Šta je novo?

LG Nexus 4

Pojma nemam, novi Sema je izašao pre nekoliko sati, nisam stigao da obrnem pun ciklus. Verovatno je za nijansu lošija, Hells ima najbolju bateriju generalno...
@Roberto nisam, ima li neke razlike u odnosu na 3.0.8?

Meni se svidja, ubaceno jos toggles-a i mozes podesavati koji ce da se vide, koji su sakriveni. Ima tamo changelog na sajtu, baci pogled. Sve u svemu, ok je. Sada gledam kakav je kernel, da vidim koliko ce baterija da izdrzi. :)

Znate li kako da iskljucim onaj nlpwakelock proces (ali za stalno)? Iskljucene su mi lokacije potpuno.
Bilo je vec price o ovome, al ne mogu da nadjem gde je tacno.

Skini disable service aplikaciju i tamo ideš u sistem apps pa pod Google play services nađi nlp I isključi.

Moze da iskljuci i Wireless lokacije, na isto mu dodje. Nlp je vezan za to.

Ne znam samo kako mu se pojavljuje nlp, ako su mu lokacije iskljucene kako kaze?

Tako je i meni na gnex...

Uf, da promenili su se google servisi, ovi novi imaju jos neke dodatke, ali kad iskljucis lokacije, ne pravi toliko haosa, kao sa tim.

Mada reinstall GMS-a i clear data/cache resava probleme. Sa ovim novima nemam problem, a ni nlp ne divlja iako je ukljucen.

Pa da, nije strašno, ali kad su već lokacije ugašene gasim i nlp pa sam miran :)

Koji je način da se sa Nova launcher na nerootovanom N4 promeni boja slova pored ikona u crnu?

Za sad utisci exstra za hellcore b43.
Dodao je opciju DoubleT2W.
Još jednom za sada sve radi bez problema.

Jel probao neko iGo na ART-u, meni verzija koju imam, a koja mi ostala sa GNex nece na ART ali radi na Dalvik-u?

Jel probao neko iGo na ART-u, meni verzija koju imam, a koja mi ostala sa GNex nece na ART ali radi na Dalvik-u?

Meni radi. Ova verzija.
adubenu5.jpg

Posto se tema sve vise pretvorila da li vam radi ta i ta app na ART-u. Da li vam radi Apex launcher? Taman sam sve lepo ispodesavao u najsitniji detalj i sad prebacim na ART kad ono ne radi :/

a da se napravi tema za ART vs. Dalvik gde ce ljudi prijavljivati probleme? Kroz neko vreme ce sve vise uredjaja imati kitkat i mogucnost arta pa to nece biti specificno samo za nexus zajednicu. samo predlazem.

Sto ste svi zapeli na art sa 2gb ram memorije, izgleda da pola ljudi ne razume razliku (a skoro je i nema) :)

Kao neko ko je još uvek na 4.3 jel može u najkraćim crtama šta je art? Koliko sam ja skontao brže radi i?

Kao neko ko je još uvek na 4.3 jel može u najkraćim crtama šta je art? Koliko sam ja skontao brže radi i?

Evo nešto ukratko...
ART precompiles bytecode into machine language when the apps are first installed turning them into native applications. The process is called Ahead-Of-Time compilation. This means that start times for applications can be cut down significantly and execution can be faster compared to using Dalvik. Indications are that Google has been working on ART the last two years. No timeframe for ART to replace Dalvik has been announced.

Vrh Dno