Šta je novo?

LG Nexus 4

pa jesi li probao, jel valja sta? Necu da zeznem kameru ako instaliram? Mislim da li je taj softver za cam bolji od ovog koji je dosao uz sis.

pa jesi li probao, jel valja sta? Necu da zeznem kameru ako instaliram? Mislim da li je taj softver za cam bolji od ovog koji je dosao uz sis.

Koristim već 2 meseca. Dobra je. Probaj. U svakom trenutku možeš da je deinstaliraš i vratiš na sistemsku.

aha ok, hvala za info

nego jos mi ništa ne javlja za OTA 4.4.4 jel izašao uopšte?

Poslednja izmena od urednika:
Meni neće update na 4.4.3 zato što mi je ko zna koja sistemska aplikacija promenjena, vratio sam i stock recovery i džaba. Da li ima neki sistem da flešnem update preko toolkita a da ne pobrišem sve?

Nije u pitanju stock recovery, može i custom ukoliko već poseduješ zip fajl i odradiš fleš ručno. Možeš da flešuješ bez brisanja. Samo ukloni "-w" iz komande
Kod:
fastboot -w update image-occam-ktu84p.zip
koja se nalazi u flash-all.bat fajlu.

Ili otpakuj taj zip i dobićeš system.img, a onda kucaj:
Kod:
fastboot flash system system.img

To isto uradi i za radio:
Kod:
fastboot flash radio radio.img

*radio.img je naziv radio fajla, možeš da ga preimenuješ kako bi ti bilo lakše.

Poslednja izmena:
A gde kucam ovo? Gde je taj fastboot, u recovery?

Ne, na računaru. Pogledaj prvi post u ovoj temi. Tamo je moje uputstvo za fleshovanje factory image-a. Iz toga će ti biti jasno kako da upotrebiš ove komande iznad.

Gde gresim? Stalno mi izbacuje da nema file or directory u fastboot-u? Gde treba da stoji image?

U istom direktorijumu gde je i fastboot.exe. Ili moraš da navodiš putanju do fajlova, npr:
Fastboot flash system C:/fajlovi/system.img

Ja bih i kernel flešovao iz novog sistema :)

E hvala ti Corvus,uspeo sam!!! Doduse,morao sam da navodim putanju,zato sto nemam pojma gde mi je stavio fastboot ali sve je proslo glatko.Ne radi link za fastboot na prvoj stranici pa sam skinuo neki. Za 4.4.4. flesujem samo radio,jel?

Hm. Svi fajlovi su mi istekli (i uklonjeni) sa d-host naloga, zato je i taj link nevažeći. :/

Nema na čemu. Šta si flešovao sada? Samo system.img? Nisi boot.img i radio.img?

I system i radio i boot. Skinuo 4.4.4 i kad otpakujem ima samo radio,2,5 MB.Jel taj?

I system i radio i boot. Skinuo 4.4.4 i kad otpakujem ima samo radio,2,5 MB.Jel taj?

Ček, ček. Skinuo si 4.4.4 sa linka koji sam ja postavio? OTA? Pa ti si sada mogao da flešuješ fajlove od 4.4.4 (što sam i mislio da radiš :)).

Ok, ako si skinuo ovaj OTA na 4.4.4 od 2.5MB, prekopiraš ga na memoriju telefona, a onda ga flešuješ iz custom recovery-ja kao i svaki drugi ZIP.

Kernel na 4.4.4 je isti kao na prethodnoj verziji.

Pretpostavio sam da jeste, jer nisam video u samom OTA da se unapređuje. Ali dobro, neće da škodi. :)

Prvo sam 4.4.3 a sad 4.4.4, uspesno.Hvala.

Meni nekako losija na 4.4.3 i 4.4.4 nego na 4.4.2. A bolja isto malo na 4.4.4 nego na 4.4.3

ljudi kako da mi proradi yahoo weather, koji god grad da kucam u search pise na nema

Imam problem sa Google Play Store, jednostavno mi ne radi. Izbrisao sam staru verziju, instalirao najnoviju i opet nista. Evo kako to izgleda, pa ako neko zna u cemu je problem ako moze da mi pomogne.
Screenshot_2014-06-22-19-08-47.png

Danas mi se izgasio, koristio sam Tapatalk, posle toga izgasio ekran i ostavio ga. Posle pola sata uzimam tel ali ne reaguje, cak ni kad sam ga prikljucio na punjac. Onda sam ušao u recovery (power + volume down) pa kliknio na 'start' i tada se pokrenuo.

Treba li da se zabrinem? :)

Ps. Osjetljivost ekrana je slabija dok je na punjaču. To sam htio i ranije da pitam ali zaboravim jer ga rijetko tako koristim.

Nazad
Vrh Dno