Šta je novo?

LG Nexus 4

Corvus, jel to samo na slimu? Ne secam se na ostalim ROM-ovima, jer sam na ovom najduze od kako sam uzeo telefon. To je bukvalno mili mili milisekund da je sporije, ali posto u "more" ne ulazim, ni ne primecujem ga :d

Da, samo na Slimu postoji to kašnjenje.

Uzecu i slim i onaj sa providnim ledjima, deluju mi najkvalitetnije od ponudjenih.

Gde planiraš kupovinu? I ja sam zainteresovan za Fusion.

kVu ti imas onaj "mrtvacki" CPU ako se dobro secam :d , digni voltaze, posto hells dolazi default sa -100mv.

Corvus, jel to samo na slimu? Ne secam se na ostalim ROM-ovima, jer sam na ovom najduze od kako sam uzeo telefon. To je bukvalno mili mili milisekund da je sporije, ali posto u "more" ne ulazim, ni ne primecujem ga :d

hahahahaha :d najtužnije je što fon najbolje radi sa hellsom.. isključio sam mu sve sleep states osim C0 pa da vidimo :)

Upravo tako, preko e-Bay cu uzeti.
Sada su na nekom snizenju obe, mislim da vrede za te novce :)

Stjepane kazes nema laga za dt2w?

Ne kontam...:D

Edit:
Jest dobar interactive governor na semaohoreu. Radi na nizim frekvencijama sa vise jezgri, a na visim kad mu treba potezni moment da savlada teret bez laga (obicno pri startovanju aplikacija i ukljucivanja ekrana, ali je to kratkotrajno) hladan telefon ko zilet :D

Poslednja izmena:
Jel ima opcija kod semaphore-a slide to sleep? I kako da je ukljucim

Nisam nasao u manageru tu opciju.

šta je poželjno uraditi pre flešovanja drugog kernela? wipe cache/dalvik ili nema nikakve veze?

Nema veze.
Možeš, a ne moraš. :)

Zaboravih sinoc da uhvatim SS, ali desila mi se jedna cudna stvar. Baterija mi se ispraznila za tipa ~ 10 sati doslo do 7% i imao sam 3 sata screen on. Jeste bilo max osvetljenje + 3G + surf, ali nesto mi tu bilo sumnjivo, jer sam ukljucio 81mhz kao najnizi clock. Rekoh ajde necu ga staviti na punjac, malo cu jos da surfujem, nesto da instaliram, odigram quizup, kad ono i dalje 7%. Gledam ja jesam lud sta je ovo? :d Ja sam se jos sat ipo vremena igrao, surfovao i baterija i dalje na 7% na kraju skoro 5 ipo sati SOT (5:23) na 12h uptime. Napunio sam ga danas, videcemo kako ce se ponasati :)

Uptime telefona je nekih 300+ sati, videcemo da li ce mu trebati restart.

Meni se sinoc isto desila jedna neprijatna situacija. Morao sam hitno nesto ortaku da javim, palim ekran na Power dugme ali telefon ne prihvata nikakav dodir nakon toga, ne mogu da ga otkljucam, spustim notification bar, nista bre. Zadrzim Power dugme i iskoci mi power meni ali ni tu nista nisam mogao da uradim. Ugasio sam ga drzanjem Power dugmeta 7-8 sekundi i upalio ponovo i sve je radilo... SlimKat weekly 3.6 + Hells b44 t3

Zbog ovakvih gluposti ne mogu da prodju 5 dana da ga ne restartujem...

Poslednja izmena:
Nije mi se to desavalo na Hells-u tako da nije do njega, a eto drzao sam i art i dalvik i b43 stable i b44 upstream. Ne restartujem telefon uopste, jer nema razloga, sem ako flesujem, a posto ne flesujem nista, jer sve je isto, onda kako kazem nema razloga.

Stejer sto si na test verziji kad je izbacen stable tj 44 upstream? Inace b43 i b44 imaju samo razliku u verziji linux kernela i dodatak u b44 sto moze da ide na 81mhz min clock.

Poslednja izmena:
i meni se dešavalo isto na hellsu da otkaže touch i radi samo power dugme, nisi jedini :)

Meni se desavalo to na svim romovima i kernelima i desava se i dalje. Pocelo je kada sam na stocku ubacio d2w. Tako da znam zbog cega je :D

Eto znaci dt2w iskljucite, ja taj shit ne koristim.

Problem solved.

Stejer sto si na test verziji kad je izbacen stable tj 44 upstream? Inace b43 i b44 imaju samo razliku u verziji linux kernela i dodatak u b44 sto moze da ide na 81mhz min clock.
Nisam ni znao da je izasao, ne pratim, aj skinucu ga sad pa da vidimo kako ce da se ponasa.
Eto znaci dt2w iskljucite, ja taj shit ne koristim.
Problem solved.
Ne koristim nista od toga, doduse, na SlimKatu je valjda podeseno da na duble tap status bara gasi ekran, ne znam gde to da ugasim, nervira me?

Nema opcija da se to ugasi na slimu. Valjda ce je nekada ubaciti

Ne koristim nista od toga, doduse, na SlimKatu je valjda podeseno da na duble tap status bara gasi ekran, ne znam gde to da ugasim, nervira me?

Ne može, na žalost. Još uvek nisu ubacili opciju za gašenje toga u SlimKat.

Moze neko da me podseti gde je opcija na slimu da namestim one dodatne komande na power dugmetu. Npr reboot in recovery itd itd

Na gnex je settings - navigation - global menu.

Ja furam b44 upstream od večeri otkad je lik izbacio tu verziju, nikad nijedan problem. Isto je bilo i sa b43.

Na gnex je settings - navigation - global menu.

Da.. Ali nije to to :) meni treba kada stisnem reboot da me pita da li hocu obicni restart,ili da udje u recovery ,ili u bootloader.. Hmm,mozda slim nema tu opciju

Edit. Nasao

Poslednja izmena:
Kod mene ima to...
u5e8epa3.jpg

Vrh Dno