Jel vi koristite Nexus ili sta? Kako vam je sve stock?![]()
Aj ne prdi, nemaju svi vremena (zivaca i prostora) da experimentisu. Neces ni ti imati za koju godinu![]()
![]()
HahahahahaVidim krug se polako zatvara. Vraćamo se u fazu "google zna najbolje".
Kad god negde kasnim to je zato sto me fon zadrzava, ili se nesto *****alo softverski ili se baterija napunila npr do 98% pa cekam da bude fully charged, zao mi da ga iskljucimPa mislim ko još flešuje pred izlazak, valjda tad razmišljaš o nečemu drugom![]()
Dobar dan. Smo za savet da pitam, da li je dobra kupovina uzeti polovan nexus4 bez garancije za 180eur? Dvoumim se jer ako nesto rikne, bacio sam pare
Dobar dan. Smo za savet da pitam, da li je dobra kupovina uzeti polovan nexus4 bez garancije za 180eur? Dvoumim se jer ako nesto rikne, bacio sam pare
Za mene ne postoje vise Samsug, HTC i ostali telefoni, od sad samo kupujem telefone pod Google palicom![]()
Nikad bolji rez, happy and satisfied....beton, nista ne diram vise, sad je dobro optimizovano!
Pogledajte prilog 137705Pogledajte prilog 137706Pogledajte prilog 137707
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari