Već vidim za 5 minuta ljudi otišla interna kuku lele :d
Ovaj mahdi je poprilicno dobar. Sa svim cackanjima radi odlicno!![]()
/me zadovoljan!![]()
nebitan je![]()
Jesi to bio iznajmio G2![]()
DobrodosaoPozdravljam ovde nove kolege, presao na N4 posle G2
@Djilkos_Ns Velkom![]()
HvalaDobrodosao![]()
Nije loš Rascarlo, nego nije updateovao ništa već neko vreme, pa su onda drugi ROMovi postali interesantniji![]()
Pozdravljam ovde nove kolege, presao na N4 posle G2 sve mi malo i cini mi se nije toliko svetliji ekran. No ovo je samo prelazna faza.
Ne bojte se za mene, znam znam, pazicu se Stjepe :d
Corvus cekam mini izvestaj za ROM i kernel
Ostali: Niko ne koristi nista od rascarla? Ja ga znam jos odavno, ali vidim ovde se ne prica o njemu. Zar je los?
Je li ko raspolozen da se odradi prevod app Semaphore Manager na srpski jezik, mozda bi neko voleo, mada je npr meni lakse na ENG.![]()
Pozdravljam ovde nove kolege, presao na N4
Corvus cekam mini izvestaj za ROM i kernel![]()
Ahaha ras naravno, Stjepan je alfa i omega ovdeStjepa ili Rascarlo? :d
Ako nije nesto previse hitno, mogao bih ja. Samo me uputi gde, kako i zasto![]()
Dobrodošao.
Hehe nisam toliki flešoholik kao pre, jer skoro svaki ROM za Nexus je vrlo stabilan, ali mogu ti preporučiti:
1. Cataclysm ROM
2. Purity ROM
3. Mahdi ROM
Lično preferiram Cataclysm, jer predstavlja stock sa dodacima koji puno znače. Nema ih previše, ali bih to opisao kao "taman". Ukoliko se odlučiš za Cataclysm, preporučujem da ubaciš i Qualcomm-ove optimizovane libove, jer poboljšavaju performanse (nešto tečniji rad, mada Nexus sam po sebi radi vrlo tečno). Developer ne izbacuje često update, ali nema ni potrebe kada ROM radi odlično.
Purity mnogi hvale i predstavlja odličan, a po mnogima i najbolji ROM.
Mahdi je baš nakrcan opcijama i podešavanjima. Podseća na PAC svojevremeno. Mada je imao povremene bagove kada sam ga ja isprobao (tipa uključiš neku opciju, a ona ne reaguje dok ponovo ne ugasiš i uključiš ili ne radi u kombinaciji sa nekim drugim podešavanjem).
Od kernela imaš:
1. Faux kernel - Ukoliko želiš stock sa osnovnim dodacima poput undervolt-a.
2. Hells kernel - Odličan kernel koji je štedljiv i nudi vrlo dobre performanse. Sam po sebi dolazi undervoltovan za 100mV na svim taktovima.
3. Franco kernel - Gomila opcija i može ponuditi vrlo dobro trajanje baterije.
Preporučujem kombinacije:
1. Cataclysm + ugrađeni kernel + Qualcomm Libs
2. Purity + Hells kernel
3. Cataclysm + Franco kernel
To bi, ukratko, bilo to.![]()
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50162794&postcount=6716
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50172786&postcount=6724
Ako ti se ne pegla ne moras ***, nije od neke velike koristi a nije ni zurba.
Hvala Jazo.
Jeli sta je ovaj fix za purity sto je izasao za 02-07?
Cim ja vidim te fixeve, vidim ja to lose
Edit: otvorio sam zip fix, vidim settings, znaci bilo je nekih FC :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari