Šta je novo?

LG Nexus 4

Po prelasku na art asphalt 8 mi ne radi, narodna je verzija, ima li to kakve veze?

Nista....posle skoro godinu dana upotrebe, htedoh samo da napisem kako je ovo jedan predivan telefon u svakom smislu!

Ne znam da li je do ARTa, al ne rade mi bus plus aplikacija i telenor stanje vec mesec dana

Meni na ARTu radi BusPlus aplikacija, samo od poslednjeg apdejta su nešto zeznuli, ne pokazuje ni jednu liniju.

Radi ona, ali ne možeš da proveriš kretanje buseva, što joj je i glavna namena.

Meni na artu ne rade ex dialer i Igo primo Inače Na ak kernel strani sweep2wake piše da troši 2 posto baterije. Pošto mi ergonomski ne odgovara sweep2sleep funkcija namjestio sam screen off dugme na ring target tako da prosto od donjeg lijevog ugla na gore i telefon ide u screen off. Pozdravi i srećni praznici

Poslednja izmena:
Je ima neki informacija kada ce PA4? U medjuvremenu neka preporuka za neki ROM? Svi su mi jos nekako nesigurni...

3.0.9 PSX mi se bas svidja. Menjanje pozicija u quick toggles ume da zabode i da crashuje. Ostalo sljaka besprekorno za sada

Probacu purity nekako mi se cini najbolji od ovih trenutnih romova :)

RASTAKAT, jedini ROM na kome sam se zadrzao! Najstabilniji, za mesec dana ni jedan jedini problem. Jos samo kada bih mogao da nadjem neki kernel koji bi mi odgovarao i da ne moram vise nista da cackam na telefonu!

Danas postao ponosni vlasnik N4 16gb :banana::banana: E sad, imam jedno pitanje. :) Posto je model za UK, a nisam dobio onaj adapter za nase uticnice da li je dobro da prvo punjenje odradim preko PC USB-a ili da sacekam do sutra dok ne kupim adapter? Hvalaaaa...

Danas postao ponosni vlasnik N4 16gb :banana::banana: E sad, imam jedno pitanje. :) Posto je model za UK, a nisam dobio onaj adapter za nase uticnice da li je dobro da prvo punjenje odradim preko PC USB-a ili da sacekam do sutra dok ne kupim adapter? Hvalaaaa...

Dobro dosao u klub:) moj je za americko trziste i ni ja nemam taj adapter, pa sam ga punio preko nekog htc punjaca na kome stoji 5v 1a dok je nexusov 5v 1.2a pa kontam da je to ok posto nije preko 1.2a, a i preko usb je valjda 0.5a neka me neko ispravi ako gresim.

Čestitam, slobodno puni preko usb-a, ko bi čekao sutra ;)

Hvala na brzom odgovoru za koji sam se nadao da ce biti takav. :D Veceras nema spavanja, Nexus je na..bo... :-devil-:

Samo kataklizma! Ni jedan jedini bug od kad je izasao. :)

+1 Od kako sam od vlasnika Galaxy Nexusa čuo o kakvom se ROM-u radi, on mi je postao glavni ROM. Favorit mi je i dalje AOKP, ali oni kaskaju za ostalima trenutno, pa mi je Cataclysm broj 1.

valjda da ti rom sam prebacuje sa wi fije na 2g ili 3g od zavisnosti od toga da li si kuci napolju itd.. ja mislim da je to :D

Nazad
Vrh Dno