Šta je novo?

LG Nexus 4

Ma nemam ni sad, znas kako volim kad ocu da uradim update roma npr 10 minuta pre izlaska iz kuce pa upadnem u bootloop, pa nesto zabode, zeza, obozavam to. :D

Pa mislim ko još flešuje pred izlazak, valjda tad razmišljaš o nečemu drugom ;)

Hahaha sad će pasti i unroot :D

Poslednja izmena:
Tih 2% se po pravilu puni bar jos pola sata, ili barem meni tako deluje. Jos ako je zena vec spremna za polazak, eto ti pozorista u kuci :)

Juce sam sa burazerom uporedio telefone i video da vibracija nije oslabila nego sam se nesto istripovao :/ Ima isti Nexus koji je kupljen u drugoj radnji i isto je ustvari... Ne znam koji mi djavo bio ali sam se izgleda gadno istripovao.
Nego, sad imam drugo pitanje. Primetio sam da je neko pomenuo ovde da mu baterija sa Dalvik-om duze traje. I meni se cini da kod mene baterija duze traje. Ne znam zasto je to tako kada je jedna od glavnih prednosti ART-a (na papiru) ustvari trajanje baterija. Tako sam bar citao. :)

Ne bi trebalo da traje duže na dalvick-u...

I meni je na dalviku duze trajala u svim rom-kernel kombinacijama osim sadasnje. Slim+semaphore. A ubacujuci druge kernele shvatio sam da to Slim dobro radi.

Poslednja izmena:
Dobar dan. Smo za savet da pitam, da li je dobra kupovina uzeti polovan nexus4 bez garancije za 180eur? Dvoumim se jer ako nesto rikne, bacio sam pare

Thanx, a sta mislis o shoppingu u Madjarkoj? Gledam cene negde oko 200 jura bi izasao nov (uz povracaj poreza)

Šta koristite za DLNA na Nexus 4-ci? Na Samsungu je bila ona aplikacija AllShare koja je radila super a ovde nema neke po defaultu?

Ja ti mogu dati preporuku za Moto G. To je najbrzi telefon koji sam koristio. Prije toga sam mnoge probao, P780, sgs 4, htc one, note 2,3 i mogu ti reci da mi je moto nekako najbrziji bio. Vjerujem da je nexus 4 jos fluidni. Za mene ne postoje vise Samsug, HTC i ostali telefoni, od sad samo kupujem telefone pod Google palicom :)
Inace ja planiram da trgujem nexus 5 ili cak nexus 4 cisto jer je malko veci ekran :)

Poslednja izmena:
Za mene ne postoje vise Samsug, HTC i ostali telefoni, od sad samo kupujem telefone pod Google palicom :)

+1 Dok god koristim Android OS tako ce biti. Nista me nece natjerati da otkazem vjernost (osim ako Google ne ukine svoju liniju ili promjeni politiku), nikakve bolje specifikacije (na papiru), kamere, baterije i ostale stvari.

Poslednja izmena:
Bas bi bilo dobro kad bi Nexus 4 imao zvanicnu podrsku za MIUI a ne samo ovaj jedan bezvezan port. To je bas lep ROM. :)

Meni isto fali MIUI... Znači obožavam taj ROM. Šteta što nema...

A na svaka 3-4 meseca stavim taj poslednji port MIUI-a na dan, dva da me mine zelja ali nikad nije mogao nesto duze da se zadrzi. :(

Nikad bolji rez, happy and satisfied....beton, nista ne diram vise, sad je dobro optimizovano!:D

uploadfromtaptalk1394753596014.jpguploadfromtaptalk1394753605530.jpguploadfromtaptalk1394753614223.jpg

Poslednja izmena:
Laziras rezultate, a Stjepo? :)

10h 18 min 25 sec cpu spy

9h 59 min 52 sec android batt stats

Gde je 18 minuta i 33 sekunde? :p

Poslednja izmena:
Ne laziram :p Nego sam ponistio rezultate u Cpu Spy 10ak minuta posle nesgo sto se baterija napunila. *** automatski se ne ponistava. :p :)

Poslednja izmena:
*** gledam TV i čekam F1 i onda u glavi računanje i lupanje recki u vazduhu da zapamtim :d

Ma nije bitno to, bitno je kako je dobro sad optimizovan rad CPU-a, to je bila poenta. Na visokim freq kad treba :D A jos ART runtime, performanse na vrhuncu :d

Vrh Dno