Šta je novo?

LG Nexus 4

Ma nije problem sw, svejedno ce biti AOSP, ali pogle N4 koliko je imao problema u prvih 6 meseci mozda vise, pogle opet N5 koliko ima fabrickih gresaka... Mislim nedopustivo.

Da, ali AOSP valja samo ako postoji source. U protivnom, ne rade funkcije ili su sklepane koliko da se kaže da rade. A slažem se za fabričke greške i smatram da Google mora malo da pritegne LG po tom pitanju. Ali dokle god mogu da nađem uređaj bez mane, nemam problema.

I ja sam najvise za Samsung, Nexus & Amoled - dobitna kombinacija... :)

Ukusi su različiti. AMOLED bi za mene bio downgrade u odnosu na IPS, jer mi ne prija očima, pogotovu u odnosu na IPS displej kod Nexus 5. Nema poente raspravljati na tu temu. :)

Ne razumem čemu ova rasprava. Nexus 6 je relativno daleko, ništa nije poznato i besmisleno je izražavati želje bez ikakve osnove. Pogotovu u temi za Nexus 4. :)

Videh peek na paranoidu. Odlicna stvar kao aktiv displej. :)

Ovaj Peek bi mi bio izuzetno koristan. Odlična stvar. Samo ne znam da li će paliti ekran dok je u džepu ili torbici.

Edit: Isprobah na brzinu. Ovaj Peak ne radi sa propuštenim pozivima. Uključi sam ekran nakon propuštenog poziva i pokaže lockscreen. Kada se nakon toga podigne telefon, Peak ne reaguje uopšte. PA postao toliko go da se jedva razlikuje od stock-a.

Poslednja izmena:
Nista od toga.. Politika googla je da pomaze proizvodjacima da se probiju na trzistu. Znaci ako ne bude lg onda samo mogu da budu lenovo,asus ili hauwei

Kinezi bi bili pun pogodak, jos bi nexus mogao biti jeftiniji nego sada.mada bi vise ganjao xiaomi, oppo i sl.

Znaci jos vise fabrickih gresaka

Pa manje ih je kod njih, nego kod ovih napucanih.:D

A bit ce Sony za n6,malo okljastenija verzija Z2.
Sta vam je, kakav Samsung :d

Uzeo ortak Lumiu 925, jel moguce da koristimo NFC nekako i ako da, kako? Treba mi neka app pretpostavljam.

Nexus 4 ima ugrađenu mogućnost za slanje fajlova preko NFC-a. Samo uključi NFC u Settings-> More

Jel radi vama face unlock na slimu, meni ne moze da se pokrene

Ja sam mislio da to niko ne koristi :d

Imam ja Slim na Galaxy Nexus-u, ali ja face unlock odmah obrišem čim ubacim rom...

Ovaj Atlantis je definitivno mrtav... Do sada bi se javio na forumu... Koji bedak...

Ma ni ne radi dobro, meni brat može da otključa.
To sam davno probao i batalio. :d

Probao juce pa i mahdi... iiiiii vratio se na purity. PA ima potencijal ali nije to to za sada. Videcemo kada sve zategnu kako ce da fercera. Mada nista jos jedno mesec dana sigurno...

Zasto mora kad se slika da bude ukljucen i net i location da bi on zapamtio lokaciju gde je slika uslikana? Da li moze nekako da se namesti da zapamti lokaciju, ali bez neta ili ne?
Znam kad sam iPhone pre koristio da je bilo dovoljno da location bude ukljucen i kad slikam on zapamti lokaciju od svake slike, nije bio potreban net.

Juce mi pade par puta telefon sa kauca i nista mu :D Ko kad je klizav ko ku##c posle sexa :) Cim je glatko i mali nagib nigdje ga, bas iritirajuce.. :banghead:

stolex, sad sam probao bez oba neta i pamti mi lokaciju u exifu, ako si na to mislio. Sve je stock.

Pa da na to sam mislio. Ne znam zasto, ali meni nece da zapamti lokaciju ako iskljucim net, a bude mi samo ukljucen GPS. :trust: To sam primetio i na proslom Nexusu kada sam bio u Istanbulu. Nisam ni obracao paznju do sad na ovaj moj N4. Jel postoji neka caka ili?

Jel moze par vas da napise koje kernele koristite i jel vam kasne notifikacije i koliko i jel ima varijacija u kasnjenju?

Raspravljam se sa onim xantraxom na PM posto ne vredi da pisem na temi, jer svima radi idealno samo meni i jos jednom liku ne radi. Prosto ne mogu da poverujem, znam da lazu! Kako bre mogu tako da lazu, ne verujem!

Ni na jednoj kombinaciji ROM+Kernel mi ne kasne notifikacije od 4.4 verzije Android. Koristim push i u isto vreme mi stigne mail i na računaru i na telefonu.
Pokušaj sa isključivanjem opcije Wi-Fi optimisation, jer izgleda da zeza u kombinaciji sa nekim ruterima.

Ja se vratih sa Slima na Cataclysm. Ne znam da li je placebo, ali rekao bih da radi tečnije Cataclysm (bilo koji kernel, pa i sa stock).
Samo mi nedostaje opcija da podesim da umesto Google Search (prevlačenje prsta preko NavBara) bude Screen Off. Ali navićiću se da opet gasim iz notifikacionog menija. :)

Ni na jednoj kombinaciji ROM+Kernel mi ne kasne notifikacije od 4.4 verzije Android.
Pokušaj sa isključivanjem opcije Wi-Fi optimisation, jer izgleda da zeza u kombinaciji sa nekim ruterima.

Meni sa b43 nije kasnilo, sad sa b44 upstream kasni.

wifi optimisation sam iskljucio i naravno push radi, ALI ni sa jednim telefonom nisam imao problem kad je bio ukljucen wifi optimisation, sto dovodi do toga da nesto nije u redu sa b44 kod mene.

Inace stavio sam ovaj pnf, videcemo kako ce da radi, stavio sam wifi na 2 minuta.

Ni meni ne kasne sve odmah dolazi. Taj PNF nema potrebe koristiti samo ce vise posrkati bateriju sa smanjivanjem vremena pingovanja Google servera. To su ispravili sa novim drajverima.

Jedino su cudno rade notifikacije na tapatalku (mada ih ne koristim) ali me ne cudi jer je sama aplikacija cudna i veliki krs. :) Top 5 najvecih smecara, sta sprcase u onih cirka 20MB... :D

Poslednja izmena:
Pa i nije neka razlika 5 minuta default, stavio na 2 minuta... Mislim pnf je odličan mnogima je sredio, ja nisam nikad imao potrebe da je koristim, ali izgleda da ću morati :d

Nisi napisao koji kernel i sve to šta koristiš, art?

Purity semaphore i art :)

Nije default 5 minuta, evo sad provjerih 900s (na wifi) pa ti pretvori u minute :d Na 3G je mislim pola sata.

Poslednja izmena:
Zar nisi bio zagovornik poslednjih mesec dva, stock roma i dalvik optimised i xposed? :D

Zar nisi bio zagovornik poslednjih mesec dva, stock roma i dalvik optimised i xposed? :D

Jesam (najstabilnije), ali smorilo je, hocu da se igram malo i htio sam da probam ART i zadrzao sam se cisto reda radi.

Ocigledno ti brljavi Google Play Srvices. Provjeri na *#*#GCM#*#* jel sve OK.

Gdje ces smanjivati na 2min Tugomire... :D

Edit: Vjerovatno je Hells Devil nesto prckao oko WiFi i slicnih drajvera, ima obicaj :D

Poslednja izmena:
Pomešao sam default i recommend :d

uploadfromtaptalk1395338504148.jpguploadfromtaptalk1395338516861.jpg

Nazad
Vrh Dno