Šta je novo?

LG Nexus 4

Da pitam i ovdje jos , da nema neko zadnju foliju za prodaju? Da ne bih narucivao preko Aliexpressa i cekao po 20 dana..i iz Cg sam pa bi to trebalo poslati a nadam se da nije problem :). Ako neko ima neka se javi na pm da se dog :)

imam bag na CM11, naime kad me neko poziva posle nekog vremena prestane da prikazuje UI sa imenom, slikom i opcijom odgovaranja na pozive.. dakle telefon zvoni, ali ekran je crn.. isto se dešava i kad ja pozivam nekoga i poziv funkcioniše ali call screen ne postoji.. zna li neko koji je proces ili app odgovoran za to i kako da ga nekako resetujem (clear cache, data) ?

Ima rešenje, batališ taj šugavi CM i pređeš na nešto normalno, bar za Nexus ima neograničenog izbora :d

pozdrav ljudi, postao sam vlasnik n4 od sinoc
prvo da se zahvalim Corvusu za pomoc oko root-a i recovery-a!
Posto tema ima 800+ strana, rekoh da proverim da li je neko probao ovo:

Enable USB MASS STORAGE.. Tutorial..

Hello Guys,

1st -- take nandroid Backup

If u don't want to use MTP u can follow below tutorial to enable mass storage

You will of course need Root access & terminal emulator.

[press enter after each line !]

su
setprop persist.sys.usb.config mass_storage
reboot

after reboot when you plug in your phone usb mass storage should work !

Sredili su onaj awake bar bug na Purity romu izgleda, sad nema manu. :)

Nije moguće omogućiti USB Mass Storage mod na Nexus 4 jer:

A. Nema slot za memorijsku karticu

B. SDCard je samo putanja na flešu kome telefon pristupa, kako kažu iskusniji od mene, preko FUSE drajvera

C. Čak i kada bi zanemarili B, fleš kod Nexus 4 je formatiran u Ext4 koji Windows ne prepoznaje.

Nije moguće omogućiti USB Mass Storage mod na Nexus 4 jer:

A. Nema slot za memorijsku karticu

B. SDCard je samo putanja na flešu kome telefon pristupa, kako kažu iskusniji od mene, preko FUSE drajvera

C. Čak i kada bi zanemarili B, fleš kod Nexus 4 je formatiran u Ext4 koji Windows ne prepoznaje.

ok, video sam pa rekoh da pitam

dal je stvarno bilo toliko lud ili samo troluje? :)

Možda i oba. Ko bi ga znao. :)

Tolko ima romova za ovaj telefon da su svi manje vise isti i stabilni da jedino sto se vredi igrati je sa kernelima.

Jedino sto bi voleo je Da malo imam na telefonu je MIUI al on je jos uvek na 4.2.2 ili tako nesto.

Stavicu ubuntu kad bude bio stable.

Ubuntu i jeste stabilan. Odličan je.

Tolko ima romova za ovaj telefon da su svi manje vise isti i stabilni da jedino sto se vredi igrati je sa kernelima.

Slazem se, ja sam uzeo nexus da bi se igrao sa romovima, a sad najmanje flesujem od svih androida sto sam imao.
Jel moze ubuntu da se koristi svakodnevno, jel na njemu zvuk ne radi?

MIUI mi je ubedljivo najlepsi rom ali ne mogu da ga koristim jednostavno kad je dosta stvari pola na kineskom pola na engleskom, plus je jos uvek na 4.2.2 :(

Imam multirom i vidim da tamo ima vise verzija ubuntua, koju da skinem?

Onu iz Multirom aplikacije.

Kakav mi se haos desio danas, bio mi je fon napunjen na 75% i ja ga ugasim i reko da udjem u bootloader prvo, da flesujem nesto iz recoveryja i kad sam drzao donji vol + power, zavibrirao je i pojavila se crvena led lampica i ja ugasim, pa udjem u recovery kad ono baterija 1%, tu sam poludeo a treba da izadjem iz kuce za par minuta. Zakacim ga na punjac i flesujem SlimKat i pokrenem system, napunio se regularno do 3-4%, vec kapiram sam bez telefona danas... Udjem i promenim dpi na 320, u SlimSizeru pobrisem par apk koje mi ne trebaju i restartujem fon kad ono baterija na 96%, odusevljenje! Haha, glupa je prica znam, al eto prestravio sam se prvo da mi nije riknula baterija...

Poslednja izmena:
Corvuse, a sta nije radilo na tom ubuntu? Ne razumem sto se svi onda zale. :)

Koliko znam, sve radi na Ubuntu. Manjak aplikacija je jedini problem i odsustvo aplikacije za sinhronizaciju kontakta sa Google serverima (mora preko terminala da se kuca skripta).

Davno sam ga koristio i ne sećam se.

Nazad
Vrh Dno