Šta je novo?

LG Nexus 4

juce sam citava dan koristio s3 i bas sam se razocarao. N4 je zakon po pitanju fluidnosti.

Sad sam nesto proveravao oko toga koja je verzija, moj je ona prva, i iskreno kad sam ga uzeo pre nedelju dana na njemu je bio fabricki 4.4.2, kod maltretiranja je znao da bude prilicno vruc, i baterija mi je bila oko 2-2.30h screen on, sa 3g i wifi naizmenicno. Malo se igrao i ubacio Rastakat+franco kernel i vise nema problema sa grejanjem ali uopste, a baterija opusteno ide i preko 3 sata screen on! Odusevljan sam fluidnoscu i radom. Pre njega sam imao Galaxy Nexus...

Sretna nova 2014 godina prijatelji.Želim nam da nas Nexsus 4 služi u zdravlju i veselju i da nam još bolje radi(mada je to poprilično teško).

Meni nexus 4 prvi put zakuca pola sata pred novu :D Jedino sam uspeo da ga ugasim na dugme i to me spasilo :D Valjda sam previse modovao ili sta znam, ali sada radi super :D

Hvala Jazo! Takođe sretna nova godina saborci, želim vam puno flešovanja gotivnih romova, finih kernela, do jaja app, mnogo SoTa i naravno više sesa. :))

PSX nije loš ROM, ali mi fali mogućnost promene skraćenica u notifikacionom baru. Kao i promena rasporeda tih skraćenica. Jesam li predvideo ili stvarno nema?

PSX nije loš ROM, ali mi fali mogućnost promene skraćenica u notifikacionom baru. Kao i promena rasporeda tih skraćenica. Jesam li predvideo ili stvarno nema?

Cini se i meni da nema. Ali rom je skroz ok, koristim ga.

Malo mi je neverovatno da nema te opcije, jer je to obično prva stvar koju developeri dodaju u svoj ROM. Ali dobro.

Glavni ROM mi je i dalje Kataklizma sa malim prepravkama i zadovoljan sam.

Da, bas glupo. Mada meni i ne treba vise stvari od onih koje su ve postavljene.

Jel mogu ja da koristim bilo koji punjac za nexus posto mi je orginalni za americko trziste.

Možeš. Mada možeš da kupiš adapter sa USA na EU konektor i koristiš taj punjač.

Гледам те адаптере и за америчке су још и нормалне цене али за британске или универзални катастрофа. Таузентка најмање. Зато браћа Кинези штанцују ко луди. Нисам видео јефтинији на који може и брит утикач. Двеста кинте.
5y4e3ujy.jpg

Daj vise informacija,ovako ti niko nece moci pomoci.
I probaj clear data i cache od play store i gmail-a.

Гледам те адаптере и за америчке су још и нормалне цене али за британске или универзални катастрофа. Таузентка најмање. Зато браћа Кинези штанцују ко луди. Нисам видео јефтинији на који може и брит утикач. Двеста кинте.
5y4e3ujy.jpg

Dao si koliko ono para za telefon a ne bi dao 1000 za kvalitetnu opremu?

Stvarno, kao da je hiljadu evra...

Nazad
Vrh Dno