Šta je novo?

LG Nexus 4

Jedinu razliku sto sam primjetio iznedju HDR moda i obicnog je sto ne radi blic :d

Veoma inteligentno. Kad bi mućno jednom tom tvojom glavom znao bi i za hdr i za blic. Opet si krenuo da lupaš, daj malo iskuliraj stvarno..

Poslednja izmena:
Veoma inteligentno. Kad bi mućno jednom tom tvojom glavom znao bi i za hdr i za blic. Opet si krenuo da lupaš, daj malo iskuliraj stvarno.

Koristim stock kameru koja je i mjerodavna, ne znam za druge koje ne mogu biti kvalitetnije sigurno.
Zar i za to treba da se nesto mijenja i budzi, hehe :D

Poslednja izmena:
Ma uzecu ipak NEXUS 4, koristim android vec duze vreme, ne znam kako bi se uklopio na iP4s... Kameru koristim ne bas cesto, ali volim da imam solidne slike kad mi zatreba...

Hoces da kazes da je Iphone4s mnogo bolji u odnosu na NEXUS, sad mi potopi sve vezano za NEXUS... A bukvalno sam se zaljubio u njega...:)
Ako hoćeš da imaš sve, plati, pa se klati. Imaš iPhone 5s, Lumia 1020, Galaxy S5, Sony Z2. Nexus je napravljen za programere, a oni većinom po nekom pravilu nisu baš lepotani :D, zato je i kamera uvek lošija na Nexus uredjajima u odnosu na flagship npr Samsunga te godine ili Apple-a.

kakve to ima veze sa lepotom programera.. ? :D prosto za nexus uredjaje kamera nije na prvom mestu i to je to

Uzmi Nexus i neces pogrijesiti, ja kao najveci laik sto se tice oko tel iznenadjen sam kako je tel brz, kamera ce ti zavrsavati posao ako nisi zahtjevan kao ja, ali ovo iskustvo golog androida (steta sto nije zena) stv vrijedi svaki cent i to sad ima da se kupi za ne prevelike pare ako ga uporedjuemo sa drugim tel..i imaces uvjek prvi update ako ti je bitno to..sve u svemu koji god da uzmes neces pogrijesiti ali ja bi isao na Nexus jer ima i veci ekran pa je i ljepse surfovati. Srecno sa kupovinom :)

Dodas jos 40e i kupis nexus 5 star 20 dana sa garancijom preko oglasa. :D

Pametnije, imaces duzu podrsku, jos preko godinu, a za nexus 4 do ljeta :D

Sad si se jos vise zbunio... :d

Poslednja izmena:
Ovde moram da se slozim sa stjepanom.. :) ganjaj skoro nov n5,*** garanciju uzmi i bez nje.. Ali svaki oglas koji vidis zovi i cimaj za 30e,40e manju cenu,naleteces na nekog i uzeces za manji kes..

Za 310 ces ga naci sigurno,mozda i za 300.

Poslednja izmena:
Ako možeš dodati tih 40 evra, zna se ;)

Moram sutra da odem do Telenora da vidim i jedan i drugi, za 369e imam nov NEXUS5...

ko kupuje nove mobilne.. plus te divlje garancije vrede koliko i rec amerike da rusi ne smeju da napadnu ukrajnu :)

Cu probam sad ova Adeno sr*nja :D Ima li tako nesto za CPU? Msm da je novije od kombinacije Slim+semaphore. I da li ovo treba flesovati svaki put kada se flasuje rom?

I ja sam probao, kao na nema pocetnog trzuckanja kad mi ucitava XDa lreko tapatalka. U svakom slusaju ne moze gore biti, najnoviji drajveri izasli prije par dana.

Ako neces svaki put da flesujes dodaj fajlove u backup scriptu (naoravi novu) u addon.d (system/addon.d) ako ROM podrzava a podrzava vjerovatno vecina(PSX ne podrzava)

Poslednja izmena:
Nekako mi lepsi Nexus 4 :D, sad stvarno ne znam sta da radim...:D

Nemoj kupovati Nexus 5 bar još neko vreme, jer ćeš imati sigurno neku fabričku grešku. To ti potpisujem. Uzmi N4 I uživaj, iovako nisi zahtevan korisnik u prevodu služiće te isto.

Nemoj kupovati Nexus 5 bar još neko vreme, jer ćeš imati sigurno neku fabričku grešku. To ti potpisujem. Uzmi N4 I uživaj, iovako nisi zahtevan korisnik u prevodu služiće te isto.

Isti broj falinki imaju i n4 i n5 to mogu da potpisem.. Imao sam cetiri komada n4 a za sada samo dve n5.. Neka decko uzme n5 i neka uziva :)

Naravno ako skupi kes za n5

Poslednja izmena:
Ma yebo vise te testove, smaraju sa tim. Ako Antutu ili taj pokazu veci broj znaci da je bolje, ***** mi se od toga :d

Svjezi drajveri moraju donijeti napredak ima i changelog na njihovom sajtu. :)

Ma yebo vise te testove, smaraju sa tim. Ako Antutu ili taj pokazu veci broj znaci da je bolje, ***** mi se od toga :d

Svjezi drajveri moraju donijeti napredak ima i changelog na njihovom sajtu. :)

Flešnuo sam i ja pre neko veče, čini mi se da je za nijansu bolji odziv, može biti i da je samo trip. Svejedno, gore sigurno nije :D

Nazad
Vrh Dno