- Učlanjen(a)
- 06.06.2012
- Poena
- 229
Jedinu razliku sto sam primjetio iznedju HDR moda i obicnog je sto ne radi blic :d
Veoma inteligentno. Kad bi mućno jednom tom tvojom glavom znao bi i za hdr i za blic. Opet si krenuo da lupaš, daj malo iskuliraj stvarno.
Ako hoćeš da imaš sve, plati, pa se klati. Imaš iPhone 5s, Lumia 1020, Galaxy S5, Sony Z2. Nexus je napravljen za programere, a oni većinom po nekom pravilu nisu baš lepotaniHoces da kazes da je Iphone4s mnogo bolji u odnosu na NEXUS, sad mi potopi sve vezano za NEXUS... A bukvalno sam se zaljubio u njega...![]()
Nexus je napravljen za programere, a oni većinom po nekom pravilu nisu baš lepotani,
Nekako mi lepsi Nexus 4, sad stvarno ne znam sta da radim...
![]()
Cu probam sad ova Adeno sr*njaIma li tako nesto za CPU? Msm da je novije od kombinacije Slim+semaphore. I da li ovo treba flesovati svaki put kada se flasuje rom?
Nekako mi lepsi Nexus 4, sad stvarno ne znam sta da radim...
![]()
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2667759
New Qualcomm Adreno GPU binaries
Jel probao neko ovo....![]()
Nemoj kupovati Nexus 5 bar još neko vreme, jer ćeš imati sigurno neku fabričku grešku. To ti potpisujem. Uzmi N4 I uživaj, iovako nisi zahtevan korisnik u prevodu služiće te isto.
Nemoj kupovati Nexus 5 bar još neko vreme, jer ćeš imati sigurno neku fabričku grešku. To ti potpisujem. Uzmi N4 I uživaj, iovako nisi zahtevan korisnik u prevodu služiće te isto.
Moram sutra da odem do Telenora da vidim i jedan i drugi, za 369e imam nov NEXUS5...
Ma yebo vise te testove, smaraju sa tim. Ako Antutu ili taj pokazu veci broj znaci da je bolje, ***** mi se od toga :d
Svjezi drajveri moraju donijeti napredak ima i changelog na njihovom sajtu.![]()
Imao sam cetiri komada n4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari