Što ti je narodna verzija kad je igra besplatna?
Ne znam da li je do ARTa, al ne rade mi bus plus aplikacija i telenor stanje vec mesec dana
Je ima neki informacija kada ce PA4? U medjuvremenu neka preporuka za neki ROM? Svi su mi jos nekako nesigurni...
Je ima neki informacija kada ce PA4? U medjuvremenu neka preporuka za neki ROM? Svi su mi jos nekako nesigurni...
Danas postao ponosni vlasnik N4 16gb :banana::banana: E sad, imam jedno pitanje.Posto je model za UK, a nisam dobio onaj adapter za nase uticnice da li je dobro da prvo punjenje odradim preko PC USB-a ili da sacekam do sutra dok ne kupim adapter? Hvalaaaa...
Danas postao ponosni vlasnik N4 16gb :banana::banana: E sad, imam jedno pitanje.Posto je model za UK, a nisam dobio onaj adapter za nase uticnice da li je dobro da prvo punjenje odradim preko PC USB-a ili da sacekam do sutra dok ne kupim adapter? Hvalaaaa...
Samo kataklizma! Ni jedan jedini bug od kad je izasao.![]()
Samo kataklizma! Ni jedan jedini bug od kad je izasao.![]()
Cataclysm fenomenalan rom,koristim ga od kad je izbacio Kit kat rom ni jedan jedini bag.SmartRadio odlična funkcija bez koje nemogu.
Purity me odusevio u prvih par sati korištenja:thumbup:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari