- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Ma nije problem sw, svejedno ce biti AOSP, ali pogle N4 koliko je imao problema u prvih 6 meseci mozda vise, pogle opet N5 koliko ima fabrickih gresaka... Mislim nedopustivo.
Da, ali AOSP valja samo ako postoji source. U protivnom, ne rade funkcije ili su sklepane koliko da se kaže da rade. A slažem se za fabričke greške i smatram da Google mora malo da pritegne LG po tom pitanju. Ali dokle god mogu da nađem uređaj bez mane, nemam problema.
I ja sam najvise za Samsung, Nexus & Amoled - dobitna kombinacija...![]()
Ukusi su različiti. AMOLED bi za mene bio downgrade u odnosu na IPS, jer mi ne prija očima, pogotovu u odnosu na IPS displej kod Nexus 5. Nema poente raspravljati na tu temu.
Ne razumem čemu ova rasprava. Nexus 6 je relativno daleko, ništa nije poznato i besmisleno je izražavati želje bez ikakve osnove. Pogotovu u temi za Nexus 4.
Videh peek na paranoidu. Odlicna stvar kao aktiv displej.![]()
Ovaj Peek bi mi bio izuzetno koristan. Odlična stvar. Samo ne znam da li će paliti ekran dok je u džepu ili torbici.
Edit: Isprobah na brzinu. Ovaj Peak ne radi sa propuštenim pozivima. Uključi sam ekran nakon propuštenog poziva i pokaže lockscreen. Kada se nakon toga podigne telefon, Peak ne reaguje uopšte. PA postao toliko go da se jedva razlikuje od stock-a.
Poslednja izmena: