Šta je novo?

LG Nexus 4

Ps. Osjetljivost ekrana je slabija dok je na punjaču. To sam htio i ranije da pitam ali zaboravim jer ga rijetko tako koristim.

To je do punjača. Uzmi neki drugi (kvalitetan, približno te jačine) i videćeš da će problem nestati.

Po veličini, rekao bih da jeste 4.4.4.

4.4.4 da, wtf? Zar nije onaj od pre neki dan bio 4.4.4? Onaj veći...

Android 4.4.4 je 2.5MB. 4.4.3 je bio veći.

Imam 14 posto baterije, i instaliram update 4.4.4., pali se mobilni, kad 30 posto baterije..

Kako nikako da srede bag sa kamerom, jel to zavisi od primerka, ili je taj bag prisutan kod svakog.

Ja taj bag jos nisam imao, kamera radi savrseno. Ali mi je zato baterija slabija sig za 10%.

Meni se bag sa kamerom desi kad islikam više slika zaredom, npr dvadesetak slika, a što se tiče baterije meni je malo bolja nego na 4.4.3

Nisam slikao nikad preko 10-15 slika zaredom pa moguce zbog toga da mi se taj bug nije desavao. Ja sam na stock sve, i bas se vidi da je slabija baterija prije sam lagano imao po 5ipo sati SOT a nekad i cak 6h a sad mi je 5h max.

I meni je sve stock, sad ne znam utisak mi je da mi je malo bolja baterija, morao bih malo detaljnije da istestiram, kako ti koristiš svoj mobilni fin ti je taj SOT, meni ide do 4ipo

Testirao sam ja bateriju kao prije i slabija je za 10% sig. Stigao mi je OTA update 4.4.4

Ne mogu da promijenim ovaj post pa sam morao novi.
Ugl nisam zahtjev korisnik, stalno sam na 2G, wifi mi je prakticki non stop upaljen, nemam nista od sinhronizacija nego ulazim na fb, chrome prakticki non stop, sto pregledavam forume i ta cuda, igranje igrica 1h operilike, muzika, youtube ugl sam umjereni korisnik.

Poslednja izmena od urednika:
Izašao Paranoid Android 4.4.4 final, jel neko probao, kakvi su im romovi na N4?

Tema je nexus 4

Dobice N4 sigurno novu verziju.

Било би добро да вас не испале као нас са gnex...

Nema sanse, previse bi bilo glupo. Ipak je N4 jos uvek hadrverski jak telefon.

Uvek mogu naći neki izgovor za ispalu. Videćemo... Bice dobrih portova u najmanju ruku.

Ako bude ispala, ja prelazim na N5 ili ako izbace N6 ili kako ce se vec zvati.

Ja cu verovatno na n6 ali stvar je što nas prave majmunima. IPhone 4 je penzionisan posle 4 godine, a n4 je i dalje zver i šutnuti ga posle nepune dve godine vređa inteligenciju prosečnom čoveku.

Bas iz tog razloga mislim da nece zaobici N4

Ako ne dobije update N4, to su smradovi kakvih nece biti :)

Opa... Hands on developer preview of L. Šteta što je uključen battery saver mode, pa telefon laguje zbog nižeg clock-a.

[YOUTUBE]2eiCJ68GlH0[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Koliko je dobar taj battery saver mod, koliko li će moći da se izvuče iz baterije

Nazad
Vrh Dno