Šta je novo?

LG Nexus 4

SlimKat 3.4 sa njegovim kernelom, nista dirano u kernelu, nema UC niti UV

Prilozi

• uploadfromtaptalk1394782690429.jpg
    uploadfromtaptalk1394782690429.jpg
    66.5 KB · Pregleda: 181
  • uploadfromtaptalk1394782715213.jpg
    uploadfromtaptalk1394782715213.jpg
    58.1 KB · Pregleda: 185
Probao sam ART na par dana sa purity romom.
I neke stvari jesu brze neg na dalviky, npr scrolling u browseru je tecniji u ART-u.
Al zato ima neki delay kad u browseru uradis double tap prstom i hoces da zumiras stranicu.
Povlacis prst ka dole, i u prvih par trenutaka nista se ne desava da bih sec kasnije zumirao i to ogromno, vise neg sto zelim.
Nerviralo me to, tako da sam se vratio na stari i spori cataclysm plus sitnice na koje sam navikao iz gravity box-a.

Baterija mi je ista, art vs dalvik, u par deka sto bi se reklo.

Mogu da kazem da meni pirity rafi isto ako ne i bolje od cataclyzme. Nemam taj lag o kom pricas i ni jrdan jedini bsod, restart bug, ama bas nista nemam evo sace 3 nedelje.

Tako i meni radi slim. Samo što ima još TRDS :)

Art / dalvik svejedno, šljaka sve u šesna's.

Konacno mi je, posle vise od 3 meseca cekanja stigao bezicni QI charger. Lepa igracka, radi, puni i sve to :)
Power adapter ima poznatu boljku kao i mnogi punjaci - zuji kada se telefon ne puni, dok se ucuti cim stavim telefon na punjac. Puni malkice sporije nego klasicno putem kabla, ali nista drasticno. Sve u svemu, OK je mada mi se cini da cu ga prodati posto sam zadovoljio radoznalost :D
Ako je neko zainteresovan, nek mi se javi na PM za detalje.

E ima li nesto (neka apo ili slicno( da odmah automatskistartujem potrebne wipe-ove i flesovanja .zip-a u recovery-u posle restartta tela. Smara me da to manuelno radim. CWM je, ako to moze samo u TWRP nema veza njega cu nabaciti.

eo javno da priznam da sam jeo g***a sa CM11-icom, ovaj slimkat je fantastičan :d upario sam ga sa hells b43 i za sada radi lepo.. jedino što mu je potrebno 3-4 sekunde da upali ekran kad imam dolazni poziv i to malo smara, mada možda je do kernela.. ali sve u svemu, ja oduševljen :)

^ Do kernela je to sa uključivanjem displeja pri dolaznom pozivu. I sa Francom isti slučaj. Ne sećam se da li je možda drugačija situacija kod Semaphore ili Faux-a.

Ja nemam problema da semaphorom na purity-u, ama bas nikakvih.

Ja sad prelepih poslednji franco preko purityja...
Nego prilikom punjenja preko usb orig punjaca dobijem status usb charging, iskljucim pa ukljucim i prebaci se na ac, ali posle nekog vremena ponovo je brzina usb, da li moze problem da izazove kabl ili je do purity roma ?

I jedno i drugo (ili kernel) može da pravi takav problem. Probaj neki drugi USB kabl, pa onda ROM, pa na kraju i kernel. Lako ćeš otkriti šta pravi problem.

Hvala za upute Corvus.

Ovaj poslednji franco jel battery friendly ili srce struju bez milosti ? :)

Koliko se sećam r200 i r201 su bili ok po pitanju baterije, na r203 je lošija baterija. Gde nađe franka od svih kernela da flešuješ :)

Jesi li primetio lag kada otvoriš Settings-> More. Uvek se iznenadim. :D
Najsporije otvara taj "More" od svih ostalih :D
eo javno da priznam da sam jeo g***a sa CM11-icom, ovaj slimkat je fantastičan :d upario sam ga sa hells b43 i za sada radi lepo.. jedino što mu je potrebno 3-4 sekunde da upali ekran kad imam dolazni poziv i to malo smara, mada možda je do kernela.. ali sve u svemu, ja oduševljen :)
Stavi hells b44 test 3 verziju, nemam takvih problema. Takodje SlimKat.
Batali Franca, najgori je fazon za Nexus 4, probaj Hells, Semaphore, ...

Poslednja izmena:
Nije, ali ima boljih generalno. Mnogo mi je franco bio bolji za vreme 4.3, sad manje-više :)

Hvala za upute Corvus.

Np. :)

Iskreno, nisam imao nikakvih problema sa Franco kernelom. Nisam primetio neku razliku u odnosu na Hells, na primer. Ali sam prešao na Hells reda radi. Franco sam koristio do Android 4.3 i tu mi je bio super.

Nevezano, dešava mi se povremeno neki wakelock i onda mi ode baterija za samo 3:30h SOT. Rekao bih da je u pitanju bagoviti Skype. Uvek kada se to dogodi, u BBS stoji da je obrisani wakelock držao telefon budnim par sati (~2h). Restart telefona rešava stvar, ali opet je frustrirajuće.

Poslednja izmena:
Pa da, na 4.3, 4.2.2, ... Sad je Nexus 5 aktuelan pa je malo zanemario Nexus 4, pretpostavljam

Ma bolje da se nije uhvatio n5.. Nije izbacio krsten kernel vec 2 meseca,ali bitno da je izbacio jos jednu apk koju naplacuje. Ret

kVu ti imas onaj "mrtvacki" CPU ako se dobro secam :d , digni voltaze, posto hells dolazi default sa -100mv.

Corvus, jel to samo na slimu? Ne secam se na ostalim ROM-ovima, jer sam na ovom najduze od kako sam uzeo telefon. To je bukvalno mili mili milisekund da je sporije, ali posto u "more" ne ulazim, ni ne primecujem ga :d

Primjetih da je i meni poceo sviliti vibrator, ali ne u svim polozajima. :d Ocigledno se razdrndao tel, pojavili se zazori :D
Ispao mi je juce na tepih 2x, sa pola metra, ako je do toga onda stvarno
... :banghead: :D

Poslednja izmena:
Uzecu i slim i onaj sa providnim ledjima, deluju mi najkvalitetnije od ponudjenih.

Vrh Dno