Šta je novo?

LG Nexus 4

Znaci Mashoni nista ga ne flesuj, ostavi sve kako i jeste. :D

Da javim, nasao sam ovo upustvo na xda ali..
1. Remove Google Account
2. Get into Apps Settings and Force Stop all of the following apps: Google Play Store, Google Service Framework and Download Manager. After force-stopping each of these apps clear their data.
3. Reboot phone
4. Create new Google Account
5. Open Play Store and it worked!

uradio sam to stavio novi google nalog i proradilo je da sam uspio da skinem nova launcher 2.3 versin, lampu aplikaciju i taman da skinem shazam opet nece opet prijavljuje ono error 403..Ne znam sto moze biti bez ako nije problem do Googla.

@Djilkosh_Ns
Ako ista otkrijes javi ovdje molim te jer se nerviran kao nikad, pa tako nisam ni kad sam raskinuo sa djevojkom.

Opušteno samo, prepun twitter i G+ tog problema, nije do tebe. Ostavi fon malo i o'ladi se, proradiće uskoro :p

Od 15h danas se ne micem sa kompa sve moguce sam citao i probao i sad kad sam uspio da skinem ove 2 aplikacije pa tako ni dijete nije srecno kad dobije od babe koji euro i onda opet se ono pokazalo, pa kad ga nisam slomio necu nikad..ajde vazi nadam se da ce se brzo to popraviti :) hvala svima na pomocii ne znam kak oda vam se oduzim :)

Google je pogurao novi Google Play Services... 4.2.40 koji pravi problem.

Mora se skinuti matori gapps neki gde ima stari play services i radice download aplikacija.

Ko nije flesovao nista, nema problem, zato sto mu se jos nije update-ovao Google play services.

Ja ga nisam flesovao niti root pa imam problem, mada sad evo neke aplikacije mogu da skidam a npr Textra sms ne mogu zasto bas ne znam..I Gogle treba da mi plati za svu ovu nervozu a ja mislio da je do tel

Izgleda da nije do Google Play Service-a... Evo prestalo opet da radi... Cak i stari 4.0.33

Imam i ja 4.2.42

Evo upravo se sam instalirao... Sad radi... Videcemo dokle, nisam ni morao, svejedno hvala Corvus

Poslednja izmena:
Nesto nije u redu, a nema mi logike. Sad sam imao taj najnoviji

Flesuj novi rom, pa ces da vidis. Nemoj samo da lupetas molim te. Meni je isto radilo pre flesovanja.

Evo sam se update-ovao na 4.2.42

Radi. Sad cemo da vidimo dokle.

Svejedno hvala Corvus, ipak cu da je sacuvam ako ovo go.vno pocne opet da zeza.

Poslednja izmena:
Možda je do Google servera tj. do novih Android ID-jeva koji se dobijaju nakon flešovanja telefona.

Nema na čemu. :)

Poslednja izmena:
*** vise ne smes ni da flesujes nov ROM :d

Jednu stvar znam da necu vise nista da prckam oko tel, i sad grabim dok mogu da skinem sve aplikacije koje mi trebaju dok ovo radi :D Djilke ako saznas neko rjesenje objavi ga ovdje jer ima nekih aplikacija koje ne mogu nikako da skinem..

Mozes da prckas, samo kad treba. Samo nemoj da prckas iz dosade, tad se najvise zayebe stvari :D

Kao da reboot-ujes telefon svakih 5 minuta, pa ti je vazno kako izgleda...

Preporuka za stabilan kernel sa d2w opcijom (ili nesto tako)?

Imao sam probleme na svim romovima sa: Hells b43 - u pozivu zakuca, Hells b44 ekran mi se pali u toku poziva iako mi je obraz uz telefon, Semaphore isto sto i Hells b43, Franco je imao nestabilnost.

Sad sam na Liquid-u i isto kao sa bilo kojim drugim romom sto se tice kernela. Jedina stvar na koju sumjam da je Liquid to da posto ugasim ekran (svejedno da li je na dugme ili 2 puta po nav baru), jos jednom mi se upali i ugasi posle recimo 3 sekunde od zakljucavanja.

@zulu 92
Ako si na CM obavezno probaj Piasek kernel. Ja ga trenutno koristim i zadovoljan sam.

Hmmm cudo ovo nista nisam doziveo sa hells b43. Ni na kataklizmi, a evo ni sad na slimu.

Bož' sačuvaj, šta vi radite sa tim telefonom kad imate te silne probleme :D Hells i Sema nikad nijedan problem...

@zulu 92
Ako si na CM obavezno probaj Piasek kernel. Ja ga trenutno koristim i zadovoljan sam.

Ako moze link?

A ne radim nista posebno, ne znam zasto imam te probleme. Radim sve po PS-u :D

Edit: Nasao sam ga. Probacu ga danas svakako. Hvala :) Valjda ce on raditi kako treba. Sta bi trebao biti ovaj FauxSound i gde ga naci? :D

Poslednja izmena:
Preporuka za stabilan kernel sa d2w opcijom (ili nesto tako)?

Imao sam probleme na svim romovima sa: Hells b43 - u pozivu zakuca, Hells b44 ekran mi se pali u toku poziva iako mi je obraz uz telefon, Semaphore isto sto i Hells b43, Franco je imao nestabilnost.

Sad sam na Liquid-u i isto kao sa bilo kojim drugim romom sto se tice kernela. Jedina stvar na koju sumjam da je Liquid to da posto ugasim ekran (svejedno da li je na dugme ili 2 puta po nav baru), jos jednom mi se upali i ugasi posle recimo 3 sekunde od zakljucavanja.

A da pokušaš možda pocket mode da isjljučiš?

Faux sound je za sređivanje zvuka. Većinom ga imaju svi kerneli. Skineš faux sound app i podešavaš. može i u trickster-u, ali meni bolje faux sound app

Ako ti Sema pravi probleme, onda ce ti svaki drugi pogotovo praviti. Sema ima samo male modifikacije, dosta stvari je Stock. :) Sto ne probas onda Mirage, kad si vec odlucio da mijenjas kernel. :guitar:

Nazad
Vrh Dno