na Nexus 4 stock. Da li se i vama dešava? Zna li neko zašto se ovo uopšte dešava? Čitam da se dešava i na drugim telefonima. Da li se dešava na Nexus 5?

Zezanje :)
IMG_20141018_115749.jpg

Slika govori tisucu rijeci, sta uradi dobar kernel. Iznenadjuje me mali battery drain u sleep modu, prakticno mi skine 1% preko noci.

Auto osvjetljenje, CPU 1.7ghz, GPU 478mhz, sync, WiFi uglavnom, LeanDroid program...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1413763406303.png
    uploadfromtaptalk1413763406303.png
    96.9 KB · Pregleda: 191
  • uploadfromtaptalk1413763418986.png
    uploadfromtaptalk1413763418986.png
    77.1 KB · Pregleda: 190
  • uploadfromtaptalk1413763426107.png
    uploadfromtaptalk1413763426107.png
    142.1 KB · Pregleda: 187
Kada si vec na slimu sto ne stavis da ti ispisuje procente baterije u tom kruzicu gore desno ? :)

Jeste to je taj AK i odlican je. Instaliras Synapse i extra.
Smorili me drugi pa sam hteo da probam nesto novo. Ima fast charge, otg, oc, uv i za gpu....itd

Poslednja izmena:
Evo sad cu malo da probam nego sta je UKM stoji i to da moram da flesujem na kraju.

Vrh Dno